26 / 04 / 2024

handan toprak imar planı açıklamaları

handan toprak imar planı açıklamaları

Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, Avcılar'ın 100 yıllık imar planını yaptıklarını söyledi.

Erdoğan Toprak: İmar affı, felaketlere zemin hazırlar!

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, Giresun'da yaşanan sel felaketinin bir sebebinin de yapı ruhsatı ve af karşılığı kaçak yapıları yasal hale getiren imar affı olduğunu belirtti.

Tay Gruop'un Etiler'deki projesinin imar planı mı değiştirildi?

Mesut Toprak’ın Etiler’deki lüks projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı imar planınında değişiklik yapıldı. Konut alanına ticari ünitelerin yapılmasının önü açılırken, bina yükseklik sınırı da artırıldı...

Samsunsporlu taraftarlardan imar tepkisi!

Yılport Samsunspor ve Büyükşehir Belediyesi'nin anlaşmaya vardığı toprak döküm sahasında imar sorunu çıkması Kırmızı Beyazlı taraftarların tepkisine neden oldu.

Avcılar Belediyesi'ne haciz şoku!

CHP’li İstanbul Avcılar Belediyesi’nden 6 milyon Türk Lirası alacaklı olan şirket haciz memurlarıyla kapıya dayandı. Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, makam koltuğunu kapısını kilitleyerek kurtardı

Handan Toprak Benli: Avcılar'a 100 yıllık imar planı yaptık!

İstanbul ve Marmara Bölgesi’nin tek kadın belediye başkanı Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli sosyal demokrat belediyecilik adına önemli projeler hayata geçirdiklerini söyledi.

Avcılar Belediyesi'nde usulsüz imar işleri iddiası!

Avcılar Belediyesi’nin imardan sorumlu Başkan Yardımcısı Yüksel Özcan makam odasını atık merkezine taşıdı. Başkan Toprak’ın eşinin imar işlerini müteahhitlerle gözlerden uzakta hallettiği iddia edildi.

Avcılar'ın 100 yıllık imar planı hazır!

Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, Avcılar'ın 100 yıllık imar planını yaptıklarını söyledi.

Sütlüce'de çöken binanın sahipleri İmar Barışı’na başvurmuş!

İstanbul Beyoğlu'nda zemininde toprak kayması oluşan 4 katlı binanın sahipleri imar barışına başvurmuş.

Avcılar’ın 100 yıllık kent planında AVM yok!

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli yaptığı açıklamada hazırladıkları imar planlarının hiçbirinde AVM yapılmasını öngörmediklerini, esnaflıkla toplumu kalkındıran geleneğe bağlı olduklarını belirtti.

İstanbul'a Bathonea Arkeopark geliyor!

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, ‘’Bütün yollar Avcılar’dan Geçer’’ sempozyumun kapanış konuşmasında İstanbullulara nefes aldıracak yeni Bathonea Arkeopark projesinin müjdesini verdi.

Handan Toprak Benli: Avcılar’da yoğunluğu artırmayacağız!

Avcılar'da yenilenecek binalar için 2008 yılında getirilen 4 kat sınırının kaldırılması ardından halka ilk bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Handan Toprak Benli'den Avcılar'daki imar planına teşekkür!

Avcılar'da Merkez, Denizköşkler, Ambarlı, Cihangir, Cümüşpala, Üniversite ve Mustafa Kemal Paşa Mahallesini kapsayan imar planı değişikliğinin Avcılar ve İBB Meclisi'nde kabul edilmesine Başkan Handan Toprak Benli teşekkür etti.

Kuşadası'nda imar tepkisi!

Kuşadası imar planlarında daha önce turizm, takiben konut imarlı iken bölgede toprak hareketi yaşanması nedeniyle imar hakları dondurulmuş, bölgede imar planlarına tepki sürüyor.

handan toprak imar planı açıklamaları Haberi

handan toprak imar planı açıklamaları

Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, Avcılar'ın 100 yıllık imar planını yaptıklarını söyledi. İşte Posta gazetesi yazarı Alev Gürsoy Cimin'in Handan Toprak ile yaptığı o röportaj...

Avcılar halkı, Başkan Handan Topraka Toprak Ana’ diyor. Çünkü o halka bir kadın ve doktor gözüyle hizmet ediyor. İnsanların depreme dayanıklı evlerde oturması için de mücadele veriyor. Bölgenin 100 yıllık imar planını yaptıklarını söyleyen Başkan Toprak, “Planlar İBB’de bekliyor. Halkımızın olası bir depremde zarar görmemesi için bu planlar bir an önce çıkmalı” diyor

-Avcılar’ın 4.5 yıldır kadın belediye başkanı var. Görev süreniz nasıl geçti?

Her şeyden önce Türkiye Cumhuriyeti tarihi açısından farklı bir dönemdi. Ülkemiz dört yılda altı kez seçime girdi. Her seçimde belediyeler görev başında olur. Seçim kurullarının ihtiyaçlannı karşılamaktan, halkın demokratik haklannı en iyi şekilde...