28 / 03 / 2024

Hatay Samandağ Belediyesi arsa ihalesi

Hatay Samandağ Belediyesi arsa ihalesi

Hatay Samandağ Belediyesi, Alevışık ve Zeytunlu mahallelerinde bulunan müstakil 33 adet ve hisseli 1 adet olmak üzere toplam 34 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaları ihalesi 25 Ekim 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Hatay Samandağ'daki çarşı da rezerv alan oldu: Yasa çıkmadan yapıldı iddiası!

Hatay Samandağ'da çarşı alanının büyük bir kısmının, yeni yasa çıkmadan rezerv alan ilan edildiği iddiası gündeme geldi. İşte konu ile ilgili tüm detaylar...

Hatay Hassa'da 31 adet arsa satılıyor! Tarihi Belediye açıkladı! 

Hatay Hassa Belediyesi, Hatay ili, Hassa ilçesi, Karşıyaka ve Ardıçlı (Şükrükanatlı) mahallelerinde yer alan 31 adet konut ve ticaret+konut imarlı arsayı satıyor. Peki Hatay Hassa'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Hatay Hassa'da 25 adet arsa satılıyor! 300 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olabilirsiniz!

Hatay Hassa Belediyesi, Hatay ili, Hassa ilçesi'nde bulunan 25 adet arsayı satıyor. Peki Hatay Hassa'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nden imar tadilatı planlaması açıklaması!

Hatay Büyükşehir Belediyesi; son günlerde bazı kişilerin, arazilerin imara açılması veya imar planı tadilatlarının çözümlenmesi için Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın adını kullanması yönünde bildiri yayınladı.

Hatay'da 9.2 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Hatay Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Hatay Samandağ'da yer alan 3 adet gayrimenkulü 9 milyon 156 bin 313 TL bedelle satışa çıkardı.

Hatay'da 7.1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Hatay Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Hatay Samandağ'da yer alan gayrimenkulü 7 milyon 108 bin 63 TL bedelle satışa çıkardı.

Hatay'da 10.7 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Hatay Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Hatay Samandağ'da yer alan 3 adet gayrimenkulü 10 milyon 713 bin 786 TL bedelle satışa çıkardı.

Hatay Belediyesi eski otogarı satışa çıkardı, esnaf tepkili!

12 yıldır hizmet dışı olan Antakya Otogarı, Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale ile satışa sunuldu. İlanlardan satışı öğrenen esnaf, satışa tepki gösterdi...

Hatay Samandağ'daki yıkıma tepki!

Hatay Samandağ'da kıyı şeridinde bulunan hazine arazilerinde başlayan yıkım tepkilere neden oldu.

Hatay Samandağ'da yıkım gerginliği bitmiyor!

Hatay'ın Samandağ ilçesinde, kıyı kenar çizgisinde yer alan ve izin alınmadan inşa edildikleri ortaya çıkan yapıların yıkım çalışmalarında gerginlik devam ediyor.

Hatay Samandağ'da yıkım gerginliği!

Hatay'ın Samandağ ilçesinde, kıyı kenar çizgisi üzerinde yer alan ve izin alınmadan inşa edildikleri söylenen yapılar yıkılıyor.

Hatay Samandağ’ın 1/5.000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

Hatay Samandağ’ın 1/5.000 Ölçekli Revizyon ve İlave Nazım İmar Planı, Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkarıldı.

Hatay Samandağ Devlet Hastanesi bu yıl açılacak!

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, yapımı devam eden Samandağ Devlet Hastanesi’nin 2019 yılı içerisinde tamamlanacağı müjdeledi.

Hatay Samandağ Belediyesi arsa ihalesi Haberi

Hatay Samandağ Belediyesi arsa ihalesi

Hatay Samandağ Belediyesi, Alevışık ve Zeytunlu mahallelerinde bulunan müstakil 33 adet ve hisseli 1 adet olmak üzere toplam 34 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaları ihalesi 25 Ekim 2016 tarihinde gerçekleşecek.


TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR

Hatay İli Samandağ Belediyesinden:


Mülkiyetleri Samandağ Belediyesine ait tapu kaydı Alevışık ve Zeytunlu mahallelerinde bulunan müstakil 33 adet ve hisseli 1 adet olmak üzere toplam 34 adet taşınmazın satışına ilişkin ihale ilanı.

1 - Mülkiyetleri Samandağ Belediyesine ait aşağıdaki tabloda gösterilen tapu kaydı Alevışık ve Zeytunlu Mahallelerinde bulunan, niteliği, yüzölçümü, ada, parsel numarası, muhammen bedeli, geçici teminat miktarı, ihale tarihi ve ihale saati yazılan toplam 34 adet müstakil ve hisseli arsa, Belediye Hizmet Binası Meclis Toplantı Salonunda, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. madde hükümleri çerçevesinde Açık Teklif Usulü İhale ile...