26 / 04 / 2024

hemen kiralık seçenekleri

hemen kiralık seçenekleri

Günlük ya da haftalık kiralanabilen evler sayesinde bebekli aileler hem rahat hem de ekonomik bir tatil geçirme fırsatı yakalıyor. Bebeğinizle ev konforunda bir tatil geçirmek ister misiniz?

Konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Depremler sonrasında konut piyasasında ilk bakışta yaşanan ve sonrası için yaşanması olası değişimi sektör uzmanları değerlendirdi. Peki konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Yeni Evim Kampanyası'nda rayiç bedel ve sıfır konut şartları seçenekleri azaltıyor! Ev alacaklar hemen bakın!

Yeni Evim kampanyası kapsamında yer alan bazı şartlar vatandaşları zorluyor. Rayiç bedel ve sıfır konut şartları seçenekleri azaltıyor! Ev alacaklar hemen bakın! 

Berlin'de konut devlerinin kiralık dairelerinin kamulaştırılması talep edildi!

Almanya'da dün gerçekleştirilen seçimlerde İlk kadın başkanını seçen Berlin, konut devlerinin kiralık dairelerinin kamulaştırılmasını talep etti.

İstanbul'da 100 binden fazla kişi kiralık ev arayışında!

İstanbul'da yükselen kira fiyatları gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Kent genelinde 100 binden fazla kiralık ev arıyor. Mega kentte semt seçmek lüks haline haline geldi. 

Kiralık ev ararken bunlara dikkat edin!

TÜM Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Hakan Akdoğan, kiralık ev ararken taşınmaz ticareti yetki belgeli emlak ofislerini seçmesinin hayati önem taşıdığını dile getirdi.

Kiralık villalarda en çok hangi bölgeler tercih ediliyor?

2021'de tatil trendleri değişti. Otelleri odaklarından çıkaran yerli turistler, kiralık villaları, çadır ve karavan tatillerine yöneldi. Bu tatil seçeneklerinde de fiyatlar tavan yaptı.

Kiralık villalara Kovid-19 talebi!

Tüm dünyada alışkanlıkları değiştiren Kovid-19 salgını tatil anlayışını da etkiledi. Tatilciler, bu süreçte en çok izole ortamları tercih ederek kalabalık tatil alanlarından uzak kalmayı seçiyor. Kiralık villa tatili, yılbaşı tatilinde salgın koşullarına uygun konaklama tercih eden ve 2021 yılı için

Kiralık villalara talep yüzde 700 arttı!

Koronavirüs tatil seçenekleri içinde kiralık villalara talebi artırdı. “Hello Villam” kurucusu Sercan Korkuç, geçen yıla oranla rezervasyon talebinin yüzde 700’den arttığını söyledi.

Kiralık yazlıklarda koronavirüse karşı sertifikalı ev modeli!

Saros Körfezi'nin Erikli ve Yayla sahillerindeki kiralık yazlıklarda Kovid-19'a karşı sertifikalı ev modeli uygulanıyor.

Koronavirüse karşı 'ev ve tatil bir arada olsun' trendi: Kiralık villalar!

Koronavirüsle beraber yaşam pratikleri ve tercihler değişiyor. Turizm sektörünün de normalleşmesiyle birlikte, vatandaşlar tatile çıkmaya başladı. Tatiller de ise otel trendi yerini kiralık villalara bıraktı. İzole olmak isteyen vatandaşlar villa kiralamayı tercih ediyor...

Saklı Vadi Konakları'nda avantajlı ödeme seçenekleri!

Çekmeköy'de hayata geçirilen Saklı Vadi Konakları'nda avantajlı ödeme seçenekleri sunuluyor. Projede aylık ödemeler 2 bin 700 TL'den başlıyor...

Soyak Konforia ödeme seçenekleri 2018!

Soyak Konforia ödeme seçenekleri 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Hemen teslimlerin yapıldığı projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor.

Nidapark Ayyıldız ödeme seçenekleri!

Nidapark Ayyıldız ödeme seçenekleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. İstanbul Kâğıthane'de hayata geçirilen proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzasını taşıyor.

hemen kiralık seçenekleri Haberi

hemen kiralık seçenekleri

Özellikle bebeklerinin bakımı, uyku düzeni ve beslenmesi için gereken rutini korumak isteyen ebeveynler bu sistemi tercih etmeye başladı. Böylece kendi evlerinde gibi hissettikleri bir tatile ekonomik şekilde sahip oluyorlar.

64 ülkede, kısa süreli ev, villa ya da apartman dairesi kiralama hizmeti sunan lider platform HemenKiralik.com’da özellikle bebekli aileler için hem rahat hem ekonomik konaklama seçenekleri bulunuyor. Ailelere tatilleri boyunca daha rahat bir yaşam alanı sunan bu mekanlar, özellikle bebeklerinin bakımına ve güvenliğine özen gösteren anne babalar tarafından sıklıkla tercih ediliyor.

Ebeveynler bebeklerinin bakımını aksatmamak adına pek çok detayı düşünmek zorunda. Esnek sürelerle kiralanabilen bu evlerde, günde 5-6 defa bebeklerinin üstünü değiştiren anneler, kendi evlerindeki gibi çamaşır makinesi kullanabiliyor ya da ek gıdaya başlayacak bebekleri için kendilerine özel mutfaklarında öğünlerini hazırlayabiliyor.

Antalya, Bodrum,...