26 / 04 / 2024

herbalife yatırım ülkeleri

herbalife yatırım ülkeleri

Türkiye ve dünya faaliyetleri artarak devam eden Herbalife şirketinin Dünya Başkanı Des Walsh; "Türkiye'de büyüme anlamında bir potansiyel var. Gelecek 3-4 yılda Türkiye'de üretim üzerinde duruyoruz" dedi..

Gayrimenkul yatırımında yeni trend: Huzurevi!

Dünya genelinde yaşlı nüfus giderek artıyor. Yaşlı nüfusun artması da dünya genelinde yaşlı evi ve bakım evi yatırımlarını artırıyor. Avrupa ülkeleri de Türkiye'de kendi vatandaşları için yatırım seçeneklerini araştırıyor. 

Körfez ülkeleri Avrupa'da gayrimenkule yatırım yapıyor!

Ortadoğu Araştırmaları Merkezi'nin (ORSAM) raporuna göre; Körfez ülkeleri Avrupa'da en çok gayrimenkul alanında yatırım yapıyor. 

Yemenli yatırımcılardan Türkiye'de inşaat yatırımı!

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Körfez Ülkeleri Temsilciğinin programına katılan 50'ye yakın Yemenli iş insanları, Türkiye'de enerji, gıda ve inşaat alanında görüşmeler yaptıklarını kaydetti.

Türkiye en çok otoyol yatırımı yapan ikinci ülke!

Yeni otoyol yapımına her yıl 9-10 milyar Euro harcıyoruz. Türkiye otoyol yatırımında OECD ülkeleri arasında ikinci oldu.

Türkiye, yatırım için tüm dünya ülkeleri açısından cazip!

Dubai Yatırım Kongresi Üst Yöneticisi (CEO) Davud eş-Şizavi: "Biz Türkiye'yi ekonomik olarak da politik olarak da istikrarlı görüyoruz. Uzun yıllardır Türkiye'yi yakından izliyorum. Siyasi ve ekonomik istikrarla çok önemli noktalara geldi" dedi.

Türk müteahhitler 10 yılda 200 milyar dolar yatırım yapacak!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Yenigün, "Alternatifler yaratmaya çalışıyoruz başka ülkeleri de dolaşıyoruz ama Güney Amerika'da şu andaki tespitlerimize göre iyi yatırım imkanları gözüküyor" açıklamasında bulundu.

Türkiye’de 2023’e kadar 160 milyar dolarlık enerji yatırımı yapılacak!

Avrupa Birliği ülkeleri 2020’ye kadar enerjinin yüzde 20’sini yenilenebilir kaynaklardan sağlamayı taahhüt ederken, Adana’da bu alanda üretim yapan firmalar dikkat çekiyor. Türkiye’de sektöre 2023’e kadar 160 milyar dolarlık yatırım öngörülüyor...

Orta Doğu ülkeleri yatırım için CNR Emlak 2015 Fuarı'na gelecek!

Orta Doğu ülkelerinden büyük gruplar ve gayrimenkul fonları, Türkiye 'ye yatırım için CNR Emlak 2015 Fuarı'na gelecek.

Orta Doğu ülkeleri, yatırım için Türkiye’ye geliyor!

Orta Doğu ülkelerinden büyük gruplar ve gayrimenkul fonları, Türkiye’ye yatırım için CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlenecek Emlak Fuarı’na geliyor.

Balkanlar'da en çok yatırım çeken ülke Hırvatistan!

Balkan ülkeleri arasında 2014 yılı içerisinde en fazla yabancı yatırım çeken ülke Hırvatistan olurken, Bosna Hersek bu konudaki son sırada yer aldı.

İbrahim Turhan: Yatırım için 12.5 trilyon dolarlık sermaye ihtiyacı var!

5'inci İstanbul Finans Zirvesi'ne Türkiye'nin de aralarında bulunduğu gelişmekte olan ülkeleri damga vurdu. BIST Başkanı İbrahim Turhan, dünyada yatırımın finansmanı için 12.5 trilyon dolarlık sermayeye ihtiyaç olduğunu söyledi...

Ali Akay, ABD'li Blackstone ile birlikte yatırım yapacak!

Adını Harran'dan alan Carrhae Capital'in patronu Ali Akay, ABD'li yatırım fonu Blackstone ile birlikte yatırım yapacak. Akay, martta Türkiye'ye gelen Blackstone ile gelişmekte olan ülkeleri hedefliyor

Kuzu Grup Suriye'de AVM ve otel yatırımı yapacak

Kuzu Grup Suriye'de 500 milyon dolarlık AVM ve otel yatırımı yapacak

herbalife yatırım ülkeleri Haberi

herbalife yatırım ülkeleri

ABD'de inşaat aşamasında olan 130 milyon dolarlık üretim tesisi inşaatı devam eden şirketin Dünya Başkanı Des Walsh, "Türkiye'de büyüme anlamında bir potansiyel var. Gelecek 3-4 yılda Türkiye'de üretim üzerinde duruyoruz" dedi. 


Herbalife'ın Türkiye ve dünya faaliyetleri hakkında bilgi vermek amacı ile düzenlenen toplantıda konuşan Des Walsh, Türkiye pazarını AB'de en hızlı büyüdükleri ilk 10 pazar içinde olduğunu söyledi. 

Türkiye'de 30 binin üzerinde distribütöre ulaştıkları bilgisini veren Des Walsh, "Türkiye bir fırsat ülkesi. Yatırım ve büyüme anlamında potansiyel var. Yatırım için henüz net bir şey söylemek için erken ama 3-4 yıllık süre içinde yerel imkanlardan faydalanmak mantıklı olabilir" dedi. Dünya'da son 16 çeyrektir çift haneli büyüme elde eden Herbalife, 


Türkiye'de ise ilk yarıda yüzde 17'lik büyüme elde etti. 


Messi ve Ronaldo'nun beslenme sponsoru Herbalife,...