26 / 04 / 2024

Hill Kartal kampanya 2016

Hill Kartal kampanya 2016

Hill Kartal’da ev almak artık daha da kolaylaştı. Projeden ev alacaklar, şirket bünyesinde yapılacak 60 ay sıfır faiz imkanından yararlanabilecek. Kampanya 1 ay boyunca geçerli olacak. Şirket tamamı peşin alımlarda ise yüzde 10+ yüzde 10 indirim uygulayacak

Çukurova Balkon’da dev kampanya!

Çukurova Gayrimenkul imzası ile Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Balkon projesinde; konut satın alma endişelerini ortadan kaldıran DEV KAMPANYA başlıyor. Konutlar kısa süre için geçerli olan özel kampanya ile 0,99 vade oranı ve 3.482 TL taksitle satışa sunuluyor.

Daire Kartal projesinde 2 yıl kira garantisi fırsatı!

Bodur Gayrimenkul, Daire Kartal projesinde yeni bir kampanya başlattı. Projede yüzde 20 indirim ve 2 yıl kira garantisi fırsatı sunuluyor...

Çukurova Balkon'da kısa süre için özel kampanya!

SON Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul, Kartal’da yer alan projesi Çukurova Balkon’da kısa süre için başlattığı özel kampanya ile yüzde 10 peşinat ve banka kredisiz 120 aya kadar 0.98 faiz fırsatı sunarak konut almayı kolaylaştırdı.

Kartal Wings‘te sağlık çalışanlarına özel kampanya!

Kartal Wings projesi Amad Gayrimenkul ve Umran Yapı ortaklığında geliştiriliyor. Sağlık çalışanlarına özel uygulanan kampanyada mevcut indirime ek olarak yüzde 5 artı indirim imkanı sağlanıyor. 

Çukurova Balkon’da Mart ayına özel kampanya!

Son Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul'ün, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal'da hayata geçirdiği projesi Çukurova Balkon’da Mart ayına özel olarak yeni bir kampanya başlattı. 

Zer Kartal'da 2018'de ev sahibi yapacak kampanya!

Adi Ortaklığı’nın Ceylan İnşaat ve Artuklu Yatırım işbirliğinin kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Zer Kartal'da yeni yıl kampanyası başladı. 

Çukurova Balkon'da dört seçenekli kampanya!

SON Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul’un İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirdiği Çukurova Balkon'da dört seçenekli kampanya... 

Çukurova Balkon’da 4 seçenekli kampanya! 

Çukurova Gayrimenkul’un Kartal’da hayata geçirdiği Çukurova Balkon projesinde yaşam başladı. Çukurova Balkon’da 4 seçenekli kampanya ile daire sahibi olunabiliyor. 

Kartal Arma Menta'da yüzde 1 peşinat fırsatı!

Kartal'da hayata geçirilen Arma Menta projesinin yüzde 60'ı satıldı. Mayıs 2017'de inşaatı başlayan projede büyük bir kampanya başladı. Ev hayali kuranları mutlu edecek kampanya kapsamında sadece yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabiliyor...

Royal Garden Kartal’da kampanya hareketliliği başladı!

Royal Garden Kartal’da kampanya hareketliliği başladı. Büyük ilgi gören ve satışların yüzde 70’inin tamamlandığı proje, peşin alımlara özel yüzde 15+yüzde 5 indirim fırsatı sunuyor. Kampanya 15 Eylül tarihine kadar sürecek.

Royal Garden Kartal’da bayram hareketliliği başladı!

Royal Group imzası taşıyan Royal Garden Kartal’da bayram hareketliliği başladı. 5 Eylül'e kadar devam edecek olan yüzde 15+yüzde 5’lik bu kampanya yüksek yatırım değeriyle oldukça avantajlı bir imkan yaratıyor.

Daire Kartal projesinden 5x5’lik fırsatlar!

Bodur Gayrimenkul, Kartal’da hayata geçirdiği ‘Daire Kartal’ projesi için hazırladığı kampanya ile tüketicilere 5x5’lik fırsatlar sunuyor.

Çukurova Balkon'da yeni kampanya!

SON Grup Şirketleri’nden Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal’da konumlanan projesi Çukurova Balkon’da çifte fırsat sunan yeni bir kampanya başlattı.

Hill Kartal kampanya 2016 Haberi

Hill Kartal kampanya 2016

İstanbul’un en hızlı gelişen bölgesi Kartal’da yükselen Hill Kartal’da ev almak artık daha da kolaylaştı. Projeden ev alacaklar, şirket bünyesinde yapılacak 60 ay sıfır faiz imkanından yararlanabilecek. Kampanya 1 ay boyunca geçerli olacak. Şirket tamamı peşin alımlarda ise yüzde 10+ yüzde 10 indirim uygulayacak


Vadeleri uzatarak vatandaşı hayal ettiği evde oturtmak için kolları sıvayan Almalar, İskurt ve Nergo İş Ortaklığı ilk projesi Hill Kartal için yeni bir kampanya başlattı. İstanbul’da gerek metro, gerekse E-5 ve bağlantı yollarına yakınlığı ile ön plana çıkan Hill Kartal’dan konut almak isteyenler konut bedelinin yüzde 40’nı peşin ödemeleri durumunda geri kalan bakiye için faizsiz 60 ay vade imkanından yararlanabilecek. 


Peşin ödemeye yüzde 10 + yüzde 10 indirim 

Kampanya 60 ay sıfır faizle sınırlı değil. Konut bedelinin yüzde...