23 / 04 / 2024

Hilton Bodrum otelleri

Hilton Bodrum otelleri

Yatırımlarına devam eden Hilton Bodrum'da farklı kategorilerde üç yeni otelini bu sezon açıyor...

Emirates, Türkiye’den kabin memuru alıyor! Dolarla maaş almak isteyenler acil bakın!

Dünyanın en büyük global havayolu şirketleri arasında yer alan Emirates, çok uluslu kabin ekibine katılaca olan adaylar için 13 Ekim 2023 tarihinde DoubleTree by Hilton Bodrum’da ve 30 Ekim 2023 tarihinde ise The Marmara Antalya’da değerlendirme günleri düzenleyecek.

Akfen GYO, Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının değerini açıkladı!

Akfen GYO tarafından Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının 2022 yılına ilişkin değerleri açıklandı. İşte o rakamlar...

Aksa Turizm, otelleri ile Bodrum'a açılıyor!

Aksa Turizm İşletmeleri, Kayseri'deki Mirada Oteli’ni yeniden işletmeye aldıktan sonra farklı yatırımlar için kolları sıvadı. Mirada Otel ile kentte 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Aksa Turizm, Bodrum'a açılıyor.

Bodrum Hilton Türkbükü Oteli'nin satışı nasıl yapıldı?

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un sahibi olduğu Ersoy Otelcilik, Azeri iş adamı İskender Khalilov'un Bodrum'da bulunan Hilton Türkbükü'nü satın almıştı. Sözcü Gazetesi köşe yazarlarından Serpil Yılmaz bugünkü köşe yazısında bu satışı kaleme aldı...

Ersoy Otelcilik, Bodrum Hilton Türkbükü’nü satın aldı!

Kültür ve Turizm Bakanı'nın sahibi olduğu Ersoy Otelcilik, Azeri iş adamı İskender Khalilov'un 2011'de hizmete açtığı Bodrum Hilton Türkbükü Oteli satın aldı.

Doğan Grubu’nun Bodrum’daki üç otelinin yönetimi Hilton'a emanet!

Hilton ve Doğan Grubu, stratejik iş ortaklıkları kapsamında, Doğan Grubu’na ait otellerin yönetimini Hilton’a devir eden yeni anlaşmalarını duyurdu. Anlaşmaya göre, Bodrum’daki üç otelin yönetimini Hilton -üstlenecek.

Doğan Grubu otel yönetimini Hilton’a emanet etti!

Doğan Grubu’nun Bodrum’daki üç otelinin yönetimini Hilton üstlenecek. Türkiye’nin ilk LXR Hotels & Resorts tesisi olan LXR Susona Bodrum da misafirlerini ağırlamaya başladı.

Doğan Holding'in Bodrum'daki otelini Hilton işletecek!

Susona Bodrum LXR Hotels adıyla yerini alan Hilton bu kez Nikki Beach'in hemen yanında bulunan, Torbalı Koyu'nun en eski işletmelerinden biri olan Işıl Club Bodrum'u da bünyesine kattı.

Hilton Bodrum'daki üç yeni otelini bu sezon açıyor!

Yatırımlarına devam eden Hilton Bodrum'da farklı kategorilerde üç yeni otelini bu sezon açıyor...

The BO Vue Hotel Bodrum için imzalar atıldı!

Hilton, Türkiye’deki ilk Curio Collection resort otelini BESA Grup Güvencesi ile Bodrum'da açıyor. The BO Vue Hotel Bodrum için imzalar bugün İstanbul'da atıldı...

Bodrum The BO Vue için imzalar atıldı!

Hilton, Türkiye'deki ilk Curio Collection resort otelini açmak için inşaat sektöründe faaliyet gösteren BESA Grup ile anlaştı. The BO Vue Otel 2021'de Bodrum'da açılacak.

Bodrum otelleri ülke ekonomisine katkı sağlıyor!

Türkiye'de İstanbul, Antalya ve Bodrum'da toplam 9 otel ile hizmet veren Titanic Hotels, misafir odaklı hizmet ve uygulamalarıyla sektöre yön veriyor.

Balıkesir'e 5 tane daha Hilton Oteli yapılması hedefleniyor!

Hilton Otelleri Başkan Yardımcısı Mike Collini, Balıkesir ziyareti sırasında inceleme fırsatı bulduğu büyükşehir belediyesinin çalışmalarını takdir ve heyecanla karşıladığını belirtti, Başkan Ahmet Edip Uğur'u kutladı.

Hilton Bodrum otelleri Haberi

Hilton Bodrum otelleri

Sabah gazetesi yazarı Şelale Kadak, bugünkü yazısında Hilton otellerini kaleme aldı. İşte Kadak'ın "Hilton, oda kapılarını mühürlüyor" başlıklı o yazısı...

Türkiye'de yapımı devam eden 25 yeni otelimizin hiçbirinin yatırımını salgın döneminde durdurmadık. Bodrum'da farklı kategorilerde üç yeni oteli de bu sezon açıyoruz. Çünkü açmamak çok negatif. Riskler var mı var tabii ki. Özlenen işi göremeyeceğiz belki ama doğru olan normalleşme sürecini başlatmak. Çok ağır bir pandemik vaka bu. Çok etkilendi sektörümüz ama olumsuz düşünerek bir sonuca gidemeyiz. Önünde sonunda bitecek. Temkinli, tüm tedbirleri alarak pozitif bir şekilde yola devam ediyoruz."

Bu sözler, 61 yıl önce Türkiye'nin ilk 5 yıldızlı otelini İstanbul'da açan Hilton Ülke Müdürü Armin Zerunyan'a ait.
Türkiye'nin en tecrübeli otelcileri arasında sayılan Zerunyan ile önceki gün dijital toplantıda bir...