26 / 04 / 2024

hindistan iş teklifi

hindistan iş teklifi

Tekfen'in odağında uzun süredir taahhüt ve tarım var. Her iki alanda da büyüme planları yapılıyor. Hindistan'da iş yapma teklifleri alan, Libya'da iş başı için gün sayan Tekfen Holding CEO'su Erhan Öner, 2013'te mühendislik kadrosunu büyütecek...

Haliç'te imar değişikliği kabul edildi! Kentsel dönüşüm ile yapı stoku iyileştirilecek!

Beyoğlu Belediye Meclisi’nin ekim ayı oturumunda Haliç’in kıyısı için imar planı değişikliği teklifi görüşüldü. Yapılan görüşmelerde Haliç'te kentsel dönüşüm ile yapı stokunun iyileştirilmesi planlandığı belirtildi.

Memur-Sen'den zam teklifine güncelleme talebi! Toplu sözleşmede son durum ne? Memura ne kadar zam gelecek? 

Memur-Sen, kamu işvereninin, 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşme görüşmelerinde geçtiğimiz gün verdiği teklifi güncellemesini talep etti. İşte söz konusu o açıklamanın detayları...

Samsung Galaxy F54 5G, Uygun Fiyatı ve Güçlü Performansıyla Dikkat Çekiyor!

Samsung, Hindistan için özel olarak ürettiği yeni akıllı telefonu Galaxy F54 5G'yi tanıttı. Fiyat performans canavarı olarak nitelendirilen bu cihaz, Türkiye'deki kullanıcılar tarafından da büyük bir ilgiyle karşılanmayı bekliyor.

Beykoz Çayırı millet bahçesi oluyor!

Beykoz Ortaçeşme Mahallesi sınırlarında yer alan yaklaşık 96 bin metrekare büyüklüğündeki alana sahip tarihi Beykoz Çayırı'nın ‘Millet Bahçesi’ şeklinde düzenlenmesi amacıyla hazırlanan imar planı değişikliği teklifi, İBB Meclisi gündemine getirildi. Teklif AKP ve MHP grubunun oyları ile onaylandı. 

Validebağ Korusu 1/5000  ölçekli imar planı askıda!

Validebağ Korusuna İlişkin 1/5000  ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği Teklifi onaylandı.

Rumelihisarı-Aşiyan Füniküler Hattı imar planı değişikliği onaylandı!

Rumelihisarı-Aşiyan Füniküler Hattına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği teklifi; Boğaziçi İmar Yüksek Koordinasyon Kurulu'nun 17.12.2020 tarihli ve 2020/2 sayılı kararı ile onaylandı.

Sarıyer İstinye Mahallesi 1/1000  ölçekli imar planı değişikliği onaylandı!

Sarıyer İlçesi, İstinye Mah., 53 pafta, 247 ada, 6 parsele ait hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Plan değişikliği teklifi; Boğaziçi İmar Yüksek Koordinasyon Kurulu'nun 17.12.2020 tarihli ve 2020/3 sayılı kararı ile onaylandı.

Levent-Hisarüstü Metro Güzergahı imar planı değişikliği onaylandı!

Levent-Hisarüstü Metro Güzergahı Boğaziçi Öngörünüm Sınırlarında Kalan Alanda 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği teklifi; Boğaziçi İmar Yüksek Koordinasyon Kurulu'nun 17.12.2020 tarihli ve 2020/3 sayılı kararı ile onaylandı.

Kartepe imar planı değişikliği teklifi kabul edildi!

Kartepe Belediyesi  Aralık ayı meclis toplantısında ilçedeki imar planına ilişkin teklifler karara bağlandı.

AB'den asgari ücret yönetmeliği teklifi!

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, üye ülkelerde asgari ücretlerin pazarlık ve toplu iş sözleşmeleri ile belirlenmesini içeren yeni yönetmelik teklifi sundu.

Harçlar Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi!

Harçlar Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi ile tapu işlemlerine ilişkin harç oranlarının düşürülmesi öngörülüyor.

Çekmeköy'de çocuk parkı yerine benzin istasyonu mu inşa edilecek?

Çekmeköy Belediyesi’nin çocuk parkını benzin istasyonuna çeviren imar planı değişikliği teklifi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi'nde oy çokluyla kabul edildi. 

442 Sayılı Köy Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

18/3/1924 Tarihli ve 442 Sayılı Köy Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile köyde ikamet eden ve köy nüfusuna kayıtlı evi bulunmayan ihtiyaç sahiplerine satılan taşınmazlar üzerinde bina yapılmaması amaçlanıyor.

hindistan iş teklifi Haberi

hindistan iş teklifi

Sadece Türkiye’nin değil yakın coğrafyanın da büyük altyapı ve sanayi yatırım projelerinin müteahhiti Tekfen Holding, bugün 10 ülkede taahhüt işleri yürütüyor. Arap Baharı’nı en şiddetli yaşayan ülke Libya’da ise bu yılın ilk çeyreğinde işine kaldığı yerden başlamanın planlarını yapıyor. Tekfen’in faaliyet gösterdiği ülkelerin coğrafi dağılımına bakıldığında Türkiye’nin yakın coğrafyasında yaygın bir operasyon faaliyeti çevirdiği görülüyor. Yol Tekfen’i nereye çıkartıyor sorusuna ise Tekfen CEO’su Erhan Öner, kara Afrika denilen kısmı işaret ediyor ve “Bundan sonra yeni pazar açacaksak bu Orta Afrika civarında olabilir” cevabını veriyor. Öner, mühendis kadrolarını büyüttüklerini ve büyütmeye devam edeceklerini de vurgulayarak “150 kişilik teşkilatı önce 400, sonra 800, daha sonra ise 1.500’lere getirmeliyiz” diyor.


Tekfen Holding CEO’su Erhan Öner ile grubun mevcut yatırımlarını, projelerini ve ekonomiyi nasıl...