19 / 04 / 2024

hollandalı yatırımcı anadolu

hollandalı yatırımcı anadolu

Türkiye'deki tüketim potansiyeli yabancıları cezbetti. Alman, Avusturya ve Hollandalılar Anadolu'ya akın ediyor. 17 ilde 1.2 milyar dolarlık alışveriş merkezi kuruluyor.

Kuzguncuk ve Beylerbeyi'nin Anadolu Yakası'nda eşi yok! Konut yatırımcıları her zaman kazanır!

Gayrimenkul Danışmanı Çağlar Oktar ve Füsun Alyakut; İstanbul'da Avrupa yakası için Bebek-Emirgan-Yeniköy nasıl değerliyse, Anadolu yakası için de Beylerbeyi-Kuzguncuk'un aynı öneme sahip olduğunu belirterek yatırımcıların her zaman kazançlı çıkacaklarını belirtti.

Anadolu 2019'da emlak yatırımcısının yüzünü güldürdü!

Hürriyet Emlak 2019 yılı verilerini inceleyerek geçtiğimiz yıl konut sektörün nasıl geçtiğini araştırdı. Verilere göre Anadolu’da yer alan konutların yatırımcısına kazandırmaya devam ettiği görüldü...

Anadolu Yakası konut projeleri yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor!

Beyttürk iştiraki olan Reagroups Gayrimenkul Pazarlama'nın Yönetim Kurulu Üyesi Soner Keleş, İstanbul'da yabancı yatırımcı ilgisinin son dönemde Anadolu Yakası konut projelerine yöneldiğini söyledi.

Anadolu Yakası projelerine yabancı yatırımcı ilgisi artıyor!

Reagroups Yönetim Kurulu Üyesi Soner Keleş, İstanbul’da yabancı yatırımcı ilgisinin son dönemde Anadolu Yakası konut projelerine doğru yöneldiğini söyledi...

AND Gayrimenkul Almanya’da yatırımcıları ile buluştu!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren firması AND Gayrimenkul, Avrupa turnesinin ilk durağı Almanya’da yatırımcıları ile buluştu. Almanya’da yaşayan Türkler ve yatırımcılarla buluşan AND Gayrimenkul, AND Pastel projesi ile yoğun ilgi gördü.

Anadolu Yakası yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

İstanbul'da yakın zamana kadar gayrimenkulde Avrupa yakası öne çıkarken tamamlanan Ve devam eden önemli altyapı yatırımlarıyla Anadolu yakası yatırımcıların yeni gözdesi haline geldi.

Konut yatırımcılarının yeni gözdesi Çekmeköy oldu!

Yatırımcıların Anadolu yakasındaki yeni gözdesi Çekmeköy. Yüzde 75’i yeşil alandan oluşan yerleşim yerinde, birçok markalı konut projesi yer alıyor. Metro hattı projelerinin de etkisiyle, ilçedeki konut fiyatları son 5 yılda ikiye katlandı.

AVM yatırımcısı Diyarbakır fırsatını inceledi!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Mahir Solmaz, bugünkü yazısında Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD), 3’üncü Anadolu Sohbetleri toplantısı ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte o haber...

DİKA yatırımcıları Doğu ve Güneydoğu'ya çekiyor!

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri için geliştirilen Cazibe Merkezleri Programı'nda başvurular devam ediyor. Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA), yatırımcıları bölgeye davet ediyor.

AYİDER, yabancı konut yatırımcısını Bağdat Caddesi’ne çekecek!

İnşaat sektörüne yön verdiği kadar insanı ve şehri koruyan projeleriyle de ses getiren AYİDER, 17-20 Kasım tarihleri arasında CNR Emlak Fuarı’na katılarak yabancı konut yatırımcısını Anadolu Yakası’na ve Bağdat Caddesi’ne çekecek.

Hazır fabrika desteği yatırımcıyı heyecanlandırdı!

Başbakan Binali Yıldırım tarafından açıklanan, "Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Cazibe Merkezleri Programı ve Yatırım ve Destek Hamlesi " kapsamında sunulan hazır fabrika desteği yatırımcıyı heyecanlandırdı.

AVM yatırımcıları Anadolu'ya yöneldi!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Torun, büyükşehirlerde yeteri kadar alışveriş merkezi yapıldığını, o yüzden bu yatırımların eski hızını kaybettiğini belirterek, "AVM yatırımcıları Anadolu'ya gidiyor." dedi.

Emaar Square yabancı yatırımcı talebini artıracak!

Yabancı yatırımcılar Anadolu yakasını pek fazla tanımıyor. Firmalar ilgiyi artırmak için tanıtım atağına başlarken, Emaar Square’nin açılmasıyla bölgeye yabancı talebinde patlama bekleniyor.

hollandalı yatırımcı anadolu Haberi

hollandalı yatırımcı anadolu


YABANCI yatırımcıların genç nüfusu ile büyük tüketim potansiyeline sahip Türkiye'deki alışveriş merkezi yatırımları sürüyor. Dün de Almanya'nın en büyük emlak fon yöneticilerinden Union Investment, Kayseri'de alışveriş merkezi yapmak için 130 milyon Euro'luk yatırım planladığını açıkladı. Forum Kayseri isimli merkez, Hollandalı Multi Corporation'ın Türkiye ayağı Multi Turkmall ile ortak gerçekleştirilecek. 98 bin metrekarelik merkezin 2009 yılında açılması planlanıyor. Kayseri'deki yatırım Alman şirketlerinin Türkiye'deki ilk yatırımı değil. Halen Türkiye'nin 17 ilinde yabancı şirketlerin alışveriş merkezi yatırımları sürüyor.


HOLLANDALI DİYARBAKIR'DA


YabancIlar 2.1 milyon metrekarelik projeler için 1.2 milyar dolar yatıracak. Yatırımcılar Alman, Avusturya ve Hollandalı şirketlerden oluşuyor. Alman...