25 / 04 / 2024

Home City Pendike nasıl gidilir

Home City Pendike nasıl gidilir

Başta mobilya ve dekorasyon olmak üzere bir evin ihtiyacı olan her şeyi tek bir çatı altında toplayan Home City Pendik açıldı.

City Home Turizm Otelcilik Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

City Home Turizm Otelcilik Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 20 bin TL sermaye beddeli ile Gökhan Kılıçaslan ve Şahin Salman ortaklığında kuruldu.

Home City Pendik'e nasıl gidilir?

Mobilya ve dekorasyon olmak üzere bir evin ihtiyacı olan her şeyi tek bir çatı altında toplayan Home City Pendik açıldı. Peki Home City Pendik'e nasıl gidilir?

Home City Pendik açıldı!

Başta mobilya ve dekorasyon olmak üzere bir evin ihtiyacı olan her şeyi tek bir çatı altında toplayan Home City Pendik açıldı.

Home City Pendik AVM açılıyor!

Başta mobilya ve dekorasyon olmak üzere ev ve ofislerin ihtiyacı olan bütün her şeyi tek bir çatı altında toplayacak olan Home City Pendik AVM 2018 ilk çeyrekte kapılarını açıyor.

Home City Pendik AVM yılın ilk çeyreğinde açılıyor!

Home City Pendik AVM 2018 yılının ilk çeyreğinde kapılarını açıyor. Türkiye’nin ilk ve tek ev dekorasyon AVM’si olma özelliğini taşıyan AVM konsept yapısı ve ürün çeşitliliğiyle de fark yaratacak.

Pendik Home City AVM bu yıl açılacak!

Pendik'te yer alan Home City AVM yılın ilk çeyreğinde kapılarını açacak. AVM'de yaklaşık 120 marka yer alacak

Home City Pendik açılış için gün sayıyor!

Mobilya ve dekorasyon sektöründe uzmanlaşmış AVM dönemi başlıyor. Home City Pendik açılış için gün sayıyor.

Esenyurt City Center kamu binaları Mayıs'ta teslim edilecek!

Kamu binalarının, AVM'nin, üniversitenin ve home ofislerin yer aldığı Esenyurt City Center projesinde kamu binaları Mayıs ayında, AVM ise 19 Ağustos'ta açılacak.

Esenyurt City Center'da Home Office'e yeni bir bakış!

Özyurt AŞ City Çenter Projesi ile İstanbul'un en hızlı gelişen ilçesi Esenyurt'ta ferah meydanları, etkinlik alanları, dinlenme köşeleri ile keyifli bir yaşam alanı sunuyor.

Enza Home, Mısır'da 2'nci mağazasını açtı!

Yataş Grup, Mısır'da ikinci Enza Home mağazasını 16 Haziran'da hizmete açtı. Mağaza, Kahire'nin gelişen bölgesi Sheikh Zayed City bölgesinde yer alıyor.

Kuveytli yatırımcı City Center projesi'nden 50 daire aldı!

ÖZYURT A.Ş'nin kamu binaları, üniversite, home - office daireleri, ofis alanları ve alışveriş merkezini bir araya getirdiği Esenyurt'taki City Center projesi'nden Kuveytli OSSOS firması 50 daire satın aldı...

Kuveytliler City Center'da 50 daire aldı!

Esenyurt' un yeni merkezini oluşturan City Center projesinden Kuveytli OSSOS Business Development Co. 50 home- office daire satın aldı. Böylece projede satılmayan 28 daire kaldı...

City Center'dan Kuveytli OSSOS Business 50 home office satın aldı!

Esenyurt’un yeni merkezini oluşturan City Center projesinde Kuveytli OSSOS Business Development Co. firması 50 home - office daire satın aldı. Projede son 28 daire satışa sunulurken, şuana dek ulaşılan prim de dikkat çekiyor...

Home City Pendike nasıl gidilir Haberi

Home City Pendike nasıl gidilir

Türkiye’nin ilk ve tek mobilya ve dekorasyon AVM’si olma özelliğine sahip Home City Pendik, halkın yoğun ilgisi ile hizmete açıldı. Konsepti, farklı hizmet alanları ve cazip fırsatlarıyla fark yaratacak olan alışveriş merkezi Türkiye’nin önde gelen 100 mobilya ve dekorasyon markası ile ziyaretçilerini karşılıyor.

90 Bin Metrekarelik Alanda Dört Mevsim Mobilya Alışverişi

Açılış konuşmasında Home City Pendik’in mobilya ve ev dekorasyon sektörünü organize perakende modelinden bir alışveriş merkezine dönüştüren örnek ve öncü bir proje niteliği taşıdığını söyleyen JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, “İnsanlar için insanlarla çalışarak mutlu mekanlar oluşturma tutkumuzun yeni adreslerinden biri olan Home City Pendik Mobilya ve Dekorasyon Alışveriş Merkezi’ni Türkiye’ye kazandırmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Home City Pendik, dekorasyon sektörünü “organize perakende” modelinde modern bir alışveriş merkezinde toplayan alışveriş merkezlerinin...