19 / 04 / 2024

Hümahatun Evleri teslim töreni

Hümahatun Evleri teslim töreni

Yıldırım Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm marifetiyle Mevlana ve Ulus Mahallelerinde inşa edilen Hümahatun Evleri, gerçekleşen törenle hak sahiplerine teslim edildi.

Bursa Hümahatun Evleri teslim edildi!

Yıldırım Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm marifetiyle Mevlana ve Ulus Mahallelerinde inşa edilen Hümahatun Evleri, gerçekleşen törenle hak sahiplerine teslim edildi.

Bursa Hümahatun Evleri'ne tapu müjdesi!

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde hayata geçirilen Hümahatun Evleri projesindeki daireler için kat irtifakı tapuları imzalandı. 

Inİstanbul Gala Evleri teslim tarihi!

Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika uzaklıkta olan Inİstanbul Gala'da toplam 788 adet ünite bulunuyor. Proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. İşte Inİstanbul Gala Evleri teslim tarihi...

Toskana Orizzonte Evleri teslim tarihi!

Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede satışlar banka kredisinine uygun. Toskana Orizzonte Evleri teslim tarihi olarak ilk etap bu yıl Eylül ayında yapılacak.

Adam Kule Evleri teslim tarihi!

Toplam 350 adet home officeden meydana gelen projede daire büyüklükleri minimum 46 metrekareden başlangıç gösteriyor. Adam Kule Evleri teslim tarihi 36 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor.

Kartal Pega Evleri teslim tarihi!

Toplam 200 adet daireden meydana gelen projede dairelerin alanları 64 metrekareden başlıyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükseliyor. Kartal Pega Evleri teslim tarihi 2016 Nisan ayında yapılması planlandı.

Marina Ankara Evleri teslim tarihi!

Marina Ankara Evleri teslim tarihi 2018 yılı Nisan ayı olarak belirlendi. Yüzde 7 lansman indirimi uygulanan projede 1 oda 1 salondan 7,5 oda 1 salona kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

Bahçekent Avrupark Evleri teslim tarihi!

Bahçekent Avrupark Evleri teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi. Toplam 78 bin 640 metrekare arsa üzerine yayılan projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

Sea Pearl Evleri teslim tarihi!

Sea Pearl Evleri teslim tarihi olarak Temmuz 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Ataköy sahilde inşa edilen proje 127 bin 600 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Ataköy Sea Pearl Evleri teslim tarihi!

Ataköy Sea Pearl Evleri teslim tarihi olarak 2017 yılı belirlendi. Toplam 1.381 adet daire meydana gelen projede dairelerin alanları 88 metrekare ile 398 metrekare arasında değişiyor.

Botanica İstanbul Evleri teslim tarihi!

Botanica İstanbul Evleri teslim tarihi Aralık 2016 olarak belirlendi. Toplam 28 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yer alıyor.

Başakşehir Vadi Yaka Evleri teslim tarihi!

Başakşehir Vadi Yaka Evleri teslim tarihi olarak Mart 2017 yılında yapılması öngörülüyor. Projedeki daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi.

Başakşehir Vaditepe Göl Evleri teslim tarihi!

Başakşehir Vaditepe Göl Evleri teslim tarihi olarak 30 ay sonra yapılması planlanıyor. Toplam 26 bin metrekarelik Bahçeşehir Göleti manzarası bulunan proje Vaditepe Bahçeşehir projesinin 3. etabı olarak yükseliyor.

Hümahatun Evleri teslim töreni Haberi

Hümahatun Evleri teslim töreni

Bursa Yıldırım Belediyesi'nin, Mevlana ve Ulus mahalleleri kentsel dönüşüm projesi doğrultusunda yapımını tamamladığı Hümahatun Evleri'nin anahtarlarını teslim alan hak sahipleri, bölgede güvenli, mo-dern ve nitelikli yaşama 'merhaba' dedi. 

Bursa Hakimiyet Gazetesi'nden Seray Saygılıoğlu'nun haberine göre; Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın ev sahipliğinde, Hümahatun Evleri site alanında gerçekleşen törene, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti Bursa Milletvekilleri Ahmet Kılıç, Muhammed Müfit Aydın, AK Parti İl Başkan Vekili Bülent Kandemir, Yıldırım İlçe Emniyet Müdürü Erol Turan, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Ali Erbay, İYİ Parti İlçe Başkanı Kemal Ataç, Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkanı Muhsin Sak, meclis üyeleri, muhtarlar, Hümahatun Evleri hak sahipleri ve aileleri ile bölge sakinleri katılım gösterdi. Proje kapsamında yapımı tamamlanan konutlardan 244 dairenin tapuları ve anahtarları, daha önceden...