18 / 04 / 2024

Hüryapı Proje Kimin

Hüryapı Proje Kimin

Hüryapı Proje Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Batuhan Alemdar imzasıyla kuruldu.

Bursa Nilüfer'e 400 milyonluk dev proje! Double Tree By Hılton için ilk adım atıldı!

Yafa Otelcilik Gıda San. Ve Ttic. A.ş'nin Bursa-Nilüfer'de gerçekleştirilmeyi planladığı "Double Tree By Hılton" projesi ÇED onayı oldu. Proje resmen hayata geçiyor. İşte projeye ilişkin detaylar..

Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi.'nin merkez nakli yapıldı!

Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Giresun Kale Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızlandı!

Giresun şehri adına büyük önem arz eden Kale Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızlandı. Proje, Giresun için sevinç ve gurur kaynağı oldu.

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı imalat çalışmaları tamamlanıyor!

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar hızlandı. Proje dahilinde imalat çalışmalarının büyük bölümü tamamlandı. 

Adana Yüreğir'de kentsel dönüşüm için ilk imzalar atıldı!

Adana Yüreğir'e bağlı Şehit Erkut Akbay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Proje dahilinde taşınmaz sahipleri ile uzlaşma görüşmeleri başladı. 

Samsun Canik'te kentsel dönüşüm çalışmalarının yüzde 45'i tamamlandı!

Samsun'un Canik ilçesinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar hızlandı. Proje dahilinde çalışmaların yüzde 45'i tamamlandı.

Bağcılar'a 7 otopark geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bağcılar Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılması planlanan katlı otopark projelerinde çalışmalar hızlandı. Proje kapsamında 7 otopark inşa edilecek.  

D M Proje İnşaat Hırdavat Makina Elektrik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

D M Proje İnşaat Hırdavat Makina Elektrik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Murat Akyol tarafından 800 bin TL sermaye ile 27 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

İnşaatçılar Çekmeköy’de proje yarışına hız verdi!

İstanbul’un yeni gelişim bölgesi Çekmeköy’de proje yarışı hızlandı. Sinpaş’tan İş Altınhas İnşaat’a ve 216 Yapı’ya kadar markalı konut üreticilerinin proje ürettiği bölgede, inşaat, planlama ve satış aşamasında 22 konut projesi bulunuyor.

Eroğlu İnşaat'tan 4 yeni büyük proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam etmeye odaklandıklarını söyleyen Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, "İnşaatta üçü İstanbul'da, biri İstanbul dışında inşası planlanan 4 yeni büyük proje üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. " dedi.

İşte 2017'de yol alacak 8 proje!

2016 yılında bir çok mega proje tamamlandı ve hizmete sokuldu. 2017'de de mega projeler hız kesmeyecek. İşte 2017'de yol alacak 8 proje..

Gebze’de 2017 proje yılı olacak!

Gebze’yi modern şehir kimliğine hızla kavuşturacak çalışma ve vizyon projelerle donatan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 2017 yılının Gebze için proje yılı olacağını söyledi.

Hüryapı Proje Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Hüryapı Proje Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Batuhan Alemdar imzasıyla kuruldu.

Hüryapı Proje Kimin Haberi

Hüryapı Proje Kimin


Hüryapı Proje Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Batuhan Alemdar imzasıyla kuruldu. 


Hüryapı Proje Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü gayrimenkul alım satım, kiralama, kiraya verme, elde tutma, işletme faaliyetleri de dahil olmak ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, her türlü gayrimenkul yönetim ve danışmanlık hizmeti ve inşaatçılık ile ilgili her türlü iş, işlem ve faaliyeti gerçekleştirmek, 2.Mimarlık ve mühendislik hizmetlerini yapmak her türlü etüdü ve fizibilite hesaplarını yapmak, proje hazırlamak, inşaat yapmak ve yaptırmak; her türlü resmi ve özel, gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlar nam ve hesabına veya kendi nam ve hesabına gayrimenkul geliştirme faaliyetinde bulunmak ve bu kapsamda 2B arazileri de dahil olmak üzere her çeşit arazi ve arsanın iktisabı ve üzerine...