19 / 04 / 2024

Hüseyin Cihangir Dönmez

Hüseyin Cihangir Dönmez

2B arsa ve arazi uzmanı Hukukçu Cihangir Dönmez'den Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'ye Beykoz'un 1-5000 ve 1-1000 ölçekli Revizyon İmar Planları ile ilgili açık mektup geldi.

Hüseyin Aslan'dan 8 maddelik kentsel dönüşüm uyarısı!

Ege-Koop Başkanı Hüseyin Aslan son zamanların gündem konusu kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Bursa Nabi Ergin Özel Ormanı'nda inşaat yapılamayacak!

Özel Orman Hissedarı Hüseyin Cihangir Dönmez, Bursa Nabi Ergin Özel Ormanı'nındaki inşaat yasağını kaleme aldı. 

Bursa Nabi Ergin Özel Ormanı'na inşaat yapılamayacak!

Bursa Nabi Ergin Özel Ormanı'nın 460 dönümlük kısmında inşaat yapılamayacak. Peki bu karar nasıl alındı? Özel Orman Mesul Müdürü Hüseyin Cihangir Dönmez, anlattı...

Hüseyin Aslan: Kentsel dönüşüm tercih değil zorunluluktur!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “Depreme karşı en etkili önlem yeni uydu kentler oluşturmaktır. Covid-19 sürecinde karşılaştığımız sıkıntılarda göz önünde bulundurularak çağdaş dünyanın öngörmüş olduğu en yüksek kentsel standartları Türkiye’ye, kentlerimize getirmeliyiz” diye konuştu.

Hüseyin Altaş: AVM’lerin kapalı kaldığı dönemde kira alınmaması Avrupa’da ilk!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, "7. Perakende Teknolojileri Konferansı”nın ilk webinarında yaptığı konuşmada AVM’lerin kapalı kaldığı dönemde perakendeciden kira alınmamasının Avrupa'da ilk olduğunu söyledi.

Hüseyin Altaş: AVM’lerde kiralar düşürülecek!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) tarafından düzenlenen Markalı İhracat Zirvesi 2020'de konuşma yapan AYD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Altaş, "AYD olarak perakendecinin ciddi kayıpları olma ihtimali üzerine kiraların düşürülmesi ve benzeri önlem almak için kendi aramızda çalıştay yapacağız" dedi...

Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı’nı otele çevirme planı İBB’den döndü!

323 yıllık tarihi Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı'nı otele dönüştürme planı, İBB'den döndü. Yalının bulunduğu parselin, "yeşil alan" fonksiyonunun iptal edilip, "turizm alanı" ilan edilmesi teklifi, İBB Meclisi tarafından uygun görülmeyerek oybirliği ile onaylanmadı.

Hüseyin Sözlü: Hedefimiz dönüşüm odaklı kent inşa etmek!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, dönüşüm odaklı kent inşa etmeyi hedeflediklerini söyledi.

Hüseyin Abdulvahıd Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüseyin Abdulvahıd Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Bülbül tarafından kuruldu. 

Hüseyin Avni Aker Dönüşüm Projesi tanıtıldı!

MÜSİAD Trabzon Şubesi tarafından hazırlanan Hüseyin Avni Aker Stadyum Alanı Kentsel Dönüşüm Projesi görücüye çıktı.

Mina Başaran vefat etti! Hüseyin Başaran'ın acı günü!

Birleşik Arap Emirlikleri'nden Türkiye'ye gelen özel uçak, İran'ın başkenti Tahran'ın güneyinde düştü. Başaran Holding'e ait olduğu belirtilen uçakta, bekarlığa veda partisinden dönen Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve 7 kız arkadaşı olduğu bildirildi.

Hüseyin Yılmaz, Akfen GYO'dan ayrıldı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nda yatırımcı ilişkileri yöneticisi olarak görev yapan Hüseyin Yılmaz, dün itibari ile görevinden ayrıldı...

Hüseyin Oflaz: Yatırımcı kuş gibidir, en küçük aksaklıkta uçar!

Türk ekonomisinin 2002-2008 dönemindeki hızlı çıkışına dikkat çeken Hüseyin Oflaz gayrimenkul yatırımcısının bekle gör dönemine girdiğini belirtti. Oflaz, bugünkü toplumsal psikolojiyi Marmara Depremi sonrası döneme benzetti.

Hüseyin Cihangir Dönmez Haberi

Hüseyin Cihangir Dönmez

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 30.12.2014 tarih ve 13559 sayılı olur verilen Beykoz İlçesi Koruma Amaçlı 1-5000 ve 1-1000 ölçekli Revizyon İmar Planlarının yaklaşık 900 dönümlük kısmı (184 ada 7 parsel ) hukuken halen devlet ormanı olan alanda kalmaktadır.



184 ada 7 parsel numaralı taşınmazda yapılan 2b çalışmaları açılan davalar nedeniyle kesinleşmemiştir. Bu alan hukuken halen devlet ormanı olup, yaklaşık 300 dönümlük kısmının 1961 yılından önce, 600 dönümlük kısmının 1981 yılından önce orman vasfını kaybedip kaybetmediğine hava fotoğrafları incelenmek suretiyle sayın mahkemece karar verilecektir. ( Bu inceleme sonucunda Sayın mahkemece verilecek kararda dava konusu bu alanın büyük bir kısmı Devlet Orman tahdidi içinde bırakılabilir.)



Kanlıca Orman İşletme Müdürlüğünün Beykoz Kadastro Müdürlüğüne yazdığı 05.12.2011 tarihli yazıda bu konu aşağıdaki şekilde açıklanmaktadır;

‘’ Beykoz...