25 / 04 / 2024

Hüseyin Şişman

Hüseyin Şişman

Aks Ert Mimarlık İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Lojistik Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi, Hülya Akıncı ve Hüseyin Şişman ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Esenyurt, Üçevler Mahallesi'nde kuruldu.

Hüseyin Emre Uzer SPK’da hangi alanda görev aldı? Şu an ne iş yapıyor?

Hüseyin Emre Uzer hangi üniversiteden mezun oldu? SPK’da ne iş yaptı? Hangi şirketlerde çalıştı? Yeni GİMAT GYO’da hangi alanda çalışmalar yürütüyor? İşte Hüseyin Emre Uzer’in hayatı...

Hüseyin Oflaz: 70 milyon insan için yeni konut şart!

Konut eksikliği ile ilgili önemli açıklamalar yapan İmpo İmar Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Oflaz, sadece şehirlerdeki 55 milyon insan için 20-30 yılda yeni konut üretilmesinin şart olduğunu kaydetti.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Hüseyin Ağa Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Hüseyin Ağa Şubesi bugün Beyoğlu'nda 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Hüseyin Altaş: Mağazaların açılış için zamana ihtiyacı var!

1 Haziran'da tam kapasite olarak açılış yapan AVM'ler de pek çok marka çalışma saatlerini 12:00-20:00 şeklinde düzenledi. Peki AVM'lerde ne gibi önlemler alındı? AYD Başkanı Hüseyin Altaş, markaların bir süre daha hazırlık için zamana ihtiyacı olduğunu belirtti...

Hüseyin Altaş: ‘Aman kapatın’ diyen AVM çalışanları, şimdi ‘Açılın, işimiz olsun’ diyor!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş en çok AVM çalışanlarının işbaşı yapmak istediklerini dile getirerek, “İlk başta onlar 'Aman kapatın' diyorlardı. Şimdi de 'Açılsın, işimiz olsun' denilmeye başlandı" dedi.

Adana Müteahhitler Birliği'nden Hüseyin Sözlü'ye destek!

Adana Müteahhitler Birliği tarafından Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü’ye destek olmak için bir toplantı gerçekleştirildi.

Hüseyin Ekşi yeni şirket kurdu!

Mintek Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Ekşi, bugün yeni bir şirket daha kurdu. 

İGA Havalimanı İşletmesi'nde Hüseyin Kadri Samsunlu dönemi!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın inşaatını ve 25 yıllığına işletmesini üstlenen İGA Havalimanı İşletmesi AŞ'nin İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Hüseyin Kadri Samsunlu oldu.

Hüseyin Sözlü'den Hurdacı esnafına iş yeri sözü!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, hurdacı esnafının projelendirmesi devam eden Temsa Fabrikası civarındaki Adana Seyhan Büyük Sanayi Sitesi’nde yeni işyeri sahibi olması için kolaylık sağlama sözü verdi

Hüseyin Sözlü: Sahra Cemevi için arsa arayışındayız!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Hacıbektaş’ta sahra cemevi için uygun arazi arayışında olduklarını, 3 dönüm ve 6,5 dönümlük iki ayrı arsa bulunduğunu, planlamaların devam ettiğini söyledi

Aks Ert Mimarlık İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Lojistik Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Ert Mimarlık İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Lojistik Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi, Hülya Akıncı ve Hüseyin Şişman ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Esenyurt, Üçevler Mahallesi'nde kuruldu.

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği'nden Hüseyin Ayaz’a ziyaret!

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı Zekai İren ve yönetimi Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ı ziyaret etti. İren, Yönetim Kurulu Üyelerini tanıtarak başladığı ziyarette, “İmarda Yapılaşma Şartları” konulu toplantıdan da kısaca bahsetti

Hüseyin Sözlü’den Adana’ya 3. üniversite için güçbirliği çağrısı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana’ya bir üniversite daha kazandırılması için kent dinamiklerinin, siyasi ayrım gözetmeden, işbirliği yapmasının çok önemli olduğunu açıkladı.

Hüseyin Şişman Haberi

Hüseyin Şişman

Aks Ert Mimarlık İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Lojistik Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi, Hülya Akıncı ve Hüseyin Şişman ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Esenyurt, Üçevler Mahallesi'nde kuruldu.


Aks Ert Mimarlık İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Lojistik Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan...