19 / 04 / 2024

Huzurlu Marmara Huzurlu İnşaat iletişim

Huzurlu Marmara Huzurlu İnşaat iletişim

Huzurlu Marmara Beylikdüzü'nde 120 ay vadeli banka kredisi kullanılabiliyor. Projede konut fiyatları 262 bin TL'den başlıyor. Peki Huzurlu Marmara Evleri ne zaman teslim edilecek?

Huzurlu Yuvam Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Huzurlu Yuvam Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hosseın Hatamı ve Mahboobeh Ranjbar ortaklığında kuruldu.

Suriye'de oluşturduğumuz güvenli bölgeler ülkedeki en huzurlu yerler!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Uzun uğraşlar ve fedakarlıklar neticesinde Suriye'de oluşturduğumuz güvenli bölgeler bugün ülkedeki en huzurlu ve yaşanabilir yerlerdir" diye konuştu...

TOKİ Beyşehir Konutları'nda huzurlu yaşam!

Konya Beyşehir'de TOKİ ve Beyşehir Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirilen sosyal konut projesiyle bölge sakinleri göl manzaralı evlerinde konforlu ve huzurlu bir yaşam sürüyor.

Huzurlu Marmara Güneşli güncel fiyatları!

Huzurlu Marmara Güneşli güncel fiyatları haberimizde yer alıyor. İstanbul Güneşli'de Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje kentsel dönüşüm kapsamında yükseliyor.

Huzurlu İnşaat konut teslimlerine başladı!

Samsun'da 7. Etap Huzurlu Kampüs Marina projesinde yer alan 71 konutun teslimini gerçekleştiren Huzurlu İnşaat, Huzurlu Marmara Beylikdüzü ve Huzurlu Marmara Bostancı projelerinin teslimine de başlayacak..

Huzurlu İnşaat Anadolu'ya yatırım yapıyor!

Huzurlu inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, "Vatandaşlarımızı modern ve kaliteli evlerde ağırlamanın mutluluğu içindeyiz" dedi.

Huzurlu Marmara Beylikdüzü nerede?

Beylikdüzü'nde 27 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Huzurlu Marmara Beylikdüzü projesinin yüzde 85'i yeşil alandan meydana geliyor...

Huzurlu Marmara Bostancı iletişim!

Huzurlu Marmara Bostancı iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje kentsel dönüşüm kapsamında İstanbul Bostancı'da yükseliyor. 

Huzurlu Marmara Bostancı nerede?

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve çatı dubleksi daire alternatiflerinin yer aldığı Huzurlu marmara Bostancı projesi konumu ile dikkat çekiyor. Peki proje tam olarak nerede yer alıyor?

Huzurlu Marmara fiyat ve ödeme planı!

Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Huzurlu Marmara'da kampanyalı fiyat ve ödeme olanakları sunuluyor. Projede dairelerin 2019'da teslim edilmesi planlanıyor..

Huzurlu Marmara kampanyalı ödeme planı 2018!

Huzurlu İnşaat imzası ile yükselen Huzurlu Marmara'da dairelerin 2019 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Projede kampanyalı ödeme seçenekleri sunuluyor..

Huzurlu Marmara ödeme seçenekleri 2018!

Huzurlu Marmara ödeme seçenekleri 2018 haberimizde yer alıyor. 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı projede fiyatlar 435 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 

Güneşli Huzurlu Marmara'da 2 bin TL taksitle!

289 daire ve 12 adet ticari üniteden meydana gelen Huzurlu Marmara Güneşli’de 2 bin TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olmak mümkün..

Huzurlu Marmara Huzurlu İnşaat iletişim Haberi

Huzurlu Marmara Huzurlu İnşaat iletişim

Huzurlu Marmara Konutları İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Projede yüzde 35 peşinde, kalan bedel için firma bünyesinde vade yapılabiliyor. 


Bugün basına tanıtılan Huzurlu Marmara Rezidans Huzurlu İnşaat imzası taşıyor. Projede banka kredisiyle 120 ay vade fırsatı sunuluyor. 


Beylikdüzü Huzurlu Marmara'da fitness, yürüyüş parkurları, sauna, göletler ve yüzme havuzu gibi sosyal alanlar bulunuyor. Projede fiyatlar 262 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Konutların 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Huzurlu Marmara Evleri 27 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor. Projede dairelerin alanları 97 ile 177 metrekare arasında değişiyor. 

Huzurlu Marmara Evleri ne zaman teslim?

Beylikdüzü İDO İskelesi 5 dakika, Atatürk Havalimanı 25 dakika, Avcılar İDO İskelesi 10 dakikalık mesafede olan Huzurlu Marmara Residence'de teslimlerin 2018 yılı Ekim ayında...