28 / 03 / 2024

İbrahim Karaosmanoğlu biyoğrafisi

İbrahim Karaosmanoğlu biyoğrafisi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ''Kocaeli, 10 yıl gibi bir kent için kısa sayılacak bir zamanda modern ve çağdaş bir kent olma yolunda gerekli adımları atmıştır'' dedi.

İbrahim Karaosmanoğlu, inşaat mühendisleriyle bir araya geldi!

İnşaat mühendisleriyle bir araya gelen İbrahim Karaosmanoğlu, sürdürülebilir bir dünya yaratmak ve yaşam kalitesini küresel ölçekte arttırmak amacıyla İnşaat Mühendislerine büyük görev düştüğünü söyledi.

İbrahim Karaosmanoğlu: Kentsel dönüşüm ihtiyaçtır!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaptığı açıklamada kentsel dönüşümün ihtiyaç olduğunu söyledi.

İbrahim Karaosmanoğlu: Gölcük Millet Bahçesi çok güzel olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaptığı açıklamada, Gölcük Millet Bahçesi'nin çok güzel olacağını söyledi.

İbrahim Karaosmanoğlu'dan Körfez Kent Emlak Konut'a ziyaret!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Kent Emlak Konut 3.Etap sakinlerini ve yeni yönetimini ziyaret etti.

İbrahim Karaosmanoğlu, metro projesi için destek istedi!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli metro projesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan destek istedi.

İbrahim Karaosmanoğlu'ndan Haldız Grup’a tebrik!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Haldız Grup Yönetim Kurulu Başkanı Macit Haldız’ı ziyaret etti

İbrahim Karaosmanoğlu Şehircilik Şurası'na katılacak!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilecek Şehircilik Şurası’na katılacak.

Şehir plancılarından İbrahim Karaosmanoğlu’na ziyaret!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Şehir Plancıları Odası Başkanı Rahmi Erdal Tümpalay ve yeni yönetimini makamında kabul etti.

İMO'dan İbrahim Karaosmanoğlu'na ziyaret!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Şube Başkanı Ahmet Kadı ve yeni yönetimi makamında konuk etti.

İbrahim Karaosmanoğlu'na park teşekkürü!

Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir oğlunun ismini taşıyan park için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na teşekkür etti.

İbrahim Karaosmanoğlu'ndan 2B toplantısı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Köşklüçeşme’deki 2B çalışma ofisinde mahalle sakinleri ile bir araya geldi, firmaya yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Gebze Yağcılar-Duraklı arasına beton yol yapılıyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Yağcılar ve Duraklı arasında yapılan beton yolun çalışmasını denetledi.

İbrahim Karaosmanoğlu'ndan kaçak yapı uyarısı!

Köylerde kaçak yapılaşmanın olmaması konusunda vatandaşları bir kez daha uyaran Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Sizlerden ricam ilçe belediyelerimizin bilgisi ve müsaadesi olmadan asla yapılaşmaya gitmeyin." dedi

İbrahim Karaosmanoğlu biyoğrafisi Haberi

İbrahim Karaosmanoğlu biyoğrafisi

Türkiye’nin en büyük sanayi kentlerinden birisi olmasına rağmen, çarpık yapılaşma yüzünden bir türlü kentleşemeyen Kocaeli, 10 yıl gibi bir kent için kısa sayılacak bir zamanda modern  ve çağdaş bir kent olma yolunda gerekli adımları atmıştır.


Doğalgaz köylere kadar götürülmüştür. "Kentte ne varsa, köyde de o olacak" sloganıyla başlattığımız çalışmalar olumlu netice vermiş ve Kocaeli'nin köyleri Avrupa'nın köylerini geçmiştir. Kocaeli'nde kentten köye göç başlamışta.


Körfezin yeniden yüzülebilir hale dönüştürülmesi için antma tesisleri konusunda çalışmalarımız hızlandırılmıştır. Bu konuda TÜBİTAK ile ortak çalışmalarımız neticesi eskiden tek canlının yaşamadığı Körfezde bugün temiz denizin simgesi olan mavi bayraklar dalgalanmakta, 70'ten fazla balık türü yaşamaktadır. Denize bırakılan atık suyun yüzde 99’u arıtılmaya başlanmıştır.


Kentleşme adına öncelikli olarak başlattığımız kentsel dönüşüm projesi kapsamında, kentimizin dar ve geçit vermeyen sokakları,...