18 / 04 / 2024

idealist gyo satışları

idealist gyo satışları

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, geçici vergi beyannamesini yayınladı...

Next Level İstanbul'da ön satışlar başladı! Yeni proje! 

Pasifik GYO tarafından hayata geçirilen Next Level İstanbul projesinde ön satışlar başladı. Next Level İstanbul projesi, Ortaköy'de yükseliyor. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Gayrimenkul sektörünün 2022 4. çeyrek karnesi! Birinci el konut satışlarında zirve! Konut fiyatları ne oldu?

GYODER tarafından Ziraat GYO'nun katkıları ile hazırladığı 'GYODER Gösterge' 2022 4. Çeyrek Raporu açıklandı. Gayrimenkul sektörünün 2022 4. çeyrek karnesi! Birinci el konut satışlarında zirve! Konut fiyatları ne oldu?

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2. Etap ihalesi 16 Haziran'da! 

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Avcılar Firuzköy 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 16 Haziran 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek. Peki Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2. Etap nerede? İşte merak edilen ayrıntılar...

Satışlar başladı bugün son gün! Artışlar fiyatlara yansıyacak

Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, halka arz edilecek. Hisse satışları dün başladı bugün sona erecek. Şeker GYO Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Eser, konut fiyatlarındaki artışların GYO hisselerine de yansıyacağını söyledi.

Pera GYO gayrimenkul satışlarından ne kadar gelir elde etti?

Pera GYO'nun 1 Ocak 2021-30 Eylül 2021 dönemindeki hasılatı 2 milyon 650 bin 275 TL oldu. Peki Pera GYO gayrimenkul satışlarından ne kadar gelir elde etti?

Faiz indirimiyle konut satışları katlandı!

Kamu bankalarının faiz indirimi ile birlikte Emlak GYO’nun tarihi kampanyası konutta ertelenen talebi canlandırdı. GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, “Satışlar 5’e katlandı” diye konuştu.

Büyükyalı'da satışlar 2022'de tamamlanacak!

Özak GYO, düzenli nakit akışına sahip olan bir şirket. Şirketin toplam aktiflerinin yüzde 21'ini süren projeler oluşturuyor. Emre Akyol, Büyükyalı Projesi satışlarının 2021'de yüzde 80'e ulaşabileceğini ve 2020'de de tamamlanabileceğini tahmin ediyor...

Teşvikler konut satışlarını canlandırdı!

Kiler GYO Genel Müdürü Tarık Gürdil, "Teşvikler konut satışlarını canlandırdı ve daha fazla aileyi ev sahibi yaptı" dedi...

Nidapark İstinye 3 etaptan oluşuyor! Satışlar başladı!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla Emlak Konut GYO güvencesiyle hayat geçirilen Nidapark İstinye projesinde satışlar başladı. Nidapark İstinye projesinde TL bazında ve 60 ay sıfır faiz avantajı sunuluyor.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap'ta satışlar başladı!

Emlak Konut GYO imzası taşıyan Gebze Emlak Konutları'nda 1. ve 2. etabı teslim edildi. Projede 3. etabın satışları devam ediyor. Projede 2+1'ler 269 bin TL'den başlıyor.

Konut satışlarındaki artış sürecek!

Halk GYO Genel Müdürü Dr. Feyzullah Yetgin yaptığı açıklamada "Türkiye gayrimenkul sektörü, gayrisafi milli hasıla içinde önemli bir yere sahiptir" dedi. Yetgün konut satışlarındaki artışın devam edeceğini dile getirdi.

Ebruli Ispartakule’de lansman öncesi satışlar başladı!

Sıtar İnşaat, Aslan Yapı ve Torkam İnşaat ortaklığında Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Ebruli Ispartakule’de lansman öncesi daire satışları başladı. Projenin Nisan ayında satışa çıkması planlanıyor.

Başkent Emlak Konutları satışları ne zaman 2016?

Emlak Konut GYO imzasıyla hayata geçirilen Başkent Emlak Konutları 1.901 adet daire ve 30 dükkandan meydana geliyor. Peki Başkent Emlak Konutları satışları ne zaman 2016?

idealist gyo satışları Haberi

idealist gyo satışları


İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) A.Ş. tarafından yapılan Herhangi Bir Otoriteye Mali Tablo Verilmesi açıklaması şöyle;


Mali Tablonun Hesap Dönemi : 01.01.2012-31.12.2012

Mali Tablonun Verildiği Otorite : Ümraniye Vergi Dairesi

Mali Tablonun Verilme Nedeni : Geçici Vergi Beyannamesi Eki

Mali Tablonun Verilme Tarihi : 12.02.2013


Ekteki tablo geçici vergi beyannamesi ekinde vergi dairesine sunulmuş olup sermaye piyasası mevzuatına göre düzenlenmemiştir.


Geçici vergi beyannamesi için