26 / 04 / 2024

İDTM fuar alanında son durum

İDTM fuar alanında son durum

İDTM, Avrupa’da da en büyük arasına girecek 700 bin metrekarelik fuar alanının temelini bu yaz atıyor. Atatürk Havalimanı’nın yanıbaşındaki mevcut arazide 3 etap halinde yapılacak proje için 1.5 milyar liralık yatırım yapılacak.

Atatürk Havalimanı’nın yanında 433 bin metrekarelik fuar alanı yapılıyor! İnşaat başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı’nın yanında 433 bin metrekare büyüklüğe sahip olacak bir fuar alanı için inşaata başlandığını belirtti. İşte ayrıntılar...

Akyurt Fuar Alanı'nın yüzde 35'i tamamlandı!

Ankara Akyurt’ta yapımı devam eden fuar alanı inşaatının yüzde 35’i tamamlandı. Fuar alanında sergi alanı, idari binalar, bin 800 kişi kapasiteli konferans salonu ve 7 bin 500 araçlık açık otopark ve 120 metrekarelik toplam 20 görüşme ofisi yer alacak.

Akyurt Uluslararası Fuar Alanı'nın yüzde 25'i tamam!

Ankara ve bölge ekonomisine katkı sağlayacak olan Akyurt Uluslararası Fuar Alanı’nda inşaat çalışmaları yüzde 25 oranında tamamlandı. Fuarın 2019 sonunda açılması planlanıyor.

Ankara Akyurt Fuar Alanı 2019'da tamamlanacak!

Ankara Akyurt Fuar Alanı'nda hafriyat çalışmalarının tamamlandı. Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Baran, "ATO olarak Ankara'yı kongre ve fuar turizminde ileri taşımak istiyoruz." dedi.

Akyurt Fuar Alanı'nın ihalesi 30 Mart'ta!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın her fırsatta dile getirdiği ve Ankara’nın en elzem ihtiyaçları arasında yer alan Akyurt Fuar Alanı'nın ihalesi 30 Mart'ta yapılacak.

Ankara Uluslararası Fuar Alanı'nda inşaat başladı!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Uluslararası Fuar Alanı Projesi'ni bir yıl içinde tamamlamak üzere çalışmaları başlattıklarını açıkladı. 

Batman Fuar Alanı'nda son rötuşlar!

Çalışmaların son sürat devam ettiği Batman Fuar Alanı'nın tamamlanmasına sayılı günler kaldı.

İzmir Yeni Fuar alanı imar planı kriz yarattı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Gaziemir Belediye Meclisleri'nde 2005 yılında kabul edilen Yeni Fuar alanının ve Ege Serbest Bölgesi'nin mekansal ihtiyacını karşılamak amacıyla Serbest Bölge Alanı'nın belirlendiği 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planları 12 yıl sonra kriz yarattı.

Türkiye'nin en büyük fuar alanının inşaatı bu ay başlayacak!

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi (İDTM), Türkiye'nin en büyük fuar alanını inşa edecek. 500 milyon dolarlık merkezin inşaatı bu ay başlayacak.

Ankara'ya fuar alanı şart!

ASO Başkanı Nurettin Özdebir Ankara hissedarlara seslendi: "Bir an önce ihale kararı alıp, 2 yıl içerisinde fuar alanını tamamlamalıyız. Fuar alanında çok geç kaldık."

İDTM'den İstanbul'a Türkiye'nin en büyük fuar alanı!

İDTM, 500 milyon dolarlık yatırımla Türkiye'nin en büyük fuar alanını yapacak. 65 bin metrekarelik mevcut alana sahip İstanbul Fuar Merkezi, yeni düzenlemelerle 700 bin metrekarelik fuar alanına dönüştürülecek

İDTM fuar alanının temeli bu yaz atılıyor!

İDTM, Avrupa’da da en büyük arasına girecek 700 bin metrekarelik fuar alanının temelini bu yaz atıyor. Atatürk Havalimanı’nın yanıbaşındaki mevcut arazide 3 etap halinde yapılacak proje için 1.5 milyar liralık yatırım yapılacak.

İstanbul'un yeni havalimanına dev fuar alanı yapılacak!

İTO, yeni havalimanının yakınlarında dev bir fuar alanı kurmak için harekete geçti. Başkan Çağlar, “İGA ile görüşüyoruz. Fuar 500 bin metrekareden büyük olacak” dedi.

İDTM fuar alanında son durum Haberi

İDTM fuar alanında son durum

İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) ana hissedar olduğu İstanbul Dünya Ticaret Merkezi (İDTM), Türkiye’nin en büyük fuar merkezinin temelini bu yaz atıyor. Fuar alanı için 600 milyon liralık teşvik belgesi alınmasına rağmen bölgenin bir kompleks olarak değerlendirilmesi ve toplam 500 milyon dolarlık (1.5 milyar lira) yatırım yapılması öngörülüyor. İstanbul’da 3. havalimanının yanına yapılacak bir başka büyük fuarla birlikte İstanbul dünya ölçeğinde iki büyük fuar kazanacak ve fuarcılıktaki konumunu da oldukça artırmış olacak. GSMA, MIPIM gibi büyük fuarlar Türkiye’de de yapılabilecek. 


“Büyük bir fuar merkezi” fikri İspanya’da çıktı. GSMA Fuarı’nın Türkiye’de yapılması konusunda araştırmalar yapan ve “Sizde böyle büyük fuar alanı yok” cevabıyla karşılaşan İTO Başkanı ve İDTM Başkan Vekili İbrahim Çağlar, halen İstanbul Fuar Merkezi (İFM) olarak bilinen bölgedeki büyük yatırım...