20 / 04 / 2024

İhlas İnşaat Holdin şirketleri

İhlas İnşaat Holdin şirketleri

İhlas İnşaat Holding'in tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme tarafından devralınması suretiyle İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme bünyesinde birleşmesine karar verildi.

İhlas Grubu'nun 3 projesinde teslimler başladı!

 İhlas İnşaat Grubu'nun Beylikdüzü, Büyükçekmece ve Ispartakule’deki 3 projesinde teslimler başladı.

İhlas İnşaat'ın üç projesinde teslimler başlıyor!

İhlas İnşaat Grubu, Büyükçekmece’de "Bizim Evler Güzelce", Beylikdüzü’nde "Marmara Evleri 4" ve Ispartakule’de "Bizim Evler 8" projelerinde daire teslimlerine bu yaz başlıyor.

İhlas Gayrimenkul'den ayrılma hakkı kullanımı açıklaması!

İhlas Gayrimenkul ve İhlas İnşaat ile birleştirilmesi işlemi neticesinde, ayrılma hakkının uygulanmasına karar verildi. 

İhlas Gayrimenkul ve İhlas İnşaat birleşti!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Ticaret A.Ş ile İhlas İnşaat Holding birleşme işlemlerine ilişkin açıklama yaptı.

İhlas Gayrimenkul ve İhlas İnşaat Holding birleşme raporu!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Ticaret A.Ş ile İhlas İnşaat Holding birleşme işlemlerine ilişkin rapor yayımladı.

İhlas Gayrimenkul ve İhlas İnşaat Holding birleşiyor!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Ticaret A.Ş ile İhlas İnşaat Holding birleşme işlemlerine ilişkin açıklama yaptı.

İhlas Gayrimenkul, İhlas İnşaat Holding şirketlerini devraldı!

İhlas İnşaat Holding'in tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme tarafından devralınması suretiyle İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme bünyesinde birleşmesine karar verildi.

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ile İhlas İnşaat Holding birleşiyor!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Ticaret A.Ş ile İhlas İnşaat Holding birleşiyor. Şirketlerin birleşme işlemleri için gerekli çalışmalara ve hukuki işlemlere başlanılmasına karar verildi. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Kristal Şehir'de son 50 daire!

İhlas İnşaat'ın İstanbul Esenyurt'ta 2011 yılında hayata geçirdiği 4 bin 737 adet bağımız birimden oluşan Kristal Şehir projesinde son 50 daire için satışlar devam ediyor.

Kristal Şehir’de teslimat gecikti!

İHLAS İnşaat’ın Esenyurt’ta 2011’de başladığı 4 bin 655 konutluk Kristal Şehir projesinde konut teslimleri gecikti. 2014’de teslim edilmesi gereken evlerin, plan değişikliği ve altyapı engeline takıldığı belirtildi.

İnşaat sektörünün önde gelenleri seçimleri değerlendirdi!

İnşaat sektörünün önde gelen isimleri 1 Kasım seçimlerini değerlendirdi. İşte İhlas Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Celep, Artaş Grubu ve Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya gibi isimlerin açıklamaları...

Kristal Şehir ne zaman bitecek?

İhlas İnşaat'ın Esenyurt'ta 2011'de başladığı 4 bin 655 konutluk projede konutlar teslim edilemedi. 2014'te tamamlanması gereken projenin; imar planı değişikliği, isale deplasesi gibi aksamalarla geciktiği açıklandı. İlk 8 blok yıl sonu, tamamı 2016 sonun

İhlas İnşaat Holdin şirketleri Haberi

İhlas İnşaat Holdin şirketleri

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) birleşme hakkında açıklama yaptı.

İhlas İnşaat Holding A.Ş.'nin tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme tarafından devralınması suretiyle İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme bünyesinde birleştirilmesine karar verildi.

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme'nin KAP açıklaması: 
İhlas İnşaat Holding A.Ş.'nin tüm aktif ve pasifinin bir bütün halinde şirketimiz tarafından devralınması suretiyle şirketimiz bünyesinde birleşilmesine karar verilmiştir.

Alınan karar ile;

Yönetim Kurulumuzun 27.12.2018 tarih 2018/49 sayılı toplantısında; özetle;

"Şirketimizin hızlı bir şekilde büyüme sürecine girdiği gerek yurtiçi, gerek yurtdışı piyasalarda meydana gelen gelişmeler sebebi ile zorlaşan piyasa koşulları ve bu koşullar sebebi ile artan rekabet neticesinde büyümesini aynı şekilde devam ettirebilmek adına inşaat sektöründe ve devremülk tatil turizminde önemli faaliyetleri olan şirketleri çatısı altında...