29 / 03 / 2024

İhlas Yapı Bizim Evler 6 satılık daire

İhlas Yapı Bizim Evler 6 satılık daire

İhlas Yapı Bizim Evler 6 satılık daire tipleri arasında 2+1'den 5+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Satış süreci devam eden proje İstanbul Avcılar Ispartakule'de hayata geçiriliyor.

İhlas Yapı Bizim Evler 6'da yüzde 5 peşinatla! 366 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 366 bin TL'den başlangıç gösterdiği Ispartakule'de yer alan İhlas Yapı Bizim Evler 6 projesindeki konutlar için yüzde 5 peşinatlı ödeme seçeneği uygulanıyor...

Bizim Evler 11 projesi nerede? Bizim Evler 11 konutları ne zaman teslim edilecek?

İhlas Yapı tarafından 174 bin 441 metrekarelik inşaat alanı üzerinde yükselen projede satışlar devam ediyor. Peki, Bizim Evler 11 projesi nerede? Bizim Evler 11 konutları ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

İhlas Yapı projelerinde 0.64 faizle konut sahibi olma fırsatı!

İnşaat sektöründeki 30 yıllık deneyimiyle bugüne dek 16 bini aşkın aileyi ev sahibi yapan İhlas Yapı, Bizim Evler ve Marmara Evleri markalı projeleriyle tarihi konut kampanyasına destek veriyor...

İhlas Yapı'da 0,79 oranı ile 120 ay vade imkanı!

İhlas Yapı, Bizim Evler 8 Ispartakule'de, Beylikdüzü’nde Marmara Evleri 4 ve Büyükçekmece’de Bizim Evler Güzelce projelerinde yeni yıla özel 0,79 oran ile 60 aydan 120 aya kadar varan vade imkanı sunuyor...

İhlas Yapı gözde projelerini Evim Türkiye'de tanıtacak!

İhlas Yapı’nın gözde projelerinden olan Bizim Evler 7, Bizim Evler 8, Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4 Avrupa’da görücüye çıkıyor. 8-10 Şubat tarihlerinde Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek olan “Evim Türkiye” fuarında projelerini tanıtacak.

İhlas Yapı’nın projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor!

İhlas Yapı’nın İstanbul’daki önemli projelerinden Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4  projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor. PVC boru sistemleri ile projelerin atık su drenajlarının sağlıklı bir şekilde yapılması sağlanacak.

İhlas Yapı 3 yeni projesi 24 Nisan'da basına tanıtacak!

İhlas Yapı; Ispartakule'deki Bizim Evler 8, Büyükçekmece'deki Bizim Evler Güzelce ve Beylikdüzü'ndeki Marmara Evleri 4 projelerini basına tanıtacak. 

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı, Bizim Evler'e komşu oldu!

İBB tarafından hayata geçirilecek olan Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı, İhlas Yapı'nın Ispartakule'deki Bizim Evler projesine komşu oldu..

Bizim Evler 7'de erken teslim sevinci!

İhlas Yapı, Bizim Evler 7’de de teslimatı öne çekerek yeni sakinlerine çifte bayram yaşatıyor. Yetkililerinden anahtarlarını teslim alan aileler, Bizim Evler 7 sitesinde yeni dairelerine kavuşmanın heyecanını sevdikleri ile birlikte yaşarken iki bayramı bir arada yaşıyor.

Bizim Evler 7'de 10 bin TL peşinatla ev sahibi olma fırsatı!

İhlas Yapı, İstanbul’un prestijli yerleşim bölgelerinden Ispartakulede, TEM Ispartakule gişelerinin yanıbaşında konumlandırdığı Bizim Evler 7’de 10 bin TL peşinatla konut sahibi olma fırsatı sunuyor.

İhlas Yapı Bizim Evler Ardıçlı projesi!

Toplam 275 daire ve 18 ticari birimden meydana gelen İhlas Yapı Bizim Evler Ardıçlı projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Esenyurt'ta inşa ediliyor.

Bizim Evler'de 240 ay vade kampanyası!

Ispartakule’de 5.500 konut üreten İhlas Yapı, “Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti” sloganıyla lanse edilen dev konut kampanyasına dahil olarak Bizim Evler markalı projelerinde 240 aya kadar vadeyle satışlara başladı.

Bizim Evler 7’de yüzde 5 peşinatla!

İhlas Yapı; Bizim Evler 6’da teslime hazır daireleri yatırımcıya sunarken, Bizim Evler 7’de de yüzde 5 peşinatla konut sahibi olma fırsatı sunuyor.

İhlas Yapı'dan Bizim Evler projelerinde döviz kampanyası!

İstanbul Ispartakule’de 5.500 konut üreten İhlas Yapı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde başlayan TL seferberliği kampanyasına tam destek verdi.

İhlas Yapı Bizim Evler 6 satılık daire Haberi

İhlas Yapı Bizim Evler 6 satılık daire

İhlas Yapı Bizim Evler 6 satılık daire alanları 116 metrekareden başlıyor, 302 metrekareye kadar ulaşıyor. Projede 1.661 adet konutun yanı sıra, 160 adet cadde mağazası bulunuyor.


Teslim tarihi 2016 yılı Haziran ayı olarak belirlenen Bizim Evler 6 Konutları İstanbul'un Avcılar ilçesine bağlı Ispartakule bölgesinde inşa ediliyor. Proje 120 dönüm arsa alanı üzerine yayılıyor.


Ispartakule Bizim Evler 6 'da daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve teraslı olarak tasarlandı. Proje İhlas Holding İnşaat Grubu imzası ile yükseliyor. 


Bizim Evler 6 Rezidans basketbol, seyir terasları, koşu ve bisiklet parkurları, futbol ve voleybol sahaları, açık hava sineması, Türk Hamamı, fitness salonları, buhar odaları, şelaleleri, göletler, kapalı yüzme havuzu, sauna gibi ortak yaşam alanlarına...