17 / 04 / 2024

İkiel Grup istanbul yeni proje

İkiel Grup istanbul yeni proje

İstanbul Sancaktepe'de yeni proje yapacak olan İkiel Grup, bölgede 450 konutluk proje inşa edecek. 260 milyon TL yatırım bedeline sahip olan proje 34 dönüm arazi üzerinde yükselecek...

Lion İstanbul Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Lion İstanbul Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Binkay tarafından kuruldu.

İstanbul Grup Mühendislik Mimarlık Hizmetleri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Grup Mühendislik Mimarlık Hizmetleri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Erdem Akyürek tarafından kuruldu.

Besa Grup İstanbul projelerine odaklandı!

Gayrimenkulden enerjiye, bilişimden turizme farklı sektörlerde faaliyet göstermeye devam eden başkent Ankara’nın önemli şirketleri arasında yer alan Besa Grup, yeni projelere odaklandı.

Ayyıldız Grup İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ayyıldız Grup İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Şile’de 50 bin TL yatırımla Muhammet Sacit Ayyıldız tarafından açıldı. 

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi açıldı!

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsa Köşker tarafından açıldı.

AB Grup İnşaat'tan İstanbul'a 2 yeni proje!

AB Grup İnşaat yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Konut sektöründe boy gösteren AB Grup İnşaat, İstanbul'da 2 yeni proje hayata geçirecek...

Asef Grup İstanbul Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asef Grup İstanbul Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Öğdüm ve Mırhadı Hosseınıkhatıbı ortaklığında kuruldu.

Kanal İstanbul çevresine kurulacak Yenişehir'in yollarını Rönesans Grup yapacak!

Kuzey Marmara Otoyolu’nun “Nakkaş-Başakşehir kesimi” ihalesini, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nı yapan Rönesans Grup aldı. 

Varan Grup Turizm Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Varan Grup Turizm Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Bayrampaşa'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Alper Yücel tarafından açıldı.

CYM Grup Tekstil Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

CYM Grup Tekstil Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Avcılar'da 1 milyon Tl sermaye bedeli ile Sadettin Çiçek tarafından açıldı. 

İstanbul Grup GMD Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

İstanbul Grup GMD Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Al Kadri tarafından kuruldu.

Kaçmaz Restorasyon Mimarlık Grup Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kaçmaz Restorasyon Mimarlık Grup Limited Şirketi İstanbul Şubesi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Eryap Grup Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Eryap Grup Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün 96 milyon TL sermaye bedeli ile  Silivri'de açıldı. 

İkiel Grup istanbul yeni proje Haberi

İkiel Grup istanbul yeni proje

İkiel Grup gayrimenkulde büyüme kararı aldı. yapı malzemeleri sektöründeki tecrübe ve bilgi birikimini inşaat sektörüne taşıyan şirket, büyük çaplı konut projeleri üretmek üzere çalışmalara başladı. 

Sancaktepe'ye yeni proje

İkiel Grup, İstanbul Sancaktepe'de yeni proje yapacak. Grup Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Ekşi konuyla ilgili açıklama yaptı. Ekşi, Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul üreticilerinin bataryadan seramiğe, yer-duvar seramiğinden ankastreye kadar A'dan Z'ye tüm ihtiyaçlarının tedarikçisi konumundayken, şimdiye kadar butik olarak yürüttüğümüz inşaat faaliyetlerimizi de büyütme kararı aldık. İşe de Sancaktepe'de toplam 34 dönüm arazi üzerinde 450 konut ve ticari alanları içeren bir konut projesiyle başlıyoruz. Sancaktepe'den sonra ilk etapta Üsküdar ve Salacak'ta da projeler üreteceğiz. " dedi. 


İsmail Ekşi sözlerine şu şekilde devam etti; "Yatırım değeri son derece yüksek olan bir bölge olan Sancaktepe'de...