29 / 03 / 2024

İnci Sineması ne olacak

İnci Sineması ne olacak

Halaskargazi Caddesi ile Nişantaşı’nın birleştiren, toplam inşaat alanı 79 bin 150 metrekare olarak açıklanan proje için kilise vakfına ait dükkanlar 14 Mayıs akşamında boşaltılmıştı. İnci Sineması'nın yerine otel ve AVM yapılacak.

2023 emlak vergisi ne zaman ödenecek? Emlak vergisi taksit ödemesi ne zaman?

Emlak vergisinin ilk taksit ödemeleri önceki aylarda sona erdi. Şimdi ise bu yılın ikinci taksitleri gündemdeki yerini aldı. Emlak vergisinin 2’nci taksitini ödemek isteyenler arama motorlarında ödeme tarihlerini araştırmaya başladı. Peki, emlak vergisi ikinci taksit ödemesi ne zaman? İşte detaylar.

Emlak vergisi 2'nci taksit ödemelerinde son dakika! Tapusu olanlar hemen bakın! Emlak vergisi ne zaman ödenecek? 

Milyonlarca tapu sahibi 'Emlak vergisi 2'nci taksit ödemesi ne zaman?' sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki emlak vergisi ne zaman ödenecek? İşte 2'nci taksit ödeme tarihi...

Emlak Konut GYO Bodrum Türkbükü ihalesinin 2. oturumu 15 Aralık'ta!

Emlak Konut GYO Bodrum Türkbükü ihalesinin ilk oturumu 6 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirilmişti. Peki Emlak Konut GYO Bodrum Türkbükü ihalesinin 2'nci oturumu ne zaman yapılacak? İşte ayrıntılar...

Arçelik küçük ev aletlerinde Anneler Günü fırsatı! 2. ürüne yüzde 50 indirim başladı! İşte 5 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Arçelik küçük ev aletlerinde Anneler Günü fırsatı başladı. Bu kapsamda Arçelik küçük ev aletleri alımlarında 2'nci ürüne yüzde 50 indirim yapılıyor. Peki Arçelik küçük ev aletleri kampanyası hangi ürünlerde geçerli? İşte 5 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Beko'dan dev kampanya! Küçük ev aletlerinde 2'nci ürüne yüzde 50 indirim! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Beko küçük ev aletlerinde dev bir kampanyaya imza attı. Kampanya kapsamında seçili ürünlerdeki alışverişlerde 2'nci ürüne yüzde 50 indirim fırsatı sunuluyor. Peki kampanya hangi ürünlerde geçerli? İşte geçerli olan ürünler ve fiyat listesi...

Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap'ta son durum ne?

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, "Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap İmar Planı"na ilişkin tanıtım açıklaması yaptı.

Kepez Şafak Mahallesi'ne taziye evi ve kurs merkezi müjdesi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Şafak Mahallesi'ne taziye evi yapacaklarını ve 2'nci kurs merkezi açacaklarını söyledi.

Gayrimenkul sahipleri dikkat! Vergi dönemi yaklaşıyor!

2019 yılı kapsamında emlak vergisi 2'nci taksitlerin ne zaman ödeneceği belli oldu. İşte emlak vergisiyle ilgili tüm merak edilenler...

Ev sahibi akrabası için evin tahliyesini isteyebilir mi?

Türk Borçlar Kanunu'nun 350'nci Maddesi'ne göre meskenini kiraya verenin eşi, çocukları, torunları, annesi, babası, dedesi ve kanun gereği bakmakla yükümlü olduğu kişilerin konut gereksiniminin bulunması durumunda kira sözleşmesi fesh edilebiliyor.

Rotana'dan Güneşli’ye 80 milyon dolara 2’nci otel!

Rotana, Mar Yapı ortaklığı ile Centro WestSide ve WestSide Arjaan by Rotana’yı hayata geçirdi. İstanbul Güneşli’de Basın Ekspres yolu üzerinde bulunan otel 80 milyon dolara mal oldu.

İnci Sineması'nın imar değişikliğine mahkemeden iptal kararı!

Henüz davası sonuçlanmadan 2014 yılında otel yapılması için yıkılan İnci Sineması’nın yıkımını isteyen imar planı değişikliği mahkeme tarafından iptal edildi..

Sevcan Zabit gayrimenkul sektörüne girdi!

Ünlü Manken Sevcan Zabit gayrimenkul sektörüne girdi. 11'nci Gayrimenkul Fuarı'nda Remax Adress Life standında lüks konut satış uzmanı olarak görev yapan Sevcan Zabit, tüm portföyleri ile fuarın en ilgi çeken kişisi oldu.

İnci Yaka Ankara ne zaman teslim?

Toplam 276 konut ve 23 ticari üniteden meydana gelen İnci Yaka Ankara projesi 100 milyon TL yatırım bedeline sahip. Proje Ender İnşaat ve Kıbrıs İnşaat imzası taşıyor. Peki İnci Yaka Ankara ne zaman teslim?

İnci Sineması ne olacak Haberi

İnci Sineması ne olacak

İstanbul ’da Emek Sineması’nın ardından bir sinema salonu daha yıkıldı. Fuat Uzkınay’ın “Ayestefanos’ta Rus Abidesi’nin Yıkılışı” adlı belgeseli ile tarihi yolcuğuna başlayan Türk Sineması bu yıl 100. yaşını kutlarken, bir tarihi sinema salonu daha yıkıldı. 


1946 yılında inşa edilen ve uzun zaman Yeşilçam filmlerinin halkla buluşma noktası olan İnci Sineması, Gezi Parkı eylemleri öncesinde Beyoğlu’nda kurtarılması için eylemler düzenlenen ancak yıkımının önüne geçilemeyen Emek Sineması’nın akıbetini yaşadı.


Otel ve Alışveriş Yerleri Yapılacak


Ermeni Katolik Mihitaryan Manastır ve Mektebi Vakfı’na ait bölgede İşadamı Mehmet Uyanoğlu ile birlikte hayata geçirilen proje kapsamında sinemanın da bulunduğu alana konutlar, “küçük bir şehir oteli” ve onun altında da “alışveriş birimleri” öngörülüyor.


Halaskargazi Caddesi ile Nişantaşı’nın birleştiren, toplam inşaat alanı 79 bin 150 metrekare olarak açıklanan proje için kilise...