26 / 04 / 2024

İnegöl meydan projesi

İnegöl meydan projesi

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, İnegöl'e yeni bir meydan kazandırıyor.

İnegöl’e modern meydan!

İnegöl Belediyesi’nin modern ve estetik bir görünüme sahip şekilde yeniden düzenlediği Fatih Cami karşısındaki meydan, törenle açıldı.

"Yılın projesi" seçilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün ödülleri dağıtıldı...

Mühendislik ve inşaat sektörünün en saygın ve küresel yayınlarından biri olan ABD merkezli Engineering News-Record dergisi tarafından "Yılın projesi" olarak seçilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün yetkililerine ödül, online düzenlenen tören ile verildi. İşte haberin detayları...

İnegöl Vizyon 12 soruda tüm detaylarıyla!

Bursa İnegöl’de yükselecek olan İnegöl Vizyon Projesi’ne dair meraklı bekleyiş devam ediyor. 306 adet konuttan ve 13 bloktan oluşacak olan projenin detayları ise belli oldu. İşte, İnegöl Vizyon Projesi 12 soruda tüm detaylarıyla…

Gamador Meydan Projesi 13 soruda tüm detaylarıyla!

Ankara’da yükselecek olan Gamador Meydan Projesi’nin ilgilileri büyük bir merak ile bekliyor. Peki Gamador Meyda Projesi’nde kaç konut olacak? Konut tipleri ne olacak? İşte Ankara Gamador Meydan Projesi 13 soruda tüm detaylarıyla…

Samsun Subaşı Meydan Projesi'nin yüzde 25'i tamamlandı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Subaşı Meydan Projesi'nin inşaat çalışmalarının yüzde 25'i tamamlandı.

Şanlıurfa Kızılay Meydanı Projesi'nde son durum ne? 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Meydanı Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde eski binaların yıkım işlemleri gerçekleşiyor. 

Samsun Saathane Meydanı Projesi’nde son durum ne? 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yapımı devam eden Saathane Meydanı Projesi hakkında açıklamada bulundu. 

Tekirdağ Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi için yıkım başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde tarihi yapıları restore ederek şehre kazandırıyor. Restorasyon çalışmaları kapsamında "Süleymanpaşa Büyük Meydan Projesi" çerçevesinde 3. ve son aşama olan Telekom binasının yıkım çalışmaları tamamlandı.

Şanlıurfa Kızılay Meydan Projesi'nin lansmanı yapıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Meydan Projesi'nin lansmanı gerçekleştirildi.

Antalya Elmalı'ya kent meydanı projesi geliyor!

Antalya Elmalı'da birçok sorunu çözmesi planlanan Elmalı Kent Meydanı Projesi hayata geçirilecek.

Şanlıurfa'daki Meydan Projesi için acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Camikebir mahallesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazların yapımı planlanan Meydan Projesi'nin hayata geçirilmesi için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından kamulaştırılmasına karar verildi.

Park Mozaik 'Konutlar İçin LEED Ödülü'nde yılın projesi seçildi!

TEPE ve MESA’nın ortak imzasıyla inşa edilen Park Mozaik projesi, USGBC Konutlar İçin LEED Ödülü başlığı altında hem Yılın Projesi hem de Seçkin Konut Projesi ödülüne layık görüldü...

Keçiören Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı projesi hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediyesi'nin, üstünde müzikli fıskiye sistemi ve süs havuzunun bulunacağı 400 araçlık otopark projesiyle beraber "Türk Dünyası Su ve Gül Meydanı" projesinin de inşaat çalışmalarına hız verdi.

TOKİ Düzce Kaynaşlı 2019 projesi detayları!

TOKİ Düzce Kaynaşlı 2019 projesi detayları haberimizde yer alıyor. Projenin ihalesi 7 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

İnegöl meydan projesi Haberi

İnegöl meydan projesi


Bursa’da hayata geçirdiği yatırımlara hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi 17 ilçede altyapıdan ulaşıma, spordan kırsal kalkınmaya kadar her alanda önemli yatırımları yapmaya devam ediyor. Tarihi ve miras çalışmaları kapsamında daha önce İnegöl ilçesinde çıkan yangında kül olan Beylik Hanını ilk günkü orijinal haliyle yeniden hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, şimdi de aynı bölgeye ayrıcalıklı bir kentsel tasarım projesi uyguluyor. 


Beylik Hanı, İshakpaşa Camii ve Külliyesi’nin de içinde bulunduğu yaklaşık 5 bin metrekare alan baştan aşağı yenileniyor. Bölgedeki ağaç ve doğal yapı korunurken, iki kafeteryanın yanı sıra yapılacak bay ve bayan tuvaletleri ile bölgenin en önemli eksikliği de giderilecek.


İnegöl’ün kalitesini artıracak

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe konuyla ilgili olarak, “Çarşıda en sıkıntılı nokta yangında zarar gören Beylik hanı idi. Onun...