19 / 04 / 2024

inegöl Mobilya İhtisas OSB

inegöl Mobilya İhtisas OSB

İnegöl Mobilyacılar ve Marangozlar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “2. Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından Hizmet Destek Alanı projesi adı altında arsalar üretilip, odamıza kayıtlı olan üyelerimize sanayi sitesi yapmak istiyoruz'' dedi.

İnegöl Mobilya Fuarı 21-26 Mart'ta başlıyor!

Her yıl Bursa'nın İnegöl ilçesinde düzenlenen İnegöl Mobilya Fuarı, nisan ayının ilk haftasında açılacaktı. Ramazan dolayısıyla tarihler geri çekildi ve 21-26 Mart'ta düzenlenmesine karar verildi.

İnegöl Mobilyacılar Odası, 2. Mobilya İhtisas OSB'den arsa istedi!

İnegöl Mobilyacılar ve Marangozlar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “2. Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından Hizmet Destek Alanı projesi adı altında arsalar üretilip, odamıza kayıtlı olan üyelerimize sanayi sitesi yapmak istiyoruz'' dedi.

Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısı artacak!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 2009 yılında kurulan Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısı yıl sonunda 90’a ulaşacak. Yeni fabrikalar ile Mobilya OSB büyüyecek. 

Bursa İnegöl'e modern mobilya fuar alanı!

Bursa'nın İnegöl ilçesine modern mobilya fuar alanı yapılacak. 80 bin metrekare alanda kurulması planlanan fuar alanı 93 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak.

Sendegül Mobilya İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sendegül Mobilya İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye ile bugün Kutbettin Durdu ve Varol Öksüz imzasıyla kuruldu.

İnegöl Küçük Sanayi Sitesi'nde boş yer kalmadı!

İnegöl Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Tandoğan Taner, "İnegöl'de de bundan sonra sanayinin kurulacağı alanlar olarak İhtisas Sanayi Bölgesi arka tarafları gözüküyor. Şu anda Küçük Sanayi Sitesi'nde boş yer yok, her yer doldu" dedi.

İnegöl mobilyada dünya ile buluşuyor!

MOSDEF Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç, Türk mobilya, kağıt ve orman ürünleri sektörünün geçen yıl ihracatını 4,1 milyar dolara taşıdığını belirterek, "Sektörümüz 10 yıl önce bir yılda yaptığı ihracatı şimdi sadece iki ayda gerçekleştiriyor." dedi.

Kırcalı yatırımı İnegöl Mobilya Center açıldı!

Mobilya Center, mobilya uzmanlığı ile Türkiye'ye örnek olan İnegöl'ün pazarlama ve satış kanalındaki başarının sembolü olacak.

Mobilimo AVM İnegöl'e marka değeri kazandıracak!

İnegöl'de hayata geçirilen, mimarisi ve modern tasarımı ile tüm dikkatleri üzerine çeken Mobilimo Mobilya AVM Satış Direktörü Murat Arpacı, İMDER ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Alinur Aktaş İnegöl'deki 12 yıllık yatırımları değerlendirdi!

Nüfusu 12 yılda yüzde 36 büyüyen İnegöl'ün cari fazlası son 12 yılda yaklaşık 3.5 kat artarken, mobilya ihracatı ise 18 kat büyüdü.

Marrion İnegöl'ün ilk beş yıldızlı oteli oldu!

Türkiye'nin en büyük mobilya AVM'si Mobiliyum'un içinde yer alan İnegöl'ün ilk beş yıldızlı oteli Marrion, iş oteli konseptinin yanı sıra tasarımıyla da ilçenin simgelerinden oldu.

Bursa İnegöl'ün ilk 5 yıldızlı oteli Marrion hizmete açıldı!

BURSA İnegöllü mobilyacıların bir araya gelerek hayata geçirdiği Türkiye'nin en büyük mobilya AVM'si Mobiliyum'un içinde yer alan İnegöl'ün ilk beş yıldızlı oteli Marrion, misafirlerini ağırlamaya başladı.

İnegöl MOBİLİMO AVM projesi yoğun ilgiyle karşılandı!

İnegöl'de MOBİLİMO AVM'yi hayata geçiren Çelebiler İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi, 12. CNR EXPO Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'nda (İMOB) gazetecilerin sorularını yanıtladı.

inegöl Mobilya İhtisas OSB Haberi

inegöl Mobilya İhtisas OSB

Bursa İnegöl Mobilyacılar ve Marangozlar Odası Başkanı Özcan Ayhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Alper Taban’ı makamına ziyarette bulundu.

Yıldırım Gazetesi'nde yer alan habere göre; önceki gün düzenlenen ziyaret hakkında bilgi veren Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “Bilindiği gibi Mobilyacılar Odası olarak zaman zaman Belediye Başkanımız ile yaptığımız görüşmelerde mobilyacı esnaflarımız ve sanayimiz adına taleplerimiz olmakta ve bu taleplerimiz zaman içinde çözüme kavuşmaktadır. Bu günkü ziyaretimizde yine Başkanımızın yeni dönem çalışma programlarının hazırlanmasında Odamızdan esnaflarımız adına istenen projeler üzerinde görüş alışverişinde bulunmak istedik. Belediye Başkanımız düşüncelerimizi dikkatle dinledi ve gereken notları aldı. Esnaflarımız adına talepte bulunduğumuz projeler üzerinde Belediye Yetkili birimleri ile görüşerek çözümü noktasında çalışmalar yapılacağını ifade etti. Oda yönetimi olarak Başkanımızın tarafımıza göstermiş olduğu İlgi ve alaka...