25 / 04 / 2024

ing sigorta cini mağazası nerede

ing sigorta cini mağazası nerede

Sigorta bilincini artırmak amacıyla halkın en fazla uğrak yerleri arasında yer alan AVM’ler artık sektörün yeni satış kanalı. ING Grubu ‘Sigorta Cini’ ile dünyada ilk olan sigortacılıkta mağaza modelini Türkiye’de 70 ile yayacak...

Sigorta Cini yeni mağazasını Gebze’de açtı!

Sigorta Cini son mağazasını Gebze’de açtı. Şirket yeni mağazasıyla birlikte Kocaeli’deki ikinci mağazasını da faaliyete geçirmiş oldu.

Sigorta Cini beklenmedik olaylara karşı evleri güvence altına alıyor!

Türkiye’nin ilk perakende sigorta mağaza zinciri, “Mahallenizin Sigortacısı” Sigorta Cini, beklenmedik olaylara karşı evleri güvence altına alıyor. Üstelik günde 1 TL’den başlayan fiyatlarla…

Sigorta Cini 10 yeni mağaza açıyor!

Türkiye’nin ilk perakende sigorta dağıtım kanalı, NN Grubu'nun yatırımı Sigorta Cini, sigortacılık hizmetini mağazalaştırmaya devam ediyor. Sigorta Cini bu yıl içerisinde 10 yeni mağaza daha açmayı hedefliyor.

Kredi kullanan istediği sigorta şirketini seçebilecek!

Kredi kullananın sigorta şirketini seçme hakkı sınırlandırılamayacak. Sigorta sözleşmesine veya kredi sözleşmesine sigortanın belirli bir sigorta şirketine yaptırılmasına ilişkin konan her türlü şart hükümsüz olacak..

Kira gelir vergisi şahıs sigorta primleri indirimi!

Gelir Vergisi Kanunu ile diğer kanunlarda belirtilen yıllık beyanname ile bildirilecek gelirlere ilişkin indirimler arasında kira gelir vergisi şahıs sigorta primleri indirimi de bulunuyor. İşte vergi indirimleri..

Doğuş GYO yönetimi, yönetici sorumluluk sigorta poliçesine alındı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyeleri, görevleri esnasındaki kusurları ile şirkette sebep olacakları zarara karşılık, 25 milyon dolar teminatla "Yönetici Sorumluluk Sigorta Poliçesi" kapsamına alındı.

Konut kredisi kullanırken sigorta yaptırmak zorunda değilsiniz!

Bankaların kredi başvurusu yapan tüketicilerin önüne koydukları sigorta yapma zorunluluğunun hukuka aykırı bir işlem olduğu ortaya çıktı. Avukat Cevat Kazma, “Hayat sigortası, konut sigortası gibi isimler altında tahsil edilen bedelin yasal dayanağı yoktu

Sompo Japan Sigorta'dan Artı Konut Sigortası!

SOMPO Japan Sigorta, sektörün en kapsamlı ürünlerinden biri olan Artı Konut Sigortası'nı müşterileriyle buluşturuyor. Artı Konut Sigortası'yla eşya dekorasyon ve konut içinde yer alan cam ve aynalar sigortalanıyor.

Maden işçisine sigorta müjdesi!

Maden kazalarıyla sarsılan Türkiye'de, işçiler özel sigorta ile güvencelendirmeye çalışılacak. Özel sigortacılık şirketleri madenlerde risk denetimi yapacak, bütün işçilere kaza sigortası zorunlu olacak.

Genereli Sigorta'dan Konut Hasar Araştırması!

Generali Sigorta Araştırma Merkezi’nin yaptığı Konut Hasar Araştırması, Türkiye’de yaklaşık 19 milyon konuttan sadece 3 milyonunun sigortalandığını gösteriyor...

Zorunlu deprem sigorta primi nasıl hesaplanır?

Ülkemizde 1999 depremi sonrasında gündeme gelen zorunlu deprem sigortası Kat Mülkiyeti Kanunu'nda belirtilen usul ve esaslara göre düzenleniyor. Peki, zorunlu deprem sigorta primi nasıl hesaplanır?

Müteahhit sigorta borcu sorgulama!

Sözleşme ile yüklenilen işi veya projeyi gerekli yöntemle temin ve tamamlamayı tahahhüt eden özel veya tüzel kişilere müteahhit deniyor. Müteahhit borcu varken iskanı alamıyor. Peki, müteahhit sigorta borcu sorgulama nasıl yapılır?

Zorunlu sigorta zorunlu oluyor!

Tüketici Sorunları Derneği (TÜSODER) Sigorta Komisyonu Başkanı Taner Çağatay, yılbaşından itibaren zorunlu trafik sigortası başta olmak üzere diğer zorunlu sigortaları yaptırmayanlara ciddi müeyyideler uygulanacağını söyledi.

ing sigorta cini mağazası nerede Haberi

ing sigorta cini mağazası nerede


Hollandalı finans devi ING Grubu yaklaşık 3 ay önce Türkiye’deki yeni yatırımı Sigorta Cini ile sigorta hizmetini perakende sektörüne taşıdı. 2012 yılında başlayan fizibilite çalışmalarının ardından 5 milyon TL yatırımla hayata geçen yeni hizmet modeli ile hayat ve hayat dışı sigorta ürünleri artık AVM’lerde tüketiciyle buluşuyor. Bu modelin dünyada da bir ilk olduğunu belirten Sigorta Cini Genel Müdürü Pieter-Bas Vos, “Bu yılı 5 mağaza ile kapatacağız. 2014 yılında ilk çeyrekte 2 mağaza açıp tüketici talebine göre yılın geri kalanını planlayacağız. Hedefimiz Türkiye’nin her ilinde olmak istiyoruz” dedi. 


DÜNYADA İLK TÜRKİYE’DE


Sigorta Cini’nin ING Grubu’nun Türkiye’deki 3. büyük girişimi ve dünyada bir ilk olduğunu anlatan Pieter Bas Vos, bu modelin başlangıcının 2012 yılında yapılan bir fizibilite çalışmasına dayandığını aktardı. 2012 yılında hem...