28 / 03 / 2024

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi ağustos 2020

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi ağustos 2020

Türkiye İMSAD tarafından yayınlanan İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi’nin Ağustos 2020 sonuçlarına göre yaz ayları boyunca önemli bir toparlanma yaşandı. 

Snt Tuncer İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Snt Tuncer İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Sara Naz Tunçer ve Tuğba Tunçer Tekdemir ortaklığında kuruldu.

Avşin 1 İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avşin 1 İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  2 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Çiftçi tarafından kuruldu.

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi toparlanma sürecinde ilk kez geriledi!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği'nin hazırladığı ve merakla beklenen İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi kasım ayı sonuçları açıklandı. Bileşik Endeks, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sonrası toparlanma sürecinde ilk kez geriledi. 

Güvende Yapı Mimarlık Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvende Yapı Mimarlık Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Sancaktepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serdal Şenel tarafından kuruldu.

Demir Dünyası İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Demir Dünyası İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Gaziosmanpaşa’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Anvar Sabırov, Nodır Sabırov tarafından kuruldu.

Ünallar Mekanik Elektrik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünallar Mekanik Elektrik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Ümraniye’de  980 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Ünal tarafından kuruldu.

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi Eylül 2021'de ne oldu?

Resmi olarak açıklanan Türkiye İMSAD İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi Eylül ayı sonuçlarına göre; Eylül ayında inşaat malzemeleri sanayisinde  faaliyetler yüksek büyüme gösterdi.

Günata Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günata Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  400 bin TL sermaye bedeli  ile Harun Atalay  ve Hüseyin Günaydın tarafından kuruldu.

İnşaat malzemeleri sanayi üretimi 7 ayda yüzde 27,5 arttı!

Merakla beklenen ‘Türkiye İMSAD Eylül 2021 Sektör Raporu’na göre İnşaat malzemeleri sanayi üretimi 2021'in 7 ayında yüzde 27,5 artış gösterdi...

Nice Ceramic Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nice Ceramic Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Bülent Acar tarafından kuruldu.

Aswar Alamar İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aswar Alamar İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Limited Şirketi  Esenyurt’ta  200  bin TL sermaye bedeli  ile Khaled Saıd tarafından kuruldu.

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi Temmuz 2021'de ne oldu?

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) tarafından her ay düzenli şekilde açıklanan İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi’nin Temmuz 2021 sonuçları yayınlandı.

Reform Toptan İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Reform Toptan İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Ercan tarafından kuruldu.

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi ağustos 2020 Haberi

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi ağustos 2020

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) tarafından her ay düzenli olarak yayınlanan İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi’nin Ağustos 2020 sonuçları yayınlandı. 

Bileşik Endeks’te şu bilgiler yyayınlandı: Yaz aylarında İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi’nde kuvvetli bir geri dönüş gerçekleşti. Yurtiçinde ekonomiye ve sektöre yönelik verilen destekler özellikle faaliyetlerin hızla toparlanmasını sağladı. Yurtdışı pazarların da artan Covid-19 salgınına rağmen genişleme eğilimi içinde bulunduğu görüldü. İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi ağustos ayında 1 puan daha arttı. Üst üste 3 ay artış içinde olan Bileşik Endeks ağustos ayında 73,23 puana yükseldi. Ağustos ayındaki bu yükseliş ile Covid-19 öncesi mart endeks seviyesi de aşıldı.

Ağustos ayında faaliyetlerde yine önemli artış yaşandı

İnşaat malzemeleri sanayisinde faaliyetler ağustosta önemli seviyede yükseldi. İktisadi ve sosyal hayata geri dönüşler ile...