25 / 04 / 2024

İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi

İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi

İnşaat malzemeleri sanayisi geçtiğimiz yıl başladığı ihracat atağına rekorlarla devam ediyor. Mayıs ayında tüm zamanların rekorunu kıran malzemeciler, 23 milyar dolar ihracata ulaşmayı hedefliyor.

İnşaat malzemeleri sanayi ihracatı miktar olarak Nisan'da zirve yaptı!

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi’nin Nisan 2019 sonuçları açıklandı...

İnşaat malzemeleri ihracat performansı yatay seyirde!

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi’nin Şubat 2019 sonuçları açıklandı...

İnşaat malzemeleri ihracatı Ocak 2019'da yüzde 30,8 arttı!

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi’nin Ocak 2019 sonuçları açıklandı...

İnşaat malzemeleri ihracatında birim fiyatı artıyor!

Türkiye İMSAD, ‘İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi’nin Temmuz 2018 sonuçlarını açıkladı. Temmuz'da ihracat miktar endeksi bir önceki yıla göre yüzde 23,9, değer endeksi ise yüzde 32,7 arttı..

Snt Tuncer İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Snt Tuncer İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Sara Naz Tunçer ve Tuğba Tunçer Tekdemir ortaklığında kuruldu.

Avşin 1 İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avşin 1 İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  2 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Çiftçi tarafından kuruldu.

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi toparlanma sürecinde ilk kez geriledi!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği'nin hazırladığı ve merakla beklenen İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi kasım ayı sonuçları açıklandı. Bileşik Endeks, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sonrası toparlanma sürecinde ilk kez geriledi. 

Güvende Yapı Mimarlık Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvende Yapı Mimarlık Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Sancaktepe’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serdal Şenel tarafından kuruldu.

Demir Dünyası İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Demir Dünyası İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Gaziosmanpaşa’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Anvar Sabırov, Nodır Sabırov tarafından kuruldu.

Ünallar Mekanik Elektrik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünallar Mekanik Elektrik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Ümraniye’de  980 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Ünal tarafından kuruldu.

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi Eylül 2021'de ne oldu?

Resmi olarak açıklanan Türkiye İMSAD İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi Eylül ayı sonuçlarına göre; Eylül ayında inşaat malzemeleri sanayisinde  faaliyetler yüksek büyüme gösterdi.

Günata Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günata Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  400 bin TL sermaye bedeli  ile Harun Atalay  ve Hüseyin Günaydın tarafından kuruldu.

İnşaat malzemeleri sanayi üretimi 7 ayda yüzde 27,5 arttı!

Merakla beklenen ‘Türkiye İMSAD Eylül 2021 Sektör Raporu’na göre İnşaat malzemeleri sanayi üretimi 2021'in 7 ayında yüzde 27,5 artış gösterdi...

Nice Ceramic Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nice Ceramic Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Bülent Acar tarafından kuruldu.

Aswar Alamar İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aswar Alamar İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Limited Şirketi  Esenyurt’ta  200  bin TL sermaye bedeli  ile Khaled Saıd tarafından kuruldu.

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi Temmuz 2021'de ne oldu?

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) tarafından her ay düzenli şekilde açıklanan İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi’nin Temmuz 2021 sonuçları yayınlandı.

Reform Toptan İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Reform Toptan İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Ercan tarafından kuruldu.

İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi Haberi

İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi

İnşaat malzemeleri sanayisi, özellikle yurt içinde inşaat sektöründeki daralmanın etkisiyle geçtiğimiz başladığı ihracat atağına bu yılda devam ediyor. Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; inşaat malzemeleri sanayisi sektör olarak, 2018 sonu itibariyle otomotiv ve tekstil/hazır giyimden sonra en yüksek ihracat yapan üçüncü sektör oldu.

GÜVEN TAM...

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, inşaat malzemeleri ihracatında bu zamana kadar zirve olarak 23 milyar dolar seviyelerinin görüldüğünü hatırlattı. Erdoğan, “Ancak bu oran 15 milyar dolarlara inmişti. Şimdi yeniden 23 milyar dolara doğru gidiyoruz. Ve bunu çok daha ileriye taşımaya kararlıyız” ifadelerini kullandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı verilerine göre Türkiye kara ve demir yollarında 950 milyon ton yük taşırken, bunun 250 milyon tonunu inşaat malzemeleri, 200 milyon tonunu...