18 / 04 / 2024

inşaat sektörü belediye başkanı

inşaat sektörü belediye başkanı

31 Mart Yerel Seçimlerinde iş dünyası ve inşaat sektöründe görev yapan bir çok isim siyasete adım attı. Fatih’te TOKİ eski Başkanı Turan, Ümraniye’de ise Kiptaş eski Başkanı Yıldırım Belediye Başkanı olarak seçildi.

AYİDER, inşaat sektörünü bir araya getirdi! İnşaat Zirvesi'nde neler konuşuldu?

AYİDER, inşaat sektörünün en önemli zirvelerinden birinin ev sahibi oldu. Zirveye İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı. Peki hangi konular gündeme geldi? İşte ayrıntılar...

İnşaat sektöründeki sorunlar çözülmeli!

ATSO İnşaat Faaliyetleri Meslek Komitesi Başkanı Hasan Tunç, inşaat sektöründeki sorunlara çözüm bulunması gerektiğini söyleyerek, belediye ve bağlı şirketlerin ruhsat harçlarını düşürmesi gerektiğini belirtti.

Kars Belediye Meclisi'nde inşaat sektörü ve kentleşme görüşüldü!

Kars Belediye Başkanlığı, yapılaşmaların daha düzenli ve sağlıklı bir şekilde ilerleyebilmesi için ‘Kentleşme Ve İmar Çalıştayı” düzenlendi. Çalıştayda inşaat sektörü, kentleşme ve imar görüşüldü.

Yeni düzenlemeler inşaat sektörünü canlandıracak!

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, inşaat sektöründe yaşanan krizin aşılabilmesi için yatırımcılara can suyu olacak düzenlemelerin yapılması gerektiğini söyledi. 

Denizli Belediye Meclis'inde inşaat sektörü konuşuldu!

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Mayıs ayı toplantısında, inşaat sektörünün durumu ele alındı. Danıştay 6. Dairesi’nin kararı, 'Yapı sahipleri başta olmak üzere müteahhitlerin ve kooperatiflerin inşaat başvuruları durma noktasına geldi' yönünde oldu.

Mustafa Tuna'dan inşaat sektörüne yüzde 50 indirim müjdesi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna inşaat sektörüne yüzde 50 indirim müjdesi verdi.

Teknoloji inşaat sektörünü geliştirdi!

Sakarya Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanlığı'na seçilen Murat Bayrak'ı ziyaret etti. Ziyarette inşaat sektörünün son durumu hakkında açıklamalar yapıldı.

İnşaat sektörü ekonominin şah damarı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada" İnşaat sektörünün olmadığı ülke bitmiş demektir. Çünkü ekonomimizin şah damarı inşaat sektörüdür" dedi.

Mersin GİAD'dan inşaat sektöründeki sorunlara çözüm önerisi!

Mersin Girişimci İş Adamları Derneği Yönetimi, inşaat sektöründe yaşanan sorunları ve çözüm önerilerini Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'ya sunarak,çözüm için destek talep etti.

Konya Beyşehir'de inşaat sektörünün önü açılacak!

Konya Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçedeki yatırımları anlattı. 2017 yılının yatırım yılı olacağını söyleyen Özaltun, inşaat sektörünün önünün açılacağını söyledi.

Asansörler inşaat sektöründe önemli bir role sahip!

Nevşehir'de hızlı bir gelişim gösteren inşaat sektöründe önemli bir role sahip asansörcülerin, yaşadığı sorunlar ve çözüm önerilerinin ele alındığı toplantı Belediye Meclis Toplantı salonunda yapıldı.

Ölümle sonuçlanan kazaların yüzde 20'si inşaat sektöründe oldu!

İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisi'nin (İSİG) verilerine göre, iş kazası sonucu ölümler daha çok inşaat, tarım, taşımacılık, belediye, metal, maden sektöründe yaşandı. Ölümle sonuçlanan kazaların yüzde 20'si inşaat sektöründe oldu.

İnşaat sektörü ekonominin can damarı!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, inşaat sektörünün temsilcileri ile Grand Hotel’de bir araya geldi. Akdoğan "İnşaat sektörü, ekonominin can damarı. Bu alanda yaşanan veya yaşanabilecek sorunları, yasal çerçeveler içinde el birliğiyle çözmemiz gerekiyor" dedi.

inşaat sektörü belediye başkanı Haberi

inşaat sektörü belediye başkanı

Bu zamana kadar ekonomi yönetiminde ve inşaat sektöründe hizmet eden birçok isim, artık başkan olarak belediyelerde aynı görevlerine devam edecek. Star Gazetesi'nden Kaan Zenginli'nin haberine göre; yerel seçimlerle birlikte başkanlığa iş dünyası ve bürokrasi de görev almış  birçok kişi siyasete adım attı.

Bu isimler arasında en dikkat çeken eski TOKİ Başkanı Ergün Turan oldu. Ak Parti’den Fatih Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olan Ergün Turan açık ara fark ile koltuğun yeni sahibi oldu.  Turan, Fatih ile ilgili ‘Deniz Havuzlar’ projesi ile dikkati çekmişti. Turan ayrıca Fatih’in turizmini ayağa kaldıracak projeler ve kadın istihdamına yönelik vaatleri ile büyük beğenileri almıştı. 

Yine ekonomi yönetiminde Türkiye’nin en büyük kurumlarından Kiptaş’ın başında olan eski Genel Müdürü İsmet Yıldırım ise Ümraniye Büyükşehir Belediye...