25 / 04 / 2024

İnşaatı devam eden Fikirtepede teslimler ne zaman

İnşaatı devam eden Fikirtepede teslimler ne zaman

Şua İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü Ahmet Sarıçalı, Fikirtepe Projesi'nin iddialı projelerden biri olduğunu ifade etti. 3 blok yükselecek projelerde az sayıda olmak üzere 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 yaklaşık 750 konutun yer alacağını söyledi.

Dünyanın en uzun inşaatında yolun sonuna gelindi! 141 yıldır inşaatı devam eden 'La Sagrada Familia' 2026'da bitiyor!

Dünyanın en uzun inşaatı olan ve 141 yıldır inşaat halinde 'La Sagrada Familia' 2026 yılında bitecek.

Ulus'ta tarihi alanda devam eden inşaat meclis gündeminde!

Ankara Ulus'taki tarihi bir alanda devam eden inşaat meclis gündemine taşındı. CHP'li Hakverdi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

KİPTAŞ'ın inşaatı devam eden 6 projesi!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, KİPTAŞ'ın devam eden projelerine ilişkin bilgi paylaştı. Geçmiş dönemlerde devralınan 4 proje ve yeni dönemde temeli atılan 2 sosyal konut projesinin inşaatlarındaki ilerlemeleri paylaşan Kurt, "İşlerimizle gündemde olacağız" dedi...

Villarima Kaleköy satışta! Yeni proje!

Rimay İnşaat tarafından İzmir Menemen Villakent'te hayata geçen projede satışlar başladı. İnşaatı devam eden projede teslimler 2021 ve 2022'de yapılacak.

Tamamlanamayan ve inşaatı devam eden okul binaları TBMM'de!

Türkiye genelinde taahhüt edilen süre içinde tamamlanmamış ve inşaatı devam eden okul binaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaya, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

KİPTAŞ'ın satışı devam eden 4 projesi!

KİPTAŞ güvencesi ile yükselen 4 projede satışlar devam ediyor. Peki o projeler hangileri? İşte KİPTAŞ'ın satışı devam eden 4 projesi...

CSO'nun yeni binasının inşaatında çalışan işçilere teşekkür konseri!

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın inşaatı devam eden yeni salonundaki ilk konser, inşaatta ter döken işçiler için verildi.

Bahçeli ev ve arazi satışları arttı!

Kamu bankalarının konut kredisindeki faiz oranlarını düşürmesinden sonra gayrimenkul satışları rekor seviyede arttı. İnşaatı devam eden sıfır dairelere de talepler artarken, kiralık daireler ise boş kaldı.

Yeni AKM'nin kaba inşaatının yüzde 95'i tamamlandı!

İstanbul'da inşaatı devam eden Atatürk Kültür Merkezi'nin kaba inşaatın yüzde 95 oranında tamamlandı.

Çamlıca TV Radyo Kulesi'nde yangın çıktı!

İnşaatı devam eden Çamlıca TV Radyo Kulesi'nde küçük çaplı bir yangın çıktı. Yangın çalışanların müdahaleleriyle söndürüldü.

Sancaktepe’de salgın hastanesinin inşaatı tamamlanıyor!

Sancaktepe’de inşaatı devam eden salgın hastanesinde incelemeler gerçekleştirdi...

Atatürk Havalimanı'nda inşası devam eden pandemi hastanesinin kablolarını çaldılar!

Atatürk Havalimanı'nda inşaatı devam eden pandemi hastanesinden bakır kablo çalarken suçüstü yakalanan 6 şüpheli tutuklandı. 

Zonguldak'ta cami inşaatında çalışan işçi hayatını kaybetti!

Zonguldak 100.Yıl Terminali'nin karşısında inşaatı devam eden Selahaddin Cami inşaatında bir işçi kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti.

İnşaatı devam eden Fikirtepede teslimler ne zaman Haberi

İnşaatı devam eden Fikirtepede teslimler ne zaman

Ahmet Sarıçalı, 3 blok yükselecek projelerde az sayıda olmak üzere 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 yaklaşık 750 konutun yer alacağını söyledi. Sarıçalı, Kartal'daki bir diğer projede ise, karma kullanımlı olarak planlanan projede konutlar, ofis alanları ve çarşıların olacağı bilgisini verdi. 



Şua İnşaat, istanbul Anadolu yakasına 3 milyar liranın üzerinde yatırım yapacak. Elit markasıyla yatırımcısına kazandıran projeler üreten şirket, bu yıl ilk adımı Fikirtepe ve Kartal'da atacak. Şua İnşaat, Göztepe Merpenköy ve Ataşehir Barbaros mahallelerinde proje geliştirme çalışmalarına da devam ediyor. Şirket, söz konusu iki projeyi ise kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçecek. 

Bu yılki yatırımlarla ilgili bilgi veren Şua İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü Ahmet Sarıçalı; 750 dairelik Fikirtepe projesinde 15-20 gün içinde kamulaştırma sürecinin tamamlanarak ruhsat sürecinin başlayacağını açıkladı. 



MAYIS'TA SATIŞA ÇIKIYOR 

Sarıçalı, mayıs ayında...