19 / 04 / 2024

İskenderun Turgut Özal Parkı yenilenecek mi

İskenderun Turgut Özal Parkı yenilenecek mi

İskenderun’da kentin dört bir yanında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İskenderun Belediyesi park bahçe ekipleri Denizciler ’de bulanan 8.Cumhurbaşkanı Turgut Özal parkını yenilemek ve daha modern hale getirmek için çalışma başlattı.

"Ben iktisatçıyım" diyen Ahmet Özal doların göreceği seviyeyi açıkladı

Turgut Özal'ın oğlu Teknoloji Kalkınma Partisi (TEK Parti) Genel Başkanı Ahmet Özal, iktisatçı olduğunu iddia ederek doların göreceği rakamı paylaştı.

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın Baş Danışmanlarından Can Pulak’tan 55 milyar dolar iddiası!

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın Baş Danışmanlarından Can Pulak’tan 55 milyar dolar iddiası ortaya atıldı. İşte detaylar!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Turgut Özal Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Turgut Özal Şubesi Kartal'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından kuruldu.

Malatya'da 217 yataklı onkoloji hastanesi hizmete açıldı!

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi bünyesinde kurulan 217 yataklı onkoloji hastanesi hizmet vermeye başladı. 

Malatya Yeşilyurt için riskli alan kararı!

Malatya ili, Yeşilyurt ilçesi, Turgut Özal Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Yeşiltepe Belediyesi kentsel dönüşümde marka olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Hasan Suver, inşaatı tamamlanan Yeşiltepe Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Kent Dönüşüm Projesi 1.Etap ile proje aşamasında olan Turgut Özal Mahallesindeki 68 dönümü kapsayan Kentsel Dönüşüm alanını inceledi.

Turgut Özal’ın terzisi Yusuf Kenan Malatya'ya okul yaptırıyor!

Türkiye’nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın 1980’lerin başındaki başbakan yardımcılığı döneminden itibaren adı “Özal’ın terzisi” olarak öne çıkan Yusuf Kenan, Malatya'da yeni okul açmak için kolları sıvadı.

Özal Ailesi'nin köşkü 19 milyon liraya satışa çıktı!

Semra Özal’ın, eşi Turgut Özal’ın ölümünden sonra 1 yıl sonra taşındığı ve 23 yıl boyunca yaşadığı Sarıyer’deki köşk 19 milyon liraya satılıyor.

Evrim Başaran ve Semra Özal köşkün satışı için bir araya geldi!

Ödüllü gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın ailesinin evine davetli olarak katıldı. Başaran ve Özal evine çaya davet edip satışla ilgili görüşmeler gerçekleştirdi.

Özal Ailesi'nin köşküne yoğun talep!

Turgut Özal eşi Semra Özal, 23 yıl boyunca yaşadığı Sarıyer'deki köşkü satışa çıkardı. Köşkün satışını gerçekleştiren Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, satışa ilişkin açıklamalarda bulundu.

Semra Özal’ın köşkü 20 milyona satışa çıkarıldı!

Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın eşi Semra Özal, 23 yıl yaşadığı Sarıyer'deki 900 metrekarelik köşkünü satışa çıkardı.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi kurulacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Malatya Turgut Özal Üniversitesi" kararı aldığı duyuruldu. Üniversite müjdesi kentte coşkuyla karşılandı...

Ankara Meclis Camisi taşınacak!

Turgut Özal zamanında inşa edilen  ve 15 Temmuz darbe girişimi esnasında yanındaki binanın hasar görmesi nedeniyle kapatılan Ankara Meclis Camisi taşınacak.

İskenderun Turgut Özal Parkı yenilenecek mi Haberi

İskenderun Turgut Özal Parkı yenilenecek mi


İskenderun’da kentin dört bir yanında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İskenderun Belediyesi park bahçe ekipleri Denizciler ’de bulanan 8.Cumhurbaşkanı Turgut Özal parkını yenilemek ve daha modern hale getirmek için çalışma başlattı. Çalışma kapsamında park alanı tamamen baştan düzenlenecek ve yenilenecek. Yaş gruplarına yönelik ayrı oyun grupları olacak. Yetişkinler içinse pergolalar ve ağaç altı oturma üniteleri oluşturulacak.


Çalışmalarına başlayan ekipler ilk önce park etrafı boyuyor ve çimleme ve peyzaj çalışmaları yapıyor. Park’ta yeşil alanlar genişletilecek ve çiçekler ile park alanı renklendirilecek. Parktaki ağaç sayısı artırılacak. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, konu ile yaptığı açıklamada, her mahalleye eşit hizmet götürdüklerini belirterek ,”Belediye olarak her alanda hizmet atağına kalkmış durumdayız. Ekiplerimiz kentin dört bir tarafından yoğun bir şekilde sürdürüyor. Bu parkımızda yenilendiğince güzel bir...