26 / 04 / 2024

İSKİ abonelik işlemleri

İSKİ abonelik işlemleri

İSKİ tarifesine göre 100 metrekare inşaat alanlı bir arsa için proje inceleme ve görüş verme harcı 40 lira alınıyor. Peki İSKİ abonelik işlemleri nelerdir? Su birim fiyatı 2014 ne kadardır?

Kiracı abonelik işlemleri 2016!

Kiracının taşınmaz maldaki elektrik, su ve doğalgaz gibi hizmetlerden yararlanılabilmesi için kiracının bunlara abone olması gerekiyor. Peki, kiracı abonelik işlemleri 2016 nelerdir? Kiracı nasıl abone olur?

Doğalgaz abonelik işlemleri!

Doğalgaz aboneliği almak için doğalgazı fiilen kullanacak olan gerçek veya tüzel kişiler ya da yetkili temsilcileri tarafından Doğal Gaz Abonelik Sözleşmesi yapılır. İşte doğalgaz abonelik işlemleri..

İşyeri elektrik aboneliği kapatma işlemleri!

Elektrik abonelik talebinin ilk elektrik enerjisi bağlantısı olması veya bağlantısı bulunan kullanım yerleri için olan abonelik başvuruları elektrik dağıtım firmasına yapılıyor. Peki, işyeri elektrik aboneliği kapatma işlemleri nelerdir?

İSKİ'nin tüm abonelik işlemleri internetten yapılabilecek!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'ne ait başta yeni abonelik ve mevcut abonelik iptali işlemleri olmak üzere, daha önce şube müdürlüklerinde yapılan tüm işlemler internetten gerçekleştirilebilecek.

Doğalgaz abonelik sözleşme işlemleri!

Doğalgaz abonelik işlemleri yapıldıktan sonra doğalgazı fiilen kullanacak olan gerçek veya tüzel kişiler yada yetkili temsilcileri tarafından Doğalgaz Kullanım Sözleşmesi yapılır. İşte doğalgaz abonelik sözleşme işlemleri...

Merkezi sistemden bireysel doğalgaza geçiş işlemleri!

Bir merkezden elde edilen ısıtma enerjisinin binalara dağıtılmasını ve bağımsız bölümlerin ısıtılmasını sağlayan sisteme, merkezi ısıtma sistemi deniyor. Peki, merkezi sistemden bireysel doğalgaza geçiş işlemleri nelerdir?

Tapu işlemleri 2015!

Tapuda yapılacak işlemlerin gerçekleşmesi için tarafların istenen belgeler ile birlikte başvurularını yapmaları gerekiyor. Peki, gayrimenkul alım satım işleminde tapu dairesinde istenen evraklar nelerdir? Alıcı tapu işlemleri için nasıl randevu alır?

Müelliflik işlemleri ücretleri 2015!

Mimarlık ve mühendislik tasarım hizmetlerini, ana uğraş konusu olarak seçmiş olan ve yapıların proje, hesap ve çizimleri hazırlayan gerçek veya tüzel kişiliklere müellif deniyor. Peki, müelliflik işlemleri ücretleri 2015 ne kadar?

Riskli yapı tespit işlemleri hızlandırıldı!

Muhtemel deprem, sel baskını, heyelan gibi durumlarda yıkılma ve ağır hasar görme tehlikesi bulunan riskli binaların tespit işlemleri hızlandırıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tespit için Türkiye genelinde 817 kurum ve kuruluşu görevlendirdi.

Tüketici hakem heyeti konut kredisi dosya masrafı iade işlemleri!

Konut ve ihtiyaç kredisi gibi bireysel kredi kullanılan tüketiciler, ne için ödediklerini bilmedikleri dosya masraflarının iadesini isteyebiliyor. Peki, tüketici hakem heyeti konut kredisi dosya masrafı iade işlemleri nelerdir?

Milli emlak irtifak hakkı işlemleri!

Devlete ait olan hazine taşınmazlara milli emlak deniyor. Bu arazilerin yönetim ve tasarrufu da devletin elinde oluyor. Peki, milli emlak irtifak hakkı işlemleri nasıl yürütülür?

İşyeri tapusunu mesken tapusuna çevirme işlemleri!

Apartman planında işyeri olarak kayıtlı bir bağımsız bölümün mesken olarak kullanılması, kat malikleri tarafından verilecek izine bağlı oluyor. İşte işyeri tapusunu mesken tapusuna çevirme işlemleri...

Mesken tapusunu işyeri tapusuna çevirme işlemleri!

Bir apartmanda yer alan meskende işyerinin açılması, Kat Mülkiyeti Kanunu kapsamında yer alan şartlara uyulmak kaydıyla mümkün olabiliyor. Peki, mesken tapusunu işyeri tapusuna çevirme işlemleri nelerdir?

İSKİ abonelik işlemleri Haberi

İSKİ abonelik işlemleri

Su birim fiyatı 2014!

İSKİ aboneliği için gerekli belgeler ve yapılması gereken işlemler İSKİ nin resmi internet sayfasında açıklanıyor. Buna göre konut ve işyeri aboneliği için gerekenler ile su birim fiyatları aşağıda sıralanıyor.

İSKİ abonelik işlemleri:


KONUT ABONELİĞİ

Binanızın yapım tarihi 12.10.2004 tarihi öncesi ise  ;


İlgili Belediye'den binanın yapım tarihine dair yazı veya Elektrik - Doğalgaz - Telefon Sözleşme evraklarından biri

T.C. Kimlik Numarası yer alan Kimlik Belgesi

Konutlarda daire sayısına göre dairelerden 211 TL Abonelik ve 178 TL Teminat Bedeli olarak Toplam 389 TL

Zorunlu Deprem Sigortası (DASK)

Binanızın yapım tarihi 12.10.2004 - 26.07.2008 tarihleri arasında ise  ;


Yapı Ruhsatı

T.C. Kimlik Numarası yer alan Kimlik Belgesi

Konutlarda daire sayısına göre dairelerden 211 TL Abonelik ve 178 TL Teminat Bedeli olarak Toplam 389 TL

Zorunlu Deprem Sigortası (DASK)

Yapım tarihi 26.07.2008'den...