25 / 04 / 2024

İsmetpaşa Stadının yerine avm mi yapılacak

İsmetpaşa Stadının yerine avm mi yapılacak

Stadın önünde toplanan grup adına açıklama yapan Kemal Korucu, 30 yıldır İzmit'te yaşadığını belirterek, "Kocaelispor'un Türkiye Kupası'nı kaldırdığı maçta da şampiyonluk için oynadığı sezonda da buradaydım" dedi.

Yıkılan 24 daireli apartmanın yerine 20 daire yapıldı! Depremzedeler şaşkına döndü!

Yıkılan 24 konutlu Saraçoğlu apartmanının yerine 20 evli bina inşa edilmesiyle, 18 senedir bu apartmanda oturan Esin Kütük, "Şu an inşa edilen binalarda 24 eksik daire var bize 3-4 seçenek sundular. Beynimizden vurulmuşa döndük. Hiç bu kadar ağlamamıştım" diye konuştu.

Cebeci İnönü Stadı'nın yıkımı başladı! Millet Bahçesi yapılacak!

Yerine millet bahçesi inşa edilecek olan Cebeci İnönü Stadı'nın yıkım çalışmaları için Çankaya Belediyesi tarafından yıkım ruhsatı verildi

Rızabey Apartmanı'nın yerine bina inşa edilmesine tepki!

İzmir'de 118 kişinin yaşamını yitirdiği 30 Ekim depreminin simgelerinden olan Rızabey Apartmanı'nın yerine yeniden bina inşa edilmedi tepkilere neden oldu.

Niğde 5 Şubat Stadı'nın yerine yapılacak yeni stadyum meclis gündeminde!

Niğde'de bulunan 5 Şubat Stadı'nın yerine yapılacağı duyurulan yeni stadyum projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Derince Millet Bahçesi inşaatında son durum ne? 

Kocaeli'nin Derince ilçesinde İsmetpaşa Stadı'nın yerine yapılan millet bahçesinde çalışmalar devam ediyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Derince Millet Bahçesi, Derince’ye değer katacak” açıklamasında bulundu. 

Kocaeli İsmetpaşa Stadı millet bahçesi oluyor!

Kocaeli Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İsmetpaşa Stadı’nın bulunduğu arazinin millet bahçesine dönüştürüleceğini açıkladı.

İnönü Stadı’nın kapalı tribünü de yıkıldı!

Yerine Millet Bahçesi yapılacağı açıklanan Malatya İnönü Stadı’nın kapalı tribünü de yıkıldı. Kapalı tribünün yıkımı sırasında çalışmaları izleyen vatandaşlar duygusal anlar yaşadı.

Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nın yıkım çalışmaları başladı!

44 yıl önce yaptırılan Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nın yıkım çalışmaları başladı. Stadın yerine Millet Bahçesi yapılacak...

Sakarya'daki eski stadın yerine Millet Bahçesi geliyor!

Sakarya’da düzenlenen mitingde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya'daki eski stadın yerine Millet Bahçesi yapılacağını müjdeledi...

Arsenal'in yeni stadının yarı masrafı Çağlar Söyüncü'den!

Almanya'da Freiburg forması giyen Çağlar Söyüncü eğer İngiliz devi Arsenal'e transfer olursa yeni yapılacak stadın yarı masrafını karşılayacak.

Alsancak Stadı'nın yer teslimi yapıldı!

2015'te yıkılan Alsancak Stadı'nın yerine inşa edilecek stadın yer teslimi yapıldı. 15 bin kişilik yeni stadın son adımı da tamamlanmış oldu.

İzmit İsmetpaşa Stadı yıkılacak mı?

Kocaelispor'a 45 yıldır ev sahipliği yapan İsmetpaşa Stadı'nın ne zaman yıkılacağı merak konusu oldu. Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü yıkım kararını bekliyor.

TOKİ Sakarya şehir stadının eski yerini 77,9 milyon liraya satışa çıkardı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresince (TOKİ), 27 dönüm alana sahip Sakarya şehir stadının eski yerinin açık artırma usulu satışa çıkardı. Stadın bedeli ise 77 milyon 968 bin 742 lira.

İsmetpaşa Stadının yerine avm mi yapılacak Haberi

İsmetpaşa Stadının yerine avm mi yapılacak


 Kocaeli'de bir grup taraftar, İsmetpaşa Stadı'nın yerine yapılması planlanan alışveriş merkezini futbol oynayarak protesto etti.


Stadın önünde toplanan grup adına açıklama yapan Kemal Korucu, 30 yıldır İzmit'te yaşadığını belirterek, "Kocaelispor'un Türkiye Kupası'nı kaldırdığı maçta da şampiyonluk için oynadığı sezonda da buradaydım" dedi.


Korucu, meselenin sadece endüstriyel futbol ve Kocaelispor'un geldiği noktayla ilgili olmadığını düşündüklerini dile getirerek, "Hemen 200 metre ileride başka bir alışveriş merkezi varken yenisinin yapılmasının anlamı yoktur" ifadesini kullandı.


Gruptakiler, açıklamanın ardından iki takıma ayrılarak kısa süreli maç...