19 / 04 / 2024

Isparta otopark projeleri

Isparta otopark projeleri

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Özel İdare eski binası arkasında yapımı devam eden yer altı 4 katlı otopark inşaatında incelemelerde bulundu.

Isparta'da hangi yatırımlar yapılacak?

Belediye önü yer altı 3 katlı otopark ile Halı Sarayı altındaki otoparkı tamamlayarak hizmete sunan Isparta Belediyesi, Çelebiler Mahallesi yer altı 4 katlı otopark yapımında da son katın kalıp çakımlarını sürdürüyor.

Isparta'da üçüncü otoparkın yapımı başlıyor!

Isparta belediyesi önünde bulunan ve yer altına üç kat olarak inşa edilen otoparkın ilk katı tamamlandı. Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın çalışmaları yerinde inceledi.

Otopark yönetmeliği konut projelerinin önünü açacak!

Otopark yönetmeliğinde yapılan değişiklikle kentsel dönüşüm ve konut projeleri de şekillendi.  Yeni yapılacak yapılarda otopark yapılmaması durumunda çevre otoparklarından park sorunu karşılanacak. 

Ankara Demetevler'e çok katlı otopark projesi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, yeni dönem projeleri arasında bulunan 'Demetevler Mahallesi Çok Katlı Otopark Projesi' ile bölgenin trafik sorununu çözecek.

Erzincan'a 30 milyon TL değerinde yatırım!

Erzincan’da 2 büyük proje daha hayata geçiyor. Kapalı Pazar yeri ve Katlı Otopark projeleri için zemin etüt çalışmaları hızla başladı.

Erzincan'a 30 milyon TL'lik 2 yeni yatırım!

Erzincan Belediyesi tarafından 30 milyon TL değerinde 2 yeni yatırım hayata geçirilecek. Belediye tarafından Kapalı Pazar yeri ve Katlı Otopark projeleri için zemin etüt çalışmalarına başlandı.

Konya Sahip Ata Katlı Otoparkı yıkılıyor!

Konya’nın en büyük Kentsel Dönüşüm projeleri arasında bulunan Şükran Mahallesi’nde ve Sahip Ata Katlı Otoparkında yıkım çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Isparta Pirimehmet Otoparkı yaz aylarında açılacak!

Isparta Belediyesinin Pirimehmet Mahallesinde inşa ettiği Pirimehmet Otoparkı'nın inşaatı son sürat devam ediyor. Otoparkın yaz aylarında açılması planlanıyor.

Isparta Pirimehmet Otoparkı'nın inşaatı bitiyor!

Isparta Belediyesi tarafından Pirimehmet Mahallesi'nde inşa edilen 4 katlı otoparkın inşaatında sona gelindi. Pirimehmet Otoparkı'nın yazın hizmete açılması bekleniyor.

Isparta Çelebiler Otoparkı hizmete açıldı!

Isparta Belediyesi tarafından inşa edilen Çelebiler Otoparkı hizmete açıldı. Açılışta konuşan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ''Şuanda 5'inci otopark bitti. 6'ıncısı da yapılıyor'' diye konuştu.

Isparta'ya 7 katlı otopark için izin hazır!

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, şehir merkezinde yer altı otopark yapmak isteyenlere çağrıda bulundu. Günaydın, gerekli izinleri vereceklerini belirtti.

Isparta'da yer altı 2 katlı otopark açıldı!

Isparta Belediyesi, otopark açılışlarına devam ediyor. Valilik arkası yer altı 2 katlı otopark Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından açıldı.

Isparta Piri Mehmet Otoparkı yükseliyor!

Isparta Pirimehmet Mahallesindeki 1600 metrekare oturum alanlı, yer altı bir kat ve yer üstü 4 kat ile birlikte teras çatı katından oluşan 250 araç kapasitesine sahip otoparkın inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

İnegöl katlı otoparkın temeli atıldı!

İnegöl şehir içi trafiğindeki yoğunluk ve parklanmanın önüne geçecek katlı otopark projeleri sürüyor. İki yıl önce yapılan Atatürk Bulvarı üzerindeki katlı otoparkın ardından İnegöl Belediyesi tarafından ikinci katlı otoparkında temeli atıldı.

Isparta'da kapalı otopark alanı yüzde 60'a çıkarıldı!

Isparta Belediye Meclisi'nin Ekim ayı toplantılarının gündeminde, inşaatlarda uygulanan otopark zorunluluğu ile ilgili düzenleme masaya yatırıldı.

Isparta otopark projeleri Haberi

Isparta otopark projeleri


Çelebiler Otoparkında incelemelerde bulunan ve gelinen son nokta ile ilgili olarak bilgiler alan Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Vatandaşlarımızca heyecanla beklenen otoparkımızın son katında çalışmalar son hızıyla devam ediyor. İlk katta da tesisat ve ince işçilik çalışmaları sürüyor. Birkaç ay içerisinde buradaki otoparkımızı da açmayı ve vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz” dedi.


Bu otoparkın tamamlanmasıyla birlikte de yine trafikte ciddi bir rahatlamanın yaşanacağını, çarşı merkezine gelen vatandaşların rahatlıkla araçlarını park edebileceklerini kaydeden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Bu da vatandaşlarımıza büyük rahatlık sağlayacak. Bu otoparkımızın da bitmesiyle bazı caddelerimizde yol üstü araç parklarını kaldıracağız. Yine bugün 4.otoparkımızın da ihalesini gerçekleştirdik” görüşlerinde bulundu.


Ülke çapında şehirlerin en büyük sorununun otopark olduğuna dikkat çeken Başkan Günaydın, “Isparta Belediyesi olarak otoparklara büyük önem veriyoruz....