20 / 04 / 2024

ısparta trafik sorunu

ısparta trafik sorunu

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in seçim döneminde vaat ettiklerinden biri olan SDÜ Batı Kampusu-Adliye arasındaki yolda asfaltlama çalışmaları sırasında, Adliye Kavşağında bulvar üzerinde kalan 2 katlı binanın da yıkımını gerçekleştirdi...

İstanbul'da yaz sonuna kadar 3 metro hattı açılıyor! Trafik sorunu çözülüyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakırköy (İDO)-Kirazlı (Bağcılar) Metro Hattı Tünel Kazılarının Tamamlanması Töreni'nde İstanbul'da yaz sonuna kadar 3 metro hattının açılacağı müjdesini verdi. 

Opel Rocks-e Fiyatı belli oldu! 250 bin TL'den satılacak!

Alman otomobil üretici olman Opel, otomobil severlerin karşısına cazip bir teklif ile geldi. Park ve trafik sorunu yaşayanlar için tasarlanan minimalize edilmiş boyutlara sahip olan yeni şehir otomobilinin tanıtımını gerçekleştirdi. Peki bu otomobilin fiyatı ne kadar? Aracın özellikleri neler? Detay

AVM, otel ve hastanelerin otopark sorunu çözülüyor!

Hali hazırda otopark sorunun olduğu AVM, otel, hastane ve restoranlarda aksamalar yaşanabiliyor. TelPark, trafik ve park sorunu yaşanan yerlerde alternatif bir çözüm olarak gündeme geliyor.

En yaşanır kentler Kuzey Avrupa Ülkeleri'nde!

En Yaşanır kentleri Kuzeyliler koruyor. İstanbul'un karışıklığının içinden bakınca mümkün değilmiş gibi geliyor. Oysa trafik sorunu olmayan, erişilebilir bol yeşil alanları bulunan, havası temiz olan kentler de bulunuyor. Bu kentlerin toplandığı bölge ise Kuzey Avrupa Ülkeleri

O evi görenler şok oldu! 1500 TL'ye hayalindeki evi yaptı!

Mega kentlerin kalabalığı gürültüsü ve trafik sorunu bir çok vatandaşı doğa hayatına itiyor. Genç bir anne küçük kızını da yanına alarak doğa içinde 1500 TL harcayarak kendi evini inşa etti. İşte o ev...

Çamlıca’ya seyirlik kule, Üsküdar’a yer altı otoparkı!

AK Parti’nin yeniden aday gösterdiği Üsküdar Belediye Başkanı Türkmen, trafik sorunu için yer altı otoparkı yapacaklarını, Çamlıca Kulesi’nin İstanbul’un yeni incisi olacağını belirtti. 

İstanbul, Kanal İstanbul'la nefes alacak!

TBMM Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldırım, İstanbul'un trafik sorunu ile ilgili konuştu. Yıldırım, Kanal İstanbul projesiyle İstanbul'un rahat bir nefes alacağını söyledi.

İstanbul'un birinci sorunu ulaşım ve trafik!

TBMM Başkanı ve AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "İstanbul'da 'sorun nedir' diye soruldu, sordurdum ben sokakta vatandaşlara. Birinci şey, ulaşım ve trafik, istisnasız bütün ilçelerde her yerde ulaşım ve trafik en önce telaffuz edilen sorun" dedi...

Elon Musk'ın hedefinde İstanbul'un trafik sorunu var!

Ünlü iş adamı Elon Musk Türkiye ziyaretinde İstanbul trafiği hakkında detaylı bilgi aldı. Musk'ın bu kadar bilgi alması akıllara Boeing Company’nin İstanbul'da pilot proje olarak gelebilme ihtimalini getirdi.

Isparta'da konut sorunu var!

Isparta Milletvekili Bilgiç, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı. Isparta'da konut sorunu olduğunu söyleyen Billgiç, 13 milyon TL'lik Gölcük Projesi'nin ihaleye çıkacağını müjdeledi.

Daire başına otopark dönemi başlıyor!

Türkiye'de trafik sorunu için otopark sisteminde değişikliğe gidiliyor. Yeni dönemde otoparklara iki katlı, maliyeti 2 bin 500-15 bin euro arasında mekanik sistem yerleştirilecek. Daire başına bir otopark inşa edilecek.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu: Trabzon’da trafik sorunu bırakmayacağız!

Dönel kavşak için yapım ihalesinin gerçekleştiği söyleyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkam Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Trabzon’da trafik sorunu bırakmayacağız” dedi.

Trabzon Pazarkapı'ya dönel kavşak geliyor!

Pazarkapı’da inşa edilecek olan akıllı dönel kavşak için yapım ihalesinin 6 Şubat’ta gerçekleştirileceğini söyleyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Trabzon’da trafik sorunu yaşanan tüm bölgeleri teker teker çözüme kavuşturacağız” dedi.

ısparta trafik sorunu Haberi

ısparta trafik sorunu

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatı ile Fatih Mahallesi 201 Cadde Adliye Kavşağında Rasim-Ayşe Altıntaş'a ait yolda kalan 2 katlı 180 metrekarelik bina yıkıldı.  Binada kalan aileyi Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ziyaret etti. Karşılıklı anlayış içerisinde, bina sahipleri madur edilmeden Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkımı gerçekleştirildi. Bu yapının yıkımı ile birlikte trafiği zorlayan, yol üzerindeki yapıların yıkımı tamamlanmış oldu.

Yıkım programı için Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve Altıntaş ailesin yanı sıra mahalle muhtarları yıkım alanındaydı. Uyan32'nin haberine görei Başkan Başdeğirmen'e, Isparta şehir trafiğine yaptığı hizmetlerinden dolayı plaket verildi.

Yıkılan binanın sahipleri Rasim-Ayşe Altıntaş çifti İsparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile sohbet etti. Ayşe-Rasim Altıntaş, "Yolu açıyorsunuz, ahaliyi kurtardınız. Vatana millete hayırlı olsun. İsparta'mızda trafikten kurtulmuş oldu" diyerek konunun karşılıklı anlayış...