20 / 04 / 2024

İstanbul Airport City kimin

İstanbul Airport City kimin

3. Havalimanı bölgesinde yapılacak olan İstanbul Airport City projesinde ofis, AVM, sağlık merkezleri ve oteller olacak...

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi açıldı!

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi bugün Bağcılar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Temel tarafından açıldı.

Yotel İstanbul Airport 30 Mart'ta açılacak!

İstanbul Havalimanı içinde yer alan 451 odalı otel olan Yotel İstanbul Airport, kapılarını 30 Mart'ta açacak…

İstanbul Airport: İstanbul Yeni Havalimanı'nın adı belli oldu!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın adı İstanbul Havalimanı / İstanbul Airport " oldu. Dünyanın en büyük havalimanı olma özelliğine sahip olan İstanbul Airport bugün hizmete açıldı. Dev havalimanında ilk uçuş 31 Ekim'de yapılacak...

Yeni havalimanının tabelasındaki isim, internette 2002'de alınmış!

Girişindeki tabelada “İstanbul Havalimanı / İstanbul Airport” yazan İstanbul Yeni Havalimanı’nın alan adının “com.tr”si 2.5 ay, “com” uzantılısı ise 16 yıl önce alınmış. 

3. Havalimanı’nın adı İstanbul Airport mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bugün saat 16:30'da açılacak olan 3. havalimanında çalışmalar tam gaz devam ediyor. Herkes tarafından merak edilen havalimanının adı henüz açıklanmadı. Ancak havalimanının girişine " İstanbul Havalimanı / İstanbul Airport " yazılı tabela asıldı...

İstanbul Airport City nedir? İçinde neler olacak?

İstanbul Yeni Havalimanı güneyinde 10,5 milyon metrekarelik alanda kurulan İstanbul Airport City projesi nedir? İçinde neler olacak? İstanbul Airport City'e nasıl gidilecek? İşte cevaplar...

Geç açılan mağazalara para cezası gelebilir!

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği Başkanı Hulusi Belgü Marmara Park, Forum İstanbul ve City's Nişantaşı'ndaki geç açılan mağazalara para cezası kesilebileceğini belirtti

Kira ödemelerinde TL’ye geçen AVM'ler açıklanacak!

Hükümet TL ile kiralama konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Yüksek kira yüzünden Marmarapark, Forum İstanbul ve City's'de markalar 2 saat mağazalarını geç açtılar. 

İstanbul Airport City projesinde neler olacak?

Yeni iş ve yaşam merkezinin olacağı İstanbul Airport City projesi Cengiz, MAPA, Limak, Kolin ve Kalyon ortaklığındaki İGA Havalimanı İşletmesi A.Ş. tarafından hayata geçiriliyor. Peki İstanbul Airport City projesinde neler olacak?

İstanbul Airport City Projesi!

3. Havalimanı bölgesinde yapılacak olan İstanbul Airport City projesinde ofis, AVM, sağlık merkezleri ve oteller olacak...

İstanbul Airport City yabancıların dikkatini Türkiye'ye çekecek!

İGA Havalimanı İşletmesi AŞ İcra Kurulu Üyesi Mehmet Kalyoncu, İstanbul Yeni Havalimanı projesi içinde yer alacak İstanbul Airport City'yi, uluslararası gayrimenkul yatırımcıları ve gayrimenkul piyasasının dikkatini tekrardan Türkiye'ye çekecek önemli bir proje olduğunu ifade etti.

3. Havalimanı'nda Airport City kurulacak!

İGA Havalimanı İşletmesi A.Ş.'nin İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Keskin, yeni havalimanının işletme sürecini anlattı. Keskin, Havalimanının güneyinde 10.5 milyon metrekarelik Airport City kurulacağını belirtti.

Corendon Turizm'den yurtdışına otel atağı!

Yıldırım Karaer, Corendon Turizm'in yurtdışındaki otel projelerini anlattı. Karaer "Amsterdam’da Corendon Airport City adlı, 600 yatak kapasiteli yeni bir projemiz var. Barselona ve Londra’da iki projemiz var bunlarla ilgili görüşmeleri tamamlamak üzereyiz." dedi.

İstanbul Airport City kimin Haberi

İstanbul Airport City kimin


Cengiz, MAPA, Limak, Kolin ve Kalyon ortaklığındaki İGA Havalimanı İşletmesi A.Ş. tarafından hayata geçirilen İstanbul Airport City projesi, yeni havalimanında yapılacak.


İstanbul Airport City projesinde 600 bin metrekare ofis, 150 bin metrekare alışveriş merkezi, 85 bin metrekare sağlık merkezi, 3 bin 500 odalı otel alanları olacak.


Yeni iş ve yaşam merkezinin olacağı İstanbul Airport City projesinde yerini almak isteyenler için, yatırımcılara büyük avantajlar sunulacak.



Gülcihan...