29 / 03 / 2024

istanbul finans merkezini kim yapıyor

istanbul finans merkezini kim yapıyor

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi kapsamında toplam 398 milyon 11 bin 300 TL'lik sözleşme imzalandı...

Emlak Konut, İFM kapsamında 3.7 milyar TL'lik sözleşme imzaladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihale edilen İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi kapsamında toplam 3 milyar 701 milyon 200 TL'lik sözleşme imzalandı...

İstanbul Finans Merkezi tasfiye edildi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyündeki İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Özel Proje ve Rekreasyon Alanı Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin tasfiye edildiğini açıkladı...

İstanbul Finans Merkezi projesi Ataşehir'de son durum!

İstanbul Finans Merkezi ne zaman bitiyor? Ataşehir İstanbul Finans Merkezi hangi aşamada? Uluslararası İstanbul Finans Merkezi’nde hangi şirketin ne kadar yeri var? İstanbul Finans Merkezi Projesi Ataşehir ne zaman açılacak? İşte cevaplar...

İstanbul Finans Merkezi'ni kısa zamanda ülkemize kazandıracağız!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, twitter hesabından yaptığı açıklamada "İstanbul’a yakışan finans merkezini en kısa sürede ülkemize kazandıracağız" ifadelerini kullandı...

İstanbul Finans Merkezi'nin değeri yüzde 30 arttı!

Emlak konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ümraniye'de inşa edilen İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin değerini açıkladı. KAP'ta yayınlanan açıklamaya göre değer 2 milyar 687 milyon TL olarak belirlendi.

Sinpaş Palas ile İstanbul Finans Merkezi'ne 1600 konut geliyor!

Sinpaş Yapı Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik, İstanbul Finans Merkezi'nde Sinpaş Palas adıyla yeni bir projenin inşaatına başladıklarını söyledi. Çelik, ön satışların başladığı projenin 250 dönüm üzerine 1600 konut şeklinde olacağını ve satışların bu yıl başlayacağını belirtti.

İstanbul Finans Merkezi Kanunu geliyor!

İstanbul Ataşehir'de kurulacak olan İstanbul Finans Merkezi'nin temeli Ekim 2016'da atılmıştı. İstanbul Finans Merkezi Kanun Taslağı için Sermaye Piyasaları Kurulu(SPK) kurumlardan görüş almaya başladı.

İstanbul Finans Merkezi için ilk toplantı yapıldı!

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Koordinasyon Kurulu, ilk toplantısını yaptı. Toplantıda, merkezde yer alacak kuruluşların aylık olarak izlenmesi ve kanun tasarı çalışmalarının Ocak sonuna yetiştirilmesi kararı çıktı

Emlak Konut İstanbul Finans Merkezi değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Emlak Konut İstanbul Finans Merkezi değerleme raporu yayınlandı.

Halk GYO İstanbul Finans Merkezi Kuleleri yüklenici sözleşmesi imzalandı!

Halk GYO'nun İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi kapsamında inşa edeceği 46 ve 34 katlı iki kuleden oluşan projesi için yüklenici inşaat ihalesi tamamlandı.

İstanbul Finans Merkezi Koordinasyon Kurulu oluşturuldu!

İstanbul Uluslararası Finans Merkezine ilişkin genelge Resmi Gazete'de yer aldı. İFM Eylem Planı çalışmaları çerçevesinde İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Koordinasyon Kurulu oluşturuldu.

İstanbul Finans Merkezi İBB merceğinde!

İstanbul Finans Merkezi’nin Yapılanmasına Hizmet Edecek Bölgelerin Fiziki ve Sosyal Gelişmişliğinin İzlenmesine Yönelik Model Geliştirmek üzere hizmet alım ihalesi bugün gerçekleşecek.

İstanbul Finans Merkezi bölgeye değer kattı!

Ataşehir’de yükselen İstanbul Finans Merkezi, Ataşehir, Şerifali, Kozyatağı, Yeni Sahra, Göztepe ve Ümraniye’nin değerini katlarken, proje içinde yer alacak kurum ve kuruluşlarda çalışacak beyaz yakalıların ev talepleri de metroyla bağlantılı semtlerin cazibesini artırıyor

İstanbul Finans Merkezi Kanunu çıkarılacak!

Maliye Bakanı Ağbal, "İstanbul Finans Merkezi Kanunu'nu çıkaracağız. Rekabet içinde olduğumuz finans piyasaları ne imkanlar sunuyorsa, biz o imkanları aynen, hatta daha fazlasıyla sunacağız." dedi.

İstanbul Finans Merkezi'nde son durum!

İstanbul Finans Merkezi’nde (İFM) kamunun temel atmasıyla süreç hızlandı. İFM sayesinde bölgede fiyatlar yüzde 25 artarken, 12 bin yeni konut ve 450 bin metrekare ofis inşa edildi.

İstanbul Finans Merkezi, gayrimenkul mü, finans projesi mi olacak?

AK Parti’nin en iddialı vaatlerinden biri olan İstanbul Finans Merkezi (İFM); gayrimenkul geliştirme projesi mi, finansal merkez mi olacak?

istanbul finans merkezini kim yapıyor Haberi

istanbul finans merkezini kim yapıyor

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Uluslararası Finans Merkezi sözleşme imzalanması hakkında açıklama yaptı.

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi protokolü çerçevesinde Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen;

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi 3328 Ada 7 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Siyahkalem Müh. İnş. San. ve Tic. A.Ş. ile 398 milyon 11 bin 300 TL bedeli üzerinden 12.08.2019 tarihinde sözleşmeler imzalandı.

Dünyaya örnek olacak

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi tamamlandığının dünyaya örnek olması planlanıyor. İFM'de aynı anda 50 bin kişi çalışabilecek.

2021 Aralık'a yetişecek

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yaptığı açıklamada 3,5 milyon metrekare inşaat alanına sahip İFM'nin 2021 Aralık ayına yetiştirilmesi planlanıyor. 300 bin metrekare alanda inşa edilen İFM'de inşaat ilerleme seviyesi yüzde 34'lere ulaştı.

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:
İstanbul Uluslararası...