24 / 04 / 2024

istanbul getiri potansiyeli yüksek konut projeleri 2018

istanbul getiri potansiyeli yüksek konut projeleri 2018

FORBES Türkiye’nin geçen ay yayımladığı “Emlak Raporu”, İstanbul’da konut fiyatlarının artık homojen bir şekilde hareket etmediğini gösterdi. İşte İstanbul’un 26 ilçesine dağılan getiri potansiyeli en yüksek 50 markalı konut projesi... 

Yapı Kredi Yatırım açıkladı! 2024 yılında borsada en fazla getiri potansiyeli hangi sektörde?

Yapı Kredi Yatırım'ın hazırladığı rapor kapsamında, yabancı yatırımcıların önce tahvillere ve sonraki zamanlarda da hisse senetlerine olan ilgisinin yükseleceği belirtildi. Açıklanan raporda, bu sene yüksek getiri beklenen sektörler de sıralandı.

İstanbul'da konutta en yüksek getiri Esenyurt'ta: İlçede kiralar 17 bin 11, ev fiyatı 4.2 milyon TL oldu! 

İstanbul'un konutta en yüksek getiriyi sağlayan ilçe Esenyurt oldu. İşte ilçe ilçe konutta getiri oranları...

Borsada hangi hisselerde getiri potansiyeli yüksek? İşte endeks üstü getiri potansiyeline sahip 20 hisse

Uzmanlar, yüksek enflasyon ve faiz oranlarındaki artış nedeniyle borsada hisse seçerken çok dikkatli olunması gereken bir sürece girildiğine dikkat çekiyor. Önümüzdeki dönemde bazı sektörlerin ve şirketlerin getiri potansiyelinin daha yüksek olması öngörülüyor.

Green Life, yatırımcılara 1 yılda yüzde 300 kazandırdı!

22 senedir arsa alım satımında faaliyetlerine başarıyla devam eden Greenlife, yatırımcılara getiri potansiyeli yüksek bölgelerde kazanç sağlıyor. 

Borsada hangi hisselerin getiri potansiyeli yüksek? İşte, seçim öncesi aracı kurumların hisse önerileri…

Borsa İstanbul’da seçimlere kadar dalgalı bir seyir bekleniyor. Seçim öncesi BIST 100 endeksi yeniden yönünü yukarı çevirirken, borsaya yatırım yapmayı düşünenlerin hisse seçiminde dikkatli olmasında yarar var. İşte, Türkiye’nin 7 aracı kurumundan derlenen hisse önerileri…

Borsa İstanbul’da yükseliş potansiyeli!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksinin yükseliş potansiyeli, beklentileri aşmış olan bilançolar ve küresel merkez bankalarının da "ultra şahin" para politikalarının yavaşlayacağı ile ilgili beklentilerle devam ediyor. İşte detaylar…

The Superior Suites'te 24 ay vade sıfır faiz fırsatı!

Ege Yapı imzasıyla yükselecek olan ve bölgenin "Bölgesinin Getiri Potansiyeli En Yüksek Konut Projesi" seçilen The Superior Suites'te 24 ay vade sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

The Superior Suites'de yüzde 1 peşinat kampanyası!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen ve bölgenin "Bölgesinin Getiri Potansiyeli En Yüksek Konut Projesi" seçilen The Superior Suites yüzde 1 peşinat ile yatırımcılarını bekliyor.

The Superior Suites'te aylık 13 bin TL kira gelir garantisi!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen ve bölgenin "Bölgesinin Getiri Potansiyeli En Yüksek Konut Projesi" seçilen The Superior Suites Kordon İstanbul aylık 13 bin TL kira gelir garantisi sunuyor.

The Superior Suites satışa çıktı!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen ve  Bölgesinin Getiri Potansiyeli En Yüksek Konut Projesi”  seçilen The Superior Suites Kordon İstanbul" lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı.

The Superior Suites Kordon İstanbul’dan 20 yıl boyunca kira garantisi!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen ve  Bölgesinin Getiri Potansiyeli En Yüksek Konut Projesi”  seçilen The Superior Suites Kordon İstanbul” için ön talep toplanmaya başladı. Proje yatırımcılarına 20 yıl kira garantisi sağlamayı hedefliyor. 

Faiz indirimi sürerse sektör rahatlayabilir!

İnşaat sektörünün yarım asırlık markası Mesa, yaşanan daralmaya rağmen projelerini sürdürüyor. Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, düşen faizler nedeniyle gayrimenkulün mevduata göre daha iyi getiri potansiyeli taşıdığını savunuyor...

Sinpaş Finans Şehir getiri potansiyeli en yüksek proje!

Sinpaş Finans Şehir, 40 markalı konutun içinden yatırımcısına en yüksek getiriyi sağlama potansiyeli bulunan proje olarak seçildi.  

istanbul getiri potansiyeli yüksek konut projeleri 2018 Haberi

istanbul getiri potansiyeli yüksek konut projeleri 2018

Her yıl Türkiye’de satılan konutların yaklaşık beşte biri İstanbul’da el değiştiriyor. Kent, kalabalık nüfusu ve sürekli göç alan yapısının yarattığı doğal pazarın yanı sıra yabancıların da gayrimenkul alımı için ilk tercihi. Bu hareketliliğe yeni havalimanı, üçüncü boğaz köprüsü, konut stokunun yenilenmesini hedefleyen kentsel dönüşüm gibi projeler de eklenince İstanbul’un çehresi her yıl daha da değişiyor. Bu değişimde kuşkusuz en büyük pay son 10 yıla damga vuran markalı konut projelerine ait. İlk defa 2014’te binin üzerine çıkan satıştaki markalı konut projesi sayısı sonraki yıllarda bu sınırın altına inmedi 2018’de de bin 100’ün üzerinde.

Forbes'den Özer Turan'ın haberine göre; İstanbul’daki yoğun yapılaşma ve markalı projelerin inşa edilebileceği büyüklükte arazilerin azlığı, büyük konut projelerinin kentin çevre semtlerine yığılmasına neden olmuştu. Avrupa Yakası’nda Esenyurt,...