16 / 04 / 2024

istanbul havalimanı markalar

istanbul havalimanı markalar

Cumhuriyet tarihinin en büyük projelerinden biri olan İstanbul Havalimanı, sadece yolcuların değil, perakende mağazalarının da gözdesi olmuş durumda. Simit Sarayı'ndan Gucci'ye pek çok yerli ve yabancı marka havalimanına yatırım yapıyor.

Global devler, İstanbul Havalimanı'nda mağaza açmak için fırsat kolluyor!

Ünlü markalar art arda İstanbul Havalimanı’na geliyor. Son olarak Bvlgari, Saint Laurent, Moncler, Bottega Veneta ve Hugo Boss, açtığı özel mağazalar ile İstanbul Havalimanı’nın ‘lüksün merkezi’ unvanını da pekiştiriyor..

İstanbul Havalimanı Taksiciler Kooperatifi Binası açıldı!

İstanbul Havalimanı içerisine inşa edilen Taksiciler Kooperatifi Binası hizmete açıldı.

İstanbul Havalimanı'nda 3'üncü pistin inşaatı tam gaz!

Dünyanın gözünün üstünde olduğu İstanbul Havalimanı, üçüncü pist yatırımı devam ediyor. Havalimanı 4 etapta tamamlanacak.

İstanbul Havalimanı dünya basınının gündeminde!

İstanbul Havalimanı, dünya basınının gündeminde yer almaya devam ediyor. Forbes yazarı Amber Gibson; İstanbul Havalimanı'ndan övgüyle bahsetti.

İstanbul Havalimanı cami inşaatında hırsızlık yapan 7 şüpheli yakalandı! 

İstanbul Havalimanı'nda yapımı devam eden cami inşaatından hırsızlık yaptıkları iddia edilen 7 şüpheli yakalandı. 

İstanbul Havalimanı satılıyor mu?

İstanbul Havalimanı satışa çıkarıldığı iddiaları ortaya atılmıştı. Konuyla ilgili İGA İcra Kurulu Başkanı Kadri Samsunlu açıklama yaptı. 

İtem Turizm Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Havalimanı Şubesi açıldı!

İtem Turizm Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Havalimanı Şubesi bugün Arnavutköy'de 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile açıldı...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metrosu 5 ilçede konut fiyatlarına yansıyor!

2019 yılında ilk etabı hizmete girecek olan Gayrettepe–İstanbul Havalimanı Metro Hattı‘nın geçtiği Beşiktaş, Şişli, Kağıthane, Eyüp ve Arnavutköy ilçelerindeki gayrimenkulleri değerlendiriyor.

İstanbul Havalimanı metro hatları ne zaman açılacak?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Halkalı-Yeni Havalimanı Metro Hattı'nın 2022'de ve Gayrettepe-Yeni Havalimanı Metro Hattı'nın 2020'de açılacağını söyledi...

İstanbul Havalimanı'nın hisseleri satılıyor mu?

İstanbul Havalimanı'nın açılışının üzerinden bir sene geçmeden işletmesinin satıldığı iddia edildi.

İstanbul Havalimanı'na Özel Başarı Ödülü!

İstanbul Havalimanı,dünyada turizm sektörünün en prestijli yayınlarından Global Traveler'ın Leisure Lifestyle tarafından verilen ‘Üstün Yenilik’ kategorisinde ‘Özel Başarı Ödülü’nün sahibi oldu. 

İstanbul Havalimanı konut fiyatlarını uçurdu!

Yeni İstanbul Havalimanı, çevresindeki bölgeleri ihya ediyor. Arnavutköy ilçesine bağlı, köyden mahalle statüsüne dönüştürülen Tayakadın, Yassıören, Baklalı, Yeniköy, Durusu ve Karaburun’da gayrimenkul talebi sürekli artıyor...

İngiltere İstanbul Havalimanı'nı kıskanıyor!

İngiltere eski Dışişleri Bakanı Straw İngiltere ve Avrupa’nın İstanbul Havalimanı’nı kıskandığını söyledi. Straw “Böyle bir havaalanı bizim için hayal olur” diye konuştu.

istanbul havalimanı markalar Haberi

istanbul havalimanı markalar

Yıllık 200 milyon yolcu kapasitesine sahip olacak İstanbul Havalimanı (İGA) perakendeden otelciliğe farklı sektörlere etkisiyle büyük bir ekonomi yaratıyor. Simit Sarayı'ndan Gucci'ye yerli yabancı pek çok marka havalimanına özel yatırım yapıyor.

İnşaatı başladığından bu yana pek çok tartışmaya neden olan İstanbul Havalimanı, tamamen bittiğinde yıllık 200 milyon yolcu kapasitesiyle ciddi bir ekonomi yaratacak. Bu ekonomiden pay almak isteyen perakendeden gayrimenkule pek çok sektörden oyuncu havalimanına yatırım yapıyor.

Ekonomist Dergisi'nden yer alan habere göre; İstanbul Ekonomi ve EDAM Araştırma Merkezi tarafından hazırlanan "İstanbul Havalimanı Ekonomik Etki Analizi" raporuna göre projenin 2025 yılında, doğrudan ve dolaylı olarak 225 bin kişilik istihdam yaratması bekleniyor. KPMG'nin hazırladığı Perakende Sektörel Bakış 2019 raporuna göre ise yeni havalimanının sunduğu dev alışveriş arzı, 2019'da perakende sektörüne olumlu yansıyacak....