19 / 04 / 2024

istanbul inşaat çukuru

istanbul inşaat çukuru

Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp yine isyanlarda. Alp, "İstanbul'a kıymayın" diyor!

Kanal İstanbul inşaatının son durumuna ilişkin önerge verildi!

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Kuzey Marmara Otoyolu inşaatıyla ilgili soru önergesi verdi. 

İstanbul İnşaatçılar Derneği üyeleri mevcut istihdamı koruyacak!

İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım yaptığı açıklamada "Sektörde ekonomik anlamda da sıkıntı yaşanmaması için İNDER üyesi inşaat firmaları mevcut istihdamı koruyacak" dedi.

İstanbul Havalimanı inşaatının atıkları sanat eserine dönüştü!

Ünlü heykeltıraş Seçkin Pirim, İstanbul Havalimanı inşaatı sırasında ortaya çıkan atıkları kullanarak birbirinden ilginç sanat eserleri ortaya çıkardı. Seçkin Pirim'in eserleri haziran ayında yapılacak müzayede de satılacak.

İstanbul'da inşaatı devam eden 17 metro hattı ve istasyonları!

Ev fiyatlarını doğrudan artıran en önemli etkenlerden biri şüphesiz metro yatırımları. İstanbul'da da 17 metronun inşaat çalışması devam ediyor. Peki metro hatları nerelerden geçiyor? İşte İstanbul'da inşaatı devam eden 17 metro hattı ve istasyonları...

Edirne-İstanbul hızlı trenin inşaatı başlıyor!

Çatalca'ya çok güzel projeler ve hizmetler yapacağını söyleyen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Çatalca'dan geçen Edirne-İstanbul hızlı treninin inşaatının başladığını söyledi.

Özgüran Iş Makinalari İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Istanbul Şubesi açıldı!

Özgüran Iş Makinalari inşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Istanbul Şubesi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

İlker Aycı: İstanbul Havalimanı inşaatı rekor sürede tamamlandı!

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, İstanbul Havalimanı inşaatının rekor sürede tamamlandığını söyledi.

İstanbul Havalimanı inşaatında 200 bin 460 kişi çalıştı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan yaptığı açıklamada, İstanbul Havalimanı inşaatı süresinde 200 bin 460 kişinin şantiyede çalıştığını söyledi.

İstanbul'da inşaatı devam eden 18 metronun haritası!

İstanbul'da inşaatı devam eden 18 metro hattı bulunuyor. 170,05 kilometre olan raylı sistem hat uzunluğunun 2023 sonrasında 1,100 kilometreye çıkması hedefleniyor. Peki bu metro hatları nereden geçecek? İşte İstanbul'da inşaatı devam eden 18 metronun haritası...

CİMER: İstanbul Havalimanı inşaatında 5 yılda 52 işçi öldü!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER), CHP Milletvekili Ali Şeker'in İstanbul Havalimanı inşaatında kaç işçinin hayatını kaybettiği ile ilgili sorusuna cevap verdi. 

İstanbul Havalimanı'nın inşaatı 11.5 yıl erken bitti!

Cengiz Holding Yönetim Kurulu üyesi Ekrem Cengiz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı günü hizmete açılan İstanbul Havalimanı'nın inşaat süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın inşaatı bitti!

İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kadri Samsunlu, İstanbul Yeni Havalimanı’nda düzenlenen basın toplantısında projenin inşaatının tamamladığını açıkladı. Samsunlu, dev projeyle ilgili son durumu detaylarıyla anlattı.

İstanbul'da inşaat aşamasındaki 14 metro hattının haritası!

İstanbul'da ev almak isteyenler özellikle metroya yakın olmasını istiyor. İstanbul'da inşaatı devam eden 14 metro hattı bulunuyor. İşte İstanbul'da inşaat aşamasındaki 14 metro hattının haritası...

istanbul inşaat çukuru Haberi

istanbul inşaat çukuru

Strateji, plan, proje, altyapı hazırlığı olmadan iş ve aş beklentisiyle Istanbul'a akan kırsal nüfusun oluşturduğu çarpık ve illegal yapılaşmanın oy ve rant beklentileriyle beslenerek Istanbul'un güvenligini, ekolojisini, tarihini, coğrafyasını, ulaşımını, dokusunu, kokusunu, özetle tüm dengelerini altüst ettigini, Kentin kanser tümorleri gibi sağlıksız büyüdüğünü biliyoruz.


Bugün Istanbul da sorun çok, ancak en önemlisi Ulaşım. Günde 600 yeni araç plaka alıp caddelere, sokaklara dökülüyor.Trafik içinden çıkılmaz hal alıyor, milyar Dolar kayıp yazıyor. Yönetim de ulaşımı rahatlatacak kimisi doğru kimisi yanlış projelere milyar Dolar akıtıyor. Kavşaklar, köprüler, tüpler, tüneller yapmak için çırpınıyor. Tabii bizlerin parasıyla..


Şimdi birde Su Sorunu patlak verdi...!


Yönetim her inşaat çukurunda aslında Istanbul'un mezarını...