26 / 04 / 2024

İstanbul Kadastro Zirvesi

İstanbul Kadastro Zirvesi

''Dünya Kadastro Zirvesi, Kongre & Sergi (WCS-CE)'' etkinliğinde, Denge Değerleme olarak standı İstanbul'da, 20-24 Nisan 2015 tarihleri arasında düzenlenecek.

İstanbul Ekonomi Zirvesi 1 milyar dolarlık iş hacmi hedefliyor!

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan ve 10 ülkeden katılımın beklendiği İstanbul Ekonomi Zirvesi'nde, önemli panellere ev sahipliği yapmanın yanı sıra 1 milyar dolarlık iş hacmi oluşturulması bekleniyor.

İstanbul’un markalı konut projeleri Irak'a çıkarma yapacak!

İstanbul'un önemli gayrimenkul projeleri, Kuzey Irak'ın güvenlik açısından en emniyetli bölgesi olarak kabul edilen Erbil'de düzenlenecek Paradise İstanbul Emlak Zirvesi'nde tanıtılacak…

9. İstanbul Finans Zirvesi 2 gün sürecek!

Hem ulusal hem de küresel çok önemli gelişmelerin ve hızla yaşandığı bir dönemde gerçekleşecek olan 9. İstanbul Finans Zirvesi pek çok önemli konuğa ev sahipliği yapacak...  

Gayrimenkul devleri RE360 Zirvesi'nde buluştu!

Gayrimenkulün Büyük Buluşması-RE360 zirvesi geçen hafta İstanbul'da gerçekleştirildi. Gayrimenkul devleri zirvede buluştu..

10. Türk Arap Zirvesi başladı!

Türk Arap Ülkeleri İşbirliği Derneği(TÜRAP) destekleriyle TURABEXPO tarafından düzenlenen 10’uncu Türk Arap Zirvesi, İstanbul’da bugün gerçekleştirildi. 

2. CNR Emlak Zirvesi 23-26 Kasım'da!

2. CNR İstanbul Emlak Zirvesi ve 5. CNR Emlak Fuarı 23-26 Kasım tarihlerinde  CNR Expo Yeşilköy'de kapılarını açacak.

CNR Emlak Zirvesi'nde gayrimenkulün finansmanı konuşulacak!

CNR Emlak İstanbul Zirvesi'nde 30'un üzerinde konuşmacı, 25 ülkeden, 500'ü yabancı toplam 1200 katılımcı bir araya gelecek. 

Türkiye'ye 50 ülkeden yabancı yatırımcı geliyor!

CNR İstanbul Emlak Zirvesi ve Fuarı 23 Kasım'da kapılarını ziyaretçilerine açacak. CNR İstanbul Emlak Zirvesi ve Fuarı bu yıl ‘Şimdi Türkiye’ye yatırım zamanı’ mottosuyla gerçekleştirilecek ve yabancı yatırımlarını artırmanın yolları aranacak.

CNR Emlak Fuarı kapılarını 23 Kasım'da açacak!

CNR İstanbul Emlak Zirvesi ve Fuarı 23 Kasım'da kapılarını açacak. Fuara ulusal ve uluslararası olmak üzere 25 binin üzerinde ziyaretçinin katılması bekleniyor.

İnşaatın Zirvesi 23 Kasım'da CNR Expo'da buluşuyor!

Dünya emlak sektörüne yön veren CNR Emlak İstanbul Zirvesi'nde 25 ülkeden, 30'un üzerinde konuşmacı 500'den fazla uluslararası katılımcı 23 Kasım'da CNR Expo'da buluşacak. 

CNR Emlak İstanbul Zirvesi 23 Kasım'da düzenleniyor!

CNR Emlak İstanbul Zirvesi CNR Emlak Fuarı ile eş zamanlı olarak düzenleniyor. Zirvede Türk ve dünya emlak sektörünün geleceği konuşulacak.

Türkiye ekonomisi 2017'de yüzde 5,5 büyüyecek!

Maliye Bakanı Ağbal 8. İstanbul Finans Zirvesi’nde (IFS 2017) konuşma yaptı. Bakan Ağbal, "Türkiye ekonomisi 2017'de yüzde 5,5 büyüyecek " dedi.

TrendERA Zirvesi yarın başlıyor!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu olmaya aday TrendERA zirvesi değişen koşullarda yeni gayrimenkul trendleri konsepti ile gelişen kentlerin yatırım fırsatlarını sektör temsilcileri ile buluşturacak. Zirve, 19 Eylül 2017 tarihinde Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’de gerçekleştirilecek.

İstanbul Kadastro Zirvesi Haberi

İstanbul Kadastro Zirvesi

Asya ve Avrupa arasında köprü vazifesi gören, Avrupa'nın Kültür Başkentlerinden, tarihi ve doğal güzelliklerle dolu İstanbul'da, 20-24 Nisan 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan ''Dünya Kadastro Zirvesi, Kongre & Sergi (WCS-CE)'' etkinliğinde, Denge Değerleme olarak standı ( stand no:5)  yer alacak.


Etkinlik kapsamında davetli konuşmacılar, sözlü sunumlar, özel çalıştaylar ve eğitim oturumlarının yanı sıra ülke temsilcilerinin katılımıyla özel bir ''Kadastro Zirvesi'' düzenlenecektir. Ayrıca, kamu ve özel sektör temsilcilerine çalışmalarını ve kullandıkları teknolojileri paylaşma imkanı sağlayacak olan sergi de etkinlik süresince tüm katılımcılara açık olacak.


Bu etkinlikle birlikte tarihte ilk kez bu kapsamda "kadastro" alanında çalışan herkes bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunma şansına sahip...