25 / 04 / 2024

istanbul marina

istanbul marina

Kartal İstmarina iletişim için 444 43 46 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. DAP Yapı imzası ile inşa edilen projede daire fiyatları 396 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Kartal İstmarina Evleri!

Kartal İstmarina Evleri fiyatları 299 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam arsa alanı 62 bin 75 metrekare olarak belirlenen projede 1+0'dan 5+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

İstanbul Marina'da fiyatlar 200 bin TL'den başlıyor!

Dap Yapı'nın Kartal'da inşa edeceği denize sıfır projenin adı 'İstanbul Marina' olarak açıklandı. Satışa çıkmamasına rağmen yoğun ilgiyle karşılaşan projedeki daire fiyatları ise 200 bin lira ile 5 milyon TL arasında değişiyor.

DAP Yapı İstmarina Kartal fiyat listesi!

DAP Yapı İstmarina Kartal fiyat listesi haberimizin içerisinde bulunuyor. Dap Yapı İstanbul Marina projesi otel, marina, ticaret, konut, ofis, hastane, cami ve okul alanlarından meydana geliyor...

İstanbul Marina'da 305 bin TL'ye stüdyo!

Dap Yapı tarafından hayata geçirilen İstanbul Marina projesi, 1.467 adet daireden meydana geliyor. Teslimlerin 36 ay sonra yapılacağı projede stüdyo daireler 305 bin TL'den başlıyor.

İstanbul Marina Kartal'da fiyatlar minimum 280 bin lira!

Dap Yapı'nın emlak konut işbirliğiyle hayata geçirdiği İstMarina projesi hızla yükselmeye devam ediyor. İstanbul Marina projesinin dünyanın en iyi karma projelerinden biri olması öngörülüyor. Metrekare birim fiyatı ise 4 bin 900 liradan başlıyor...

İstanbul Marina!

Ödeme planına göre yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunan İstanbul Marina, DAP Yapı imzasıyla İstanbul Kartal sahilinde yükseliyor. 5 bloktan oluşan projede yer alan bloklar 31-34-36-38 katlı olarak tasarlandı...

Marinası, hızlı treni olan karma proje!

DAP Yapı. Emlak Konut GYO işbirliği ile Kartal sahilinde dünya çapında ses getirecek bir projeye imza atıyor. İstanbul Marina, 5 adet rezidans konut ve ofis bloğu ile ticari alanlardan oluşuyor.

Kartal İstmarina satılık daire!

Kartal İstmarina satılık daire daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. Kartal İstmarina projesi kapsamında stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri yer alıyor...

İstanbul Marina projesi adalara komşu oluyor!

Dap Yapı, Kartal sahilinde rüya gibi bir projeye imza atıyor. Birbirinden 5+1' e bin 463 konutluk İstanbul Marina projesi, adalar manzarasıyla da benzersiz bir durumda.

Dap Yapı İstanbul Marina’nın lansmanı 12 Mayıs'ta yapılacak!

Gayrimenkul sektöründe son derece aktif günler yaşıyoruz; zira baharın gelişi zaten sezonun başlangıcıdır. Nisan-Mayıs-Haziran ayları gayrimenkul alışverişinin en yoğun yaşandığı dönemdir. İstanbul Marina’nın lansmanı 12 Mayıs'ta yapılacak...

İstanbul'a 12 yeni marina geliyor!

Marmaray'a ve Karadeniz'e komşu İstanbul'un hem kruvaziyer turizmi için hem de tekne sahipleri için olmazsa olmazı marinalar gün geçtikçe artarak hizmet vermeye devam ediyor. 8 marinaya sahip İstanbul'da 12 marina daha yapılacak...

İstanbul'a 3 yeni marina!

West Marin, Marin İstanbul ve Ispark'ın tekne parklarıyla İstanbul’daki bağlama kapasitesi 4 bine çıkıyor...

Marina 24: İnsan İstanbul'dan başka ne bekler?

Büyükçekmece Mimaroba'da 13 kilometre sahili olacak olan Marina 24 projesi "İnsan İstanbul'dan başka ne bekler?" sloganıyla tanılıyor. Projede 2 oda 1 salon daireler 621 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Deniz İstanbul Marina Evleri fiyat!

Deniz İstanbul Marina Evleri fiyat listesi KDV dahil 5 milyon TL'den başlıyor. Deniz İstanbul Marina Evleri'nde teslimler 11 ay sonra yapılacak...

Deniz İstanbul Marina Evleri villa fiyatları!

Deniz İstanbul Marina Evleri villa fiyatları 1 milyon 100 bin dolardan başlayarak değişiyor. Beylikdüzü Yakuplu'da yer alan Deniz İstanbul Marina Evleri 87 villadan meydana geliyor...

Deniz İstanbul Marina Evleri denizin huzurunu lüksle bir arada sunuyor!

Keleşoğlu Holding imzasını taşıyan İstanbul’un “en büyük sahil kasabası” Denizİstanbul’un konut etaplarından olan Marina Evleri, 5 farklı villa seçeneği ile marina ve denizin huzurunu lüksle bir arada sunuyor.

Deniz İstanbul Yakuplu Marina satılık!

4 bin 500 daire ve 600 villadan meydana gelen Deniz İstanbul Yakuplu Marina satılık daire fiyatları 520 bin TL'den başlıyor.

Deniz İstanbul Yakuplu Marina nerede?

Deniz İstanbul Yakuplu projesinin Mercan Konakları etabı bugün satışa çıkıyor. Peki, Deniz İstanbul Yakuplu Marina nerede?

Deniz İstanbul Yakuplu Marina lansman tarihi!

Keleşoğlu İnşaat'ın Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Deniz İstanbul Yakuplu Marina lansman tarihi 1 Aralık olarak belirlendi.

Deniz İstanbul Marina satış fiyatları!

Deniz İstanbul Marina satış fiyatları konutların konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Toplamda 87 adet villadan meydana gelen projede banka kredisi ile vade imkanı sağlanıyor.

Beylikdüzü Deniz İstanbul Marina satış ofisi!

Beylikdüzü Deniz İstanbul Marina satış ofisi ile 444 41 51 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Alanları minimum 553 metrekare olarak tasarlanan villaların yer aldığı proje Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyor.

Deniz İstanbul Marina Evleri nerede?

Deniz İstanbul Marina'da toplam 87 tane villa yer alıyor. Teslimlerin 2016 yılında yapılacağı projede banka kredisiyle vade imkanı sağlanıyor. Peki Deniz İstanbul Marina Evleri nerede?

Yakuplu Deniz İstanbul Marina ulaşım!

Yakuplu Deniz İstanbul Marina ulaşım bilgilerine göre proje Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Konut fiyatlarının 3 milyon TL'den başladığı proje 87 adet villadan oluşuyor.

Deniz İstanbul Marina Beylikdüzü satılık!

Deniz İstanbul Marina Beylikdüzü satılık konut alanları 553 metrekareden başlıyor. Keleşoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Beylikdüzü Deniz İstanbul Marina fiyatları!

Beylikdüzü Deniz İstanbul Marina fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor. Toplamda 87 tane villanın yer aldığı proje Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor.

istanbul marina Haberi

istanbul marina

İstmarina AVM açılış konserine Murat Boz geliyor!

 

Yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için firma bünyesinde 40 ay 0 faiz avantajı sunulan İstmarina Kartal'da teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 

Kartal İstmarina iletişim için 444 43 46 telefon numarasını arayabilirsiniz. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

DAP Yapı imzası ile İstmarina Evleri İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükseliyor. Toplam arsa alanı 62 bin 75 metrekare olarak belirlenen projede 120 ay vadeli banka kredisi kullanılabiliyor. 

İstmarina Kartal'da restoranlar, cami, yüzme havuzu, helikopter pisti, marina alanı, sauna, kapalı otopark, geniş sahil bandı, ofis ve cafeler, hızlı tren, cafe, dinlenme alanları, AVM, fitness center, çocuk...