29 / 03 / 2024

Istanbul Sapphire binası satılıyor mu

Istanbul Sapphire binası satılıyor mu

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire binasının toplu satışını üstlenen The First Investor (TFI)'ın görevini üstlenmeye devam ettiğini açıkladı.

Merkez Bankası'nın İstanbul'daki binası Türkiye ve Avrupa'nın en yüksek yapısı olacak

İstanbul Finans Merkezi yerleşkesi içinde yükselen Merkez Bankası binası Türkiye ve Avrupa'nın en yüksek binası olacak. Söz konu projenin tasarımını Ankara’daki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile Marmaris’teki Yazlık Konut'un mimarı olan Şefik Birkiye’nin şirketi VizzionArchitects gerçekleştirdi.

Halk GYO İstanbul Etiler binasının değeri ne kadar?

Halk GYO İstanbul Etiler binasının 2021 yılsonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO İstanbul Etiler binasının değeri ne kadar?

Haber-Sen'den İstanbul Radyo binası açıklaması!

Geçtiğimiz günlerde TRT İstanbul Radyosu’nun Harbiye’deki binası için depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle tahliye kararı alınmıştı. Söz konusu karara ilişkin Haber-Sen'den yazılı açıklama geldi.

RTÜK'ten İstanbul hizmet binasıyla ilgili açıklama!

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), İstanbul Bölge Temsilciliği hizmet binasıyla ilgili açıklama yaptı.

RTÜK İstanbul Hizmet Binası ihalesi yarın!

RTÜK İstanbul Hizmet Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

RTÜK İstanbul Hizmet Binası ihalesi 24 Ocak'ta!

RTÜK İstanbul Hizmet Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İkmal İşi ihalesi 24 Ocak 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

İstanbul Sapphire'de değişikliğe gidiliyor!

Kiler GYO tarafından 2011 yılında tamamlanan 261 metrelik İstanbul Sapphire’de değişikliğe gidiliyor...

İstanbul Sapphire 2017 değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire'ye ait 2017 değerleme raporunu yayınladı.

İstanbul Sapphire'deki sattığı 47 rezidansın değerleme raporu yayınlandı!

İstanbul Sapphire projesindeki 47 adet rezidans dairenin satışına ilişkin düzenlemiş olan değerleme raporunu Kiler GYO, KAP'ta yayınladı.

RTÜK İstanbul Hizmet Binası inşaat ihalesi 4 Mayıs'ta!

TOKİ, RTÜK İstanbul Hizmet Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı için ihale düzenliyor. RTÜK İstanbul Hizmet Binası inşaat ihalesi 4 Mayıs'ta gerçekleşecek.

İstanbul Sapphire'deki 47 rezidans 90,6 milyon dolara satıldı!

Kiler GYO, İstanbul Sapphire'deki 47 adet rezidans dairesini 90 milyon 594 bin dolar + KDV bedelle Mehrdad Safari'ye sattı.

İstanbul Sapphire değerleme raporu yayınlandı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İstanbul Sapphire değerleme raporu yayınlandı.

Kiler GYO, İstanbul Sapphire binasını satıyor!

Kiler GYO Sapphire’in satışı için anlaştığı TFI ile sözleşmesini yenilemedi. Nahit Kiler, satış kararının sürdüğünü, teklifleri beklediklerini söyledi.

Istanbul Sapphire binası satılıyor mu Haberi

Istanbul Sapphire binası satılıyor mu

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire binasında yer alan Sapphire Alışveriş Merkezi, Sapphire Seyir Terası ve Sapphire Residance'ta mülkiyetinde kalan tüm kısımların toplu satışı için TFI ile  ile bir yıl süreli münhasır görevlendirme sözleşmesi imzalamıştı. GYO süreç ve müzakerelerin görevlendirmeyle uyumlu olarak devam ettiğini açıkladı.


Açıklamalar

Şirketimiz tarafından 21.12.2015 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada;

 " Istanbul Sapphire Binasında Sapphire Alışveriş Merkezi, Sapphire Seyir Terası ile Sapphire Residence'da mülkiyetimizde kalan tüm kısımların uluslararası piyasalar da dahil toplu satışı konusunda, Katar Merkez Bankası'nın düzenleyicisi olduğu ve tamamı hisseleri Katar'lı  Barwa Bank'a ait olan yatırım bankası  The First Investor (TFI)  ile bir yıl süreli münhasır görevlendirme sözleşmesi imzalanmıştır" denilmiştir.

 Süreç ve müzakereler bahse konu bu görevlendirme ile uyumlu olarak, devam etmektedir.

 Kamuoyunun bilgisine sunulur. 


Kiler GYO,...