16 / 04 / 2024

italya Sicilya Adası ev satışı

italya Sicilya Adası ev satışı

İtalyan hükümeti, düşen nüfusu artırmak amacı ile Sicilya Adası'ndaki evleri 1 dolardan satışa çıkardı.

İtalya’da tutuklu mafya babası devlete 70 milyon euro değerindeki adasını hediye etmeyi teklif etti!

İtalya’nın en güçlü mafya örgütlerinden biri olan Camorra’nın önemli isimleri arasındaki Raffaele Imperiale’nin tutuklanmasından sonra devletle anlaşma yoluna gitmek istediği ve bu nedenle Dubai açıklarındaki adasını devlete bağışlamayı teklif ettiği öğrenildi.

Sicilya'da 1 Euro'ya satılık konut!

İtalya'nın Sicilya Adası'nda göçlerin durdurulması için evler 1 Euro'dan satışa çıkarıldı. Büyük ilgi gören kampanyadan Selin Aras isimli Türk vatandaşı da yararlandı.

İtalya'da 1 Euro'ya satılık konut!

İtalya'nın Sicilya Adası'ndaki Bivona kasabasında göçlerin durdurulması için evler 1 Euro'dan satışa çıkarıldı.

Sicilya'da evler 1 Euro'dan satışa çıkarıldı!

İtalya'nın Sicilya Adası'ndaki Troina kente yeni sakinler çekmek için evler 1 Euro'dan satışa çıkarıldı.

İtalya'da bir kasaba daha 1 euroya ev satıyor!

İtalya'da "1 euroya ev" kervanı olan yerleşim yeri sayısı güç geçtikçe yükseliyor. Sicilya adasında bulunan Bivona kasabası terk edilen evler 1 euroya satılıyor.

İtalya'nın Sicilya Adası'ndaki evler 1 dolara satılıyor!

İtalyan hükümeti, düşen nüfusu artırmak amacı ile Sicilya Adası'ndaki evleri 1 dolardan satışa çıkardı.

İtalya Sardunya Adası'ndaki tarihi taş evler 1 euro bedelle satışta!

Nüfusun gitgide azalması ile hayalet kent olma yolunda giden Ollolai'de yüzlerce yıllık tarihi evler 1 euro bedelle, 3 yıl içerisinde onarılması şartıyla satışa çıkarıldı. 

İtalya'da butik köy evi 1 Euro'ya satışa çıkarıldı!

TALYA’nın Sicilya adasında yer alan Lecce nei Marsi köylerindeki tarihi evler sadece 1’er Euro’dan satışa çıkarıldı. Yetkililer, İtalya’nın en güzel köşelerindeki bu tarihi köy evlerinin ‘yıkılmak zorunda kalmaması için’ bu kararı aldıklarını söyledi.

Sicilya'da oteller barınak oluyor!

Akdeniz'in en büyük adası Sicilya'da, gittikçe artan göçmen dalgasıyla baş edebilmek için oteller ve kamu binaları barınağa dönüştürülmeye başlandı.

İtalya Banyo-Armatür, Isıtma ve Soğutma Sistemleri Fuarı Kuşadası'nda açıldı!

İtalya Banyo-Armatür, Isıtma ve Soğutma Sistemleri Fuarı Kuşadası'nda açıldı. Armatür, banyo, inşaat boruları ve ısıtma-soğutma sitemleri üreticileri, Kuşadası Efes Kongre Merkezi'nde, "İtalyan Günleri" adıyla açılan fuarda buluştu.

İtalya'da 20 ev, 1 euroya satışa çıkarıldı!

İtalya'nın Sicilya Adası'nda bulunan Gangi kasabasında nüfusun azalmasıyla boşalan evlere turist çekmek için yeni bir karar alındı. Karara göre kasabada 20 ev, 1 euroya satışa çıkarıldı.

Türk Hava Yolları, Katanya'ya ilk seferini gerçekleştirdi!

Türk Hava Yolları, sefer yaptığı merkezlere bir yenisini daha ekledi. THY, İtalya’da 8. uçuş noktası olarak belirlediği Sicilya adasının Katanya kenti için seferlerine bugün başladı.

İtalya Budelli Adası'nı satışa çıkardı!

İtalya'da ekonomik kriz sebebiyle borçlarını ödeyemeyen Budelli Adası'nın sahibi iflas edince, adayı satışa çıkardı...

italya Sicilya Adası ev satışı Haberi

italya Sicilya Adası ev satışı

Sicilya adasının Sambuca kasabasında yer alan evler, düşen nüfus ve yerli halkın büyük şehirlere taşınmasından ötürü 1 dolardan satışa sunuldu. 

Sputniknews'te yer alan habere göre bu kasabaya taşınmanın şartı ise 17 bin dolarlık bir bütçeyle evleri onarmak olarak belirtildi. Sambuca Belediye Başkan Yardımcısı Giuseppe Cacioppo, satın alma sürecinin hızlı bir şekilde gerçekleştiğini ifade ederek "Eski ve yeni sahipler arasında aracı değiliz. Satın almak isteyenler zaman kaybetmeden ev sahibi olacak" diye açıklama yaptı. 

Bölgeyi 'bir açık hava müzesi' olarak nitelendiren Cacioppo, kasabada zıt mimari stiller bir arada bulunduğunu belirtti. İtalya, daha önce de Sardinya Adası'nın Ollolai kasabasındaki evleri 1 dolardan satışa çıkarmıştı. 
 
Ollolai'nin Belediye Başkanı Efisio Arbau, gençlerin kasabayı terk edip şehirlere taşındığını ifade ederek, "Tarih öncesinden kalma olan bu kasabanın...