24 / 04 / 2024

izmir Bosch

izmir Bosch

Bosch Ev Aletleri, tiyatronun eğlendirirken öğreten gücü aracılığı ile çocuklara çevre, doğa ve de hayvan sevgisi aşılayarak, duyarlı bir nesil olarak yetişmesine de önderlik ediyor.

Bosch portföyüne GAS 18 V-LI akülü el süpürgesini ekledi!

Bosch Elektrikli El Aletleri Professional el süpürgesi portföyüne ağır toz ve kirler için yüksek çekme gücüne sahip GAS 18 V-LI akülü el süpürgesini ekledi.

Bosch 5 kilogramlık professional kırıcı serisini tanıttı!

Bosch Elektrikli El Aletleri Professional serisine yeni katılan 5 kilogramlık kırıcı GSH 501, zorlu uygulamalar için dayanıklı ve güçlü bir seçenek sunuyor.

İzmir Doğanlar Stadı Temmuz'da açılacak!

İzmir yıkılan Alsancak Stadı ile yaşlı ve sorunlu Atatürk Stadı'nın yerine izmir Büyiıkşehir ve Bornova belediyeleri, Doğanlar Stadı'nı bitirdi.

Bosch APE 3.3 ile işlevsellik sunuyor!

Bosch APE 3.3, daha kolay üçüncü taraf entegrasyonu, OSDP desteği ve artırılmış okuyucu kapasitesiyle yüksek güvenlik, maliyet verimliliği ve işlevsellik sunuyor.

Bosch Elektrikli El Aletleri performansıyla göz dolduruyor!

Bosch Elektrikli El Aletleri ürün portföyüne katılan yeni GWS 750 Professional avuç taşlama makinesi, 115 milimetrelik disk çapı, yüksek performansı, ergonomisi ve fiyat/performans oranıyla göz dolduruyor.

Bosch Class 2000W ortamlara estetik dokunuş sağlıyor!

Bosch, kompakt ölçüleri, arka aydınlatmalı LCD ekranı, modülasyonlu farı, donma koruması gibi özelliklere sahip yeni ürünü Bosch Class 2000W ile yaşadığımız ortamlara hem estetik hem de yüksek performans katıyor.

İzmir Karşıyaka'da icradan 7 milyon TL'ye satılık fabrika!

İzmir Karşıyaka 4. İcra Müdürlüğü, izmir İli Çiğli İlçesi'nde yer alan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 7 milyon TL olarak belirlendi.

Hampton by Hilton Ataköy Oteli, Bosch Termoteknik'i tercih etti!

Bosch Termoteknik’in Türkiye distribütörlüğünü üstlendiği LG soğutma sistemleri ve Buderus’un üstün teknoloji ürünü ısıtma cihazları, Hilton Worldwide’ın yatırımcılığını Turan Tekstil’in yaptığı en yeni oteli Hampton by Hilton Ataköy’de tercih edildi.

Bosch Seslendirme Sistemleri, Starbucks’ın Çin mağazalarında kullanıldı!

Bosch Güvenlik Sistemleri iş kolunun çözümlerinden biri olan Bosch Genel Seslendirme Sistemleri, dünyaca ünlü kahve zinciri Starbucks’ın Çin’deki 200 mağazasında kullanıldı.

Bosch, ürünlerine ait BIM dosyalarını sektöre sunuyor!

Güvenlik ve iletişim alanında ürün, hizmet ve çözümler sunan Bosch Güvenlik Sistemleri, Building Information Modeling (BIM) dosyalarını, inşaat sektöründeki yapı tasarımcılarının kullanımına açtı.

Bosch Partner Programı'ndan hediye kazanma fırsatı!

Bosch Isı Sistemleri’nin, iş ortaklarının gelişimine destek verirken beraberinde birçok avantaj da sunan projesi Bosch Partner Program, iş ortaklarına birbirinden değerli hediyeler kazandırmaya devam ediyor.

İzmir Körfez Geçişi ulaşımı rahatlatacak!

Mimar, Kentbilimci Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp bugünkü yazısında Balçova, Üçkuyular-Karşıyaka, Mavişehir arası 5 km lik Izmir ‘Oto-Ray Körfez Geçişi’ Projesi'ni anlattı. İşte o yazı..

Bosch yeni mağazasını Optimum'da açtı!

Perakendecilik sektörünün önde gelen teknoloji firması Kutup A.Ş yeni Bosch mağazasının açılışını yaptı. Açılışa çok sayıda iş adamı ve vatandaş katıldı.

izmir Bosch Haberi

izmir Bosch

2008’den bu yana 80 binden fazla çocuğa ulaşan Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nü İzmir’de kutluyor. Türkiye’nin her köşesine ulaşmayı hedefleyen “La Fonten Orman Mahkemesinde” adlı oyun, minik tiyatroseverlere hayvan ve doğa sevgisi aşılıyor.


“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünü değil, geleceğimizi de iyileştiren Bosch Ev Aletleri, toplumu çevre konusunda bilinçlendirmek amacıyla gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projelerinde, tiyatronun evrensel dilini kullanarak çocuklara ulaşmaya büyük önem veriyor. Tiyatronun eğlendirirken öğreten gücü aracılığıyla çocuklara çevre, doğa ve hayvan sevgisi aşılayarak, duyarlı bir nesil olarak yetişmesine önderlik ediyor. Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde İzmir’de kutluyor. “La Fonten Orman Mahkemesinde” oyunu 8 - 9 - 22 - 23 Mart ve 19 -20 - 26 - 27 Nisan tarihlerinde...