26 / 04 / 2024

İzmir kimlik sorunumu yaşıyor

İzmir kimlik sorunumu yaşıyor

Gaziemir 'de esnafla bir araya gelen AK Parti İzmir Milletvekili adayı Necip Nasır, İzmir'in kimlik sorunu yaşadığını söyledi.

İzmir Büyükşehir'in deprem hazırlığı tam gaz: Bornova’da 61 bin 673 binanın kimlik belgesi tamam!

İzmir'in Bornova ilçesindeki 61 bin 673 binanın kimlik belgesi çıkartıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, deprem hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. İşte detaylar...

Enerji Kimlik Belgesi nedir?

Enerji kaynaklarının verimli kullanılmasını, enerji israfının önlenmesini sağlamak amacıyoa çıkarılan enerji kimlik belgesi 2020 yılı itibariyle zorunlu hale geldi. Peki, Enerji Kimlik Kartı nedir?

6 soruda Enerji Kimlik Belgesi!

Enerji Kimlik Belgesi nedir? Başvuruda istenen belgeler nelerdir? Hangi kuruluştan alınır? Başvuruyu kim yapacak? Daire başına ücreti ne olacak? Geçerlilik süresi kaç yıl olarak belirlendi? İşte 6 soruda Enerji Kimlik Belgesi...

Enerji Kimlik Belgesi için geri sayım başladı!

Türkiye’de mesken olarak kullanılan tüm binaları kapsayan Enerji Kimlik Belgesi zorunlu hale geldi. 1 Ocak 2020 tarihi itibari ile enerji kimlik belgesi olmayan yapılar alıp satılamayacak.

Enerji Kimlik Belgesi almak isteyenler Armut’a geliyor!

Armut, binaların enerji performansını gösteren Enerji Kimlik Belgesi arayanlara çare oldu.Enerji Kimlik Belgesi'nin son günü 31 Aralık 2019. Belge için talep artışı yüzde 276’ya ulaştı..

Çankaya Belediyesi'nden Enerji Kimlik Belgesi kolaylığı!

Binalar veya bağımsız birimlere ilişkin alım, satım ve kiraya verme ile ilgili iş ve işlemlerde bulunmasını zorunlu duruma Enerji Kimlik Belgesi için son başvuru tarihi 1 Ocak 2020 olarak belirlendi. Çankaya Belediyesi vatandaşın işini kolaylaştırmak için Hoş Geldiniz Masasında da hizmet veriyor.

Enerji Kimlik Belgesi almanın maliyeti DASK’tan daha düşük!

Türkiye yalıtım sektörünün çatı kuruluşu İZODER, sektörün son 3 yılına ışık tutan bir rapor hazırladı. İZODER Başkanı Pelesen, Enerji Kimlik Belgesi almanın maliyetinin DASK’tan bile daha az olduğunu vurguladı.

Enerji Kimlik Belgesi için son tarih ne zaman?

Enerji Kimlik Belgesi nedir? Enerji Kimlik Belgesi için son tarih ne zaman, Enerji Kimlik Belgesi nasıl alınır? İşte merak edilen tüm cevaplar...

Enerji Kimlik Belgesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Binalarda zorunlu hale getirilen “Enerji Kimlik Belgesi” için son tarih 1 Ocak 2020. Peki Enerji Kimlik Belgesi nedir? Enerji kimlik belgesi nereden ve nasıl alınır? Enerji Kimlik Belgesi için hangi belgeler gerekli? Enerji Kimlik Belgesi alınmazsa ne olur? İşte tüm merak edilenler...

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden Enerji Kimlik Belgesi uyarısı!

Binalarda zorunlu hale getirilen “Enerji Kimlik Belgesi” için son tarih 1 Ocak 2020 olarak belirlendi. Gaziosmanpaşa Belediyesi vatandaşları Enerji Kimlik Belgesi almaları konusunda uyardı.

Enerji kimlik belgeli bina sayısı 1 milyona yaklaştı!

En çok Enerji kimlik belgeli binaya sahip bina mega kent İstanbul, Ankara ve İzmir'de yer alıyor. Enerji kimlik belgeli binalar, sera gazı salınımını daha önceki senelerde yapılan binalara oranla yüzde 60 oranında azalttı.

Binanızın Enerji Kimlik Belgesi'ni almayı unutmayın!

Binalar için zorunlu hale getirilen Enerji Kimlik Belgesi’ni almak için çok kısa bir zaman kaldı. Enerji Kimlik Belgesi'nde son tarih 1 Ocak 2020...

İzmir'de dublörlü arsa dolandırıcılığı!

İzmir'de, 84 yaşındaki Saki Çınardalı'nın haberi olmadan değerli arazilerini satmak için dublör kullanarak kimlik çıkardıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 şüpheliden 2'si için tutuklama kararı verildi...

İzmir kimlik sorunumu yaşıyor Haberi

İzmir kimlik sorunumu yaşıyor

Dünya üzerindeki gelişmiş tüm şehirlerin kimlik belirlemede kararlarını verdiklerini söyleyen Nasır, İzmir'in kent kimliğini belirlemek için önünde muhteşem fırsatlar olduğunu vurguladı. İzmir'in, geçmişten gelen liman kenti, sağlık, inanç, termal, kültür turizmi, üniversiteler, tarım, sanayi şehri gibi farklı kimlik konularında kararsız kaldığını kaydeden Nasır, "İzmir'in bu kararsızlıktan bir an önce kurtulması gerekiyor, izmir, misyonu ve vizyonunu belirleyip marka kent olabilir" dedi. 



Yeni...