29 / 03 / 2024

izmir seka arazisi ihale

izmir seka arazisi ihale

Bornova Ağaçlı Yol bölgesindeki kamu arazilerinin Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından satışı sürecine bir yenisi daha eklendi. Eski SEKA fabrikasının bulunduğu 3 bin 663 metrekarelik arazinin satış ihalesine sekiz firma teklif verdi.

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi inşaatına sıkı takip!

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, SEKA arazisi üzerinde inşaatı süren Eğitim ve Araştırma Hastanesi inşaatını inceledi.

İzmir’de 2017'de 2.3 milyar liralık kamu arazisi satıldı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan verilere göre, İzmir’de 2017'de 2 milyar 349 milyon lira değerinde kamu arazisi satıldı. 

Küçükbay Grubu’nun İzmir'deki arazisi mecliste konu oldu!

CHP İzmir Milletvekili Ahmet Tuncay Özkan, Sahibi FETÖ/PDY soruşturmasında tutuklu bulunan bir firmaya İzmir'de bir fabrika arazisi için 2014 yılı Nisan ayında imar izni verildiğine dair iddialara ilişkin soru önergesi hazırladı..

Giresun SEKA arazisindeki TOKİ inşaatı mühürlendi!

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, "SEKA arazisi üzerinde yapılan TOKİ inşaatını mühürledik. Belediyeye 28 dönüm yer terk ettiler. Bu arsa benim değil sizlerin" dedi.

İzmir Enternasyonal Fuar Kompleksi'nin inşaatı devam ediyor!

Gaziemir'deki yeni fuar kompleksinin inşaatını tüm hızıyla sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, bir yandan da izmir Enternasyonal Fuarı'nın geleceğini şekillendirecek yol haritasını belirlemek için harekete geçti.

İzmir Uzundere'de ihale zamanı!

Kentsel dönüşümde hız kesmeyen izmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir - Aydın - Çeşme otobanı yanındaki 32 hektarlık alanda gerçekleştireceği Uzundere Projesi için 8 Aralık'ta ihaleye çıkıyor.

Fethi Ahmet Paşa'nın Çilingoz'daki arazisi bedelsiz mi kamulaştırıldı?

Osmanlı dönemi devlet adamı Fethi Ahmet Paşa'nın hissedarları, 'Bedelsiz devletleştirildi' diyerek Çatalca'daki dev arazinin iadesi için hukuk mücadelesi başlattı. Fethi Ahmet Paşa'nın Çilingoz'daki arazisi bedelsiz mi devletleştirildi?

Küba'da yapılacak camiinin arazisi belli oldu!

Latin Amerika Ülkeleri Müslüman Dini Liderler Zirvesi'nin kapanışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika kıtasını ilk keşfedenin Kristof Kolomb değil, Müslümanlar olduğunu söyledi. Küba'da yapılacak olan camiinin arazisi belli oldu.

Antalya'da 116 dönümlük yol için 1600 dönüm tanıtı arazisi imara açıldı!

Antalya'da 116 dönümlük yol için 1600 dönüm tanıtı arazisi imara açıldı. ANTALYA'DA Batı Çevre Yolu, Kepezüstü'ndeki Korkuteli kavşağından, Konyaaltı Liman Mahallesindeki sahil yoluna uzanan 15 kilometrelik mesafeyi içeriyor.

İzmir Karabağlar Kentsel Dönüşüm Platformu toplantı yaptı!

Izmir Karabağlar' da 540 hektarlık alan ve 15 mahallede 35 bin konut ile 17 bin hak sahibini ilgilendiren kentsel dönüşüm çalışmaları sancılı şekilde ilerliyor...

Akdeniz Kentler Birliği İzmir'de toplandı!

Akdeniz Kentler Birliği Başkanı Mohamed İdaomar ve İspanya Barselona Metropolitan Alanı Başkan Yardımcısı Jordi Portebella I Calvete, izmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile birlikte bir basın toplantısı düzenlendi.

1958 yılında 11 bin dönüm arazisi olan çiftlik acele satılıkmış!

1958 yılında, Üsküdar'a 30 kilometre mesafede, Şile asfaltından bir kilometre içeride, hayvancılığa ve tarıma müsait, 11 bin dönüm arazisi olan büyük bir çiftliğe sahip olunabilirmiş.

İzmir'de kurulan şirket sayısı kapananı katladı!

En çok şirketin İnşaat, Yapım ve Onarım Grubu'nda kurulduğunu belirten Demirtaş, "Diğer sektörlerle birlikte inşaatla ilgili kurulan firma sayısı 140'ı buluyor. Yani izmir'de kurulan her 4 şirketten biri inşaat sektöründe" dedi...

izmir seka arazisi ihale Haberi

izmir seka arazisi ihale


Tartışmalara neden olan Bornova Ağaçlı Yol bölgesindeki kamu arazilerinin Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından satışı sürecine bir yenisi daha eklendi. Eski SEKA fabrikasının bulunduğu 3 bin 663 metrekarelik arazinin satış ihalesine sekiz firma teklif verdi. 


8 kat imar imar planında Kentsel Çalışma Alanı olan arazide sekiz kat imar hakkı yeralıyor. Satış ilanında, bölgenin ticari hareketliliği ve ulaşım kolaylığı vurgulanarak, iş merkezleri için tercih edilen mekanların başında olduğu ifadeleri yeraldı. 


Alanda ticari yapılaşmaya izin var. 


Posta...