28 / 03 / 2024

İzmir Sosyal Yaşam Kampüsü

İzmir Sosyal Yaşam Kampüsü

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik uygulaması alanındaki en büyük yatırımı olan İzmir Sosyal Yaşam Kampusü, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı törenle hizmete girdi.

Buca Sosyal Yaşam Kampüsü'nün yüzde 96'sı tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Buca’da kurulan Sosyal Yaşam Kampusü’ndeki yapım çalışmaları yüzde 96 düzeyinde tamamlandı. 65 milyon liralık yatırım, pek çok özelliğiyle “Türkiye’de ilk ve tek” olacak.

Buca Sosyal Yaşam Kampüsü'nün açılışı yine ertelendi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca Sosyal Yaşam Kampüsü inşaatını da söz verdiği tarihe yetiştiremedi. Yapımına 2013’te başlanan ve 29 Eylül’de hizmete gireceği duyurulan kampüs halen inşaat halinde...

Buca Sosyal Yaşam Kampüsü'nün yüzde 75'i tamamlandı!

Kentin çok önemli bir sosyal destek projesi olarak İzmirlilere hizmet etmek üzere hazırlanan Sosyal Yaşam Kampüsü’nde inşaat çalışmaları yüzde 75 seviyelerine geldi. Kampüsün yıl sonunda İzmirlilerin hizmetine sunulması planlanıyor.

İzmir Sosyal Yaşam Kampüsü'nün yüzde 65'i tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentlilerin pek çok önemli ihtiyacına yanıt verecek nitelikte hazırlanan Türkiye’nin en büyük Sosyal Yaşam Kampusu’yla “ilkler listesi”ne yeni bir madde daha ekleyecek.

İzmir sosyal yaşam kampüsü inşaatı yıl sonunda tamam!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentlilerin pek çok önemli ihtiyacını aynı merkezde giderilebileceği, geniş yelpazede hizmet verecek sosyal yaşam kampüsünü yıl sonunda tamamlamak için çalışmalarını hızlandırdı.

Türkiye'nin en büyük sosyal yaşam kampüsü Buca'da inşa ediliyor!

Türkiye’nin en büyük sosyal yaşam kampüsü Buca’da yükseliyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan kampüste huzurevi, engelli eğitim merkezi, yaşlı rehabilitasyon merkezi, havuz, çocuk ve gençlik merkezi, aşevi gibi bir çok tesis bulunuyor..

İzmir Sosyal Yaşam Kampüsü'nde 350 yataklı huzurevi de olacak!

Türkiye’nin en büyük sosyal yaşam kampüslerinden biri İzmir Buca’da inşa ediliyor. 64.8 milyon liralık yatırım bedeline sahip olan İzmir Sosyal Yaşam Kampüsü'nde 350 yataklı huzurevi de olacak.

Buca Sosyal Yaşam Kampüsü'nün yüzde 55'i tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan kampüste huzurevi, engelliler ve yaşlılar için birer havuz, çocuk ve gençlik merkezi, aşevi, kapalı spor salonu, çocuk oyun ve açık hava spor alanları, konferans salonu ve yarı olimpik yüzme havuzu yer alacak

İzmir Sosyal Yaşam Kampüsü'nün inşaatı devam ediyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentlilerin pek çok önemli ihtiyacını aynı merkezde giderilebileceği, geniş yelpazede hizmet verecek İzmir Sosyal Yaşam Kampüsü projesinin inşaatında yüzde 40 seviyelerine geldi.

Buca Sosyal Yaşam Kampüsü'nün yüzde 40'ı tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentlilerin pek çok önemli ihtiyacını aynı merkezde giderilebileceği, geniş yelpazede hizmet verecek Buca Sosyal Yaşam Kampüsü projesinin inşaatında yüzde 40 seviyelerine geldi.

Sosyal Yaşam Kampüsü'nün inşaatı hızlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Buca’da başlattığı “Sosyal Yaşam Kampüsü” inşaatına hız verdi. Kampüste huzurevi, engelli eğitim merkezi, çocuk ve gençlik merkezi ile aşevi ve kapalı spor salonu bulunuyor.

İzmir'e Sosyal Yaşam Kampüsü kuruluyor!

Büyükşehir Belediyesi, önemli projelerinden birini daha hayata geçirebilmek için inşaat çalışmalarına başladı.Buca Tınaztepe’de yapımına başlanan Sosyal Yaşam Kampüsü'nün maliyeti 64 milyon 814 bin TL...

Buca Sosyal Yaşam Kampüsü hayata geçiriliyor!

Buca’daki Sosyal Yaşam Kampüsü’nde huzurevi, engelli eğitim merkezi, engelli ve yaşlı rehabilitasyon merkezi, çocuk ve gençlik merkezi, aşevi ve kapalı spor salonu yer alacak....

İzmir Sosyal Yaşam Kampüsü yapım ihalesi 8 Mayıs'ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca’da 65 bin metrekarelik alan üzerine kuracağı Sosyal Yaşam Kampüsü için son önemli adımı da attı

Ordu'da 20 dönümlük bataklık arazi hayat buldu! Ordulular yeni sosyal yaşam alanlarına kavuştu!

Ordu iline bağlı Altınordu ilçesinde 20 dönüm lük bataklık halindeki arazi, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmayla sosyal yaşam alanına dönüştürüldü.

Bursa Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Bursa İli Mudanya Belediye Başkanlığı, Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Bursa Yenişehir modern yaşam alanına kavuşuyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce yaptırılacak olan ve bünyesinde 154 araçlık otopark, düğün salonu, bebek bakım odası, fuaye alanı ve bir de dükkan yer alan Yenişehir Pazar Yeri, Otopark ve Sosyal Yaşam Alanı projesinin inşaatına başlandı.

Bursa Yenişehir’e modern yaşam alanı müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde 154 araçlık otopark, düğün salonu, bebek bakım odası, fuaye alanı ve bir de dükkan bulunan Yenişehir Pazar Yeri, Otopark ve Sosyal Yaşam Alanı projesine start verdi.

'Esenler'in sosyal yaşam alanı projesi durduruldu' iddiası!

Esenler Belediyesi Başkan Yardımcısı Nihat Karataş, yapımına başlanan sosyal yaşam alanı projesinin İBB tarafından durdurulduğunu iddia etti.

İzmir Kozak Yaylası'nda Doğal Yaşam Parkı kuruluyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Kozak Yaylası Doğal Yaşam Parkı’nı kurmak için çalışmalara başladı. Park kırsal kalkınma ve ekolojik turizmle bölgenin ekonomik ve sosyal gelişimine fayda sağlayacak...

Bursa Mustafakemalpaşa yaşam merkezine kavuşuyor!

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yıllardır yapılması beklenen Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri'nin bir an önce ilçeye kazandırılması için çalışmalara başlandı.

Samsun, Millet Bahçesi ile yeni bir yaşam alanına kavuşacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, "Samsun Millet Bahçemiz tamamlandığında, hemşehrilerimiz şehrin ana ulaşım ağının ortasında, doğa ile iç içe yeni bir sosyal yaşam alanına kavuşacak" dedi...

Gördes Sosyal Yaşam Merkezi görücüye çıktı!

Gördes Belediyesi mevcut Anadolu Otel’in yerine inşa edilmesi planlanan ‘Gördes Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi’ projesini görücüye çıkardı.

Sakarya Erenler Eğlence ve Sosyal Yaşam Merkezi tamamlanıyor!

Sakarya Erenler Belediyesi, tarafından hayata geçirilen Eğlence ve Sosyal Yaşam Merkezi’nin inşaatı hızla devam ediyor. Dev projenin bu yıl tamamlanması planlanıyor. 

Kayseri'ye modern sosyal yaşam merkezleri inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi şehrin üç farklı bölgesine beş yıldızlı denilebilecek modern sosyal yaşam merkezleri inşa ediyor.

Kayseri Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi tamamlandı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sarız Sosyal Yaşam Merkezi ile yapımı tamamlanan Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Kayseri Beyazşehir Sosyal Yaşam Merkezi'nde sona doğru!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafındna yapımı devam eden Beyazşehir Sosyal Yaşam Merkezi tamamlandığında 200 bin nüfusa hizmet verecek...

İzmir Sosyal Yaşam Kampüsü Haberi

İzmir Sosyal Yaşam Kampüsü


İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik uygulaması alanındaki en büyük yatırımı olan İzmir Sosyal Yaşam Kampusü, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı törenle hizmete girdi.

Merkezin açılışında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin yurt dışındaki imajının bozulduğunu belirterek, "Ama İzmir'in imajı hiç bozulmadı. Çünkü İzmir'i dürüst insanlar yönetiyor. Hükümet kredi alamaz. İzmir Büyükşehir Belediyesi alır. Çünkü belediyenin kredi notu hükümetin kredi notundan çok daha yüksektir" dedi.

Dev tesisin açılışı sosyal medyada Türkiye gündemine oturdu. Sosyal Yaşam Kampusü adına twitter da açılan #sosyalyaşamkampüsü hashtagı Türkiye gündeminde üçüncü sırada yer aldı. 


Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal belediyecilik uygulaması alanındaki en büyük yatırımı olan 65 bin metrekare alan üzerine kurulu İzmir Sosyal Yaşam Kampusü’nün açılışını gerçekleştirdi.  Kemal...