26 / 04 / 2024

izmir yeni stat yatırımları

izmir yeni stat yatırımları

"İzmir Spor Tarihi Sempozyumu"nda açıklamalar yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "İzmir'in uluslararası müsabakalar için en az 30-35 bin kişilik bir stada acil olarak ihtiyacı var" dedi.

Benzinin litresi bu gece tam 1 lira 94 kuruş ucuzlayacak! İstanbul, Ankara, İzmir yeni benzin fiyatları açıklandı! 

Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde benzinin litresine indirim yapılacak. Peki yeni indirimle benzinin litre fiyatı hangi ilde kaç TL olacak? İşte yeni fiyatlar ve BP, Opet, Total, PO, Shell 26 Eylül 2023 fiyat listesi...

Fatih Karagümrük'e yeni stat müjdesi!

Fatih Karagümrük Spor Klübü Başkanı Süleyman Hurma, futbol takımı için yeni stat çalışmalarında olumlu gelişmeler yaşandığını dile getirdi.

Yeni Ordu Stadı'nda sona gelindi!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Ordu'da 2017 yılında yapımına başlanılan 20 bin seyirci kapasiteli yeni stat çalışmaları tamamlandı.

Adana'nın yeni stadı için geri sayım!

Adanalı sporseverlerin büyük bir heyecanla beklediği yeni stat bölgenin göz bebeği haline gelecek. AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, “Stat gelecek sezon hizmete girecek” diye konuştu. 

Manisa'da stat projesi çıkarması!

Manisa heyeti, bölgede bulunan spor tesisi yatırımları hakkında istişare toplantısında yeni stat projesiyle ilgili Bakan Kasapoğlu'na sunum yaptı.

Karşıyaka'da stat zirvesi!

Karşıyaka'da 20 yıldır yapılması planlanan, 10 yıldır da yeri, ihale süreçleri, imar, ruhsat ve inşaat tartışmaları devam eden yeni stat konusunda Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay ile kulüp yönetimi bir araya geldi.

Türkiye'de 11 yılda 30 stat inşa edildi!

Türkiye'de 2007 yılından beri yaklaşık 30'a yakın yeni stat inşa edildi. Ülkemiz, bu alanda Avrupa'nın zirvesinde yer aldı.

Futbolcu Çağlar Söyüncü stat yaptıracak!

Almanlı futbol takımı Freiburg, İngiliz takımı Leicester City'ye 138 milyon TL'ye transfer ettiği Çağlar Söyüncü'den gelen parayla yeni stat yaptıracak.

Fenerbahçe'ye 2'nci stat önerisi!

Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden olan Hakan Bilal Kutlualp, takım için yeni stat önerisinde bulundu. 80 bin kişilik modern stat yapılması gerektiğini ifade eden Kutlualp, ''Şu andaki yerlere AVM ve rezidans yapılabilirse elde edilecek gelirle borçları kapatırız'' şeklinde konuştu.

Chelsea 60 bin kişilik yeni stat projesini askıya aldı!

İngiltere Premier Lig kulübü Chelsea inşa edeceği 60 bin kişilik yeni stat projesini elverişsiz yatırım ortamı gerekçesiyle askıya aldı...

Türkiye'de 33 yeni stat, 405 yeni salon inşa edildi!

Divan Kurulu Toplantısı'nda söz alan Galatasaray Kulübü Başkanı Cengiz, "Ülkemizde 33 yeni stat, 405 yeni salon inşa edildi. Önümüzdeki yıllarda ülke olarak sporda Avrupa'nın zirvesine çıkacağız. " dedi. 

Ankara'da yapılacak yeni stat TBMM'de konu oldu!

Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Ankara'da uluslararası standartlara uygun olarak yapılacak yeni stat projesini meclis gündemine taşıdı..

İzmir'e 3 yeni stat geliyor!

İzmir'de yapılacak 3 stadın 9 Eylül'de gerçekleştirilecek temel atma törenine Başbakan Binali Yıldırım da katılacak.Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Uslu: "3 stadı da en kısa sürede İzmir'e kazandıracağız" dedi.

izmir yeni stat yatırımları Haberi

izmir yeni stat yatırımları

Türkiye Spor Yazarları Derneği İzmir Şubesi'nin İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle düzenlediği "İzmir Spor Tarihi Sempozyumu", Yaşar Üniversitesi'nin ev sahipliğinde yapıldı. İzmir'in Türk spor tarihi açısından öneminin konuşulduğu sempozyum 9 ayrı oturumda gerçekleştirildi. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, çok sayıda araştırmacı ve akademisyen yaptıkları sunumlarda birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı.

Altyapı tamamlandı, gelişim başladı


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, sempozyumun açılış bölümünde gerçekleştirdiği konuşmada, kentin spor tarihinin irdelenmesi ve bu yolla geleceğe ışık tutulmasının öneminden bahsetti. İzmir'in, tarihi boyunca hep Batı'yla iç içe olmuş, modernliğiyle öne çıkmış, sosyal ve kültürel etkinliklere öncülük etmiş bir kent olduğunu belirten Başkan Kocaoğlu, ülkemizde futbol, at yarışı, atletizm, bisiklet, yüzme ve kayık yarışları gibi modern sporların, levantenlerin de etkisiyle ilk önce İzmir'den başladığını...