19 / 04 / 2024

İzmit Belediyesi emlak vergisi ödemeleri

İzmit Belediyesi emlak vergisi ödemeleri

İzmit Belediyesi’nin vezneleri 2019 yılına ait Emlak ve Çevre Temizlik vergilerinin 2. taksit ödemelerini gerçekleştirecek olan vatandaşlar için hafta sonu da açık olacak.

İzmit Belediyesi’nden 735 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılık ev ve dükkan fırsatı!

İzmit Belediyesi Yenidoğan Fatih'te 12 adet gayrimenkulün satışını gerçekleştireceğini ilan etti. İşte detaylar... 

Bodrum Belediyesi Emlak Vergisi için toplantı düzenledi!

Bodrum Belediyesi, belediyenin toplantı salonunda ‘Emlak Vergisi Bilgilendirme Sunumu’ gerçekleştirdi.  

Selçuklu Belediyesi emlak vergisi sorgulama 2021!

Milyonlarca kişi her yıl iki taksit şeklinde emlak vergisi ödüyor. Peki Selçuklu Belediyesi emlak vergisi sorgulama 2021 işlemleri nasıl yapılıyor? İşte tüm merak edilenler....

Beyoğlu Belediyesi'ne emlak vergisi tepkisi!

Beyoğlu Belediyesi emlak vergisine yüzde 45 zam yapmak istiyor. İlçe sakinleri ise bu zammı onaylamıyor. 

Konya Ilgın Belediyesi'nden tapu kolaylığı!

Ilgın Belediyesi, emlak alım ve satım işlemlerinde Tapu Müdürlüğü tarafından vatandaşlardan istenen "Emlak Rayiç Bedelleri" işlemlerini yeni bir yazılımla Ilgın Tapu Müdürlüğüne elektronik ortamda sundu.

İzmit Belediyesi ilçedeki metruk binaların yıkımını gerçekleştiriyor!

Kocaeli İzmit Belediyesi ilçe genelinde metruk ve hasarlı binaları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

Selçuk Çalık Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürü oldu! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğü görevine Selçuk Çalık getirildi. 

Küçükçekmece Belediyesi'nden 19.7 milyon TL'ye satılık 50 konut! 

Küçükçekmece Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, mülkiyetinde bulunan 50 konutu 19 milyon 729 bin 660 TL'ye satıyor...

Melikgazi Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Çalışmalarına devam eden Melikgazi Belediyesi, emlak vergisi ödemekle yükümlü mükelleflerine 1. taksit son ödeme tarihinin 1 Haziran 2020 olduğunu hatırlattı.

İskele Belediyesi emlak vergisi ödeme tarihini uzattı!

Kıbrıs İskele Belediyesi, koronavirüs salgını sebebiyle bir takım düzenlemeler yaptı. Düzenlemeler kapsamında emlak vergisinin 1. taksit ödemeleri için son günü 31 Mayıs'a kadar uzattı...

İzmit Belediyesi 2 mimar alacak!

Liyakat usulüne göre personel alımlarına devam eden İzmit Belediyesi,  belediye iştiraki BEKAŞ A.Ş. bünyesinde çalıştırılmak üzere 2 Mimar alımı yapılacağını açıkladı.

İzmit Belediyesi'ne ait gayrimenkul 3 seneliğine kiralandı!

İzmit Belediyesi'nin rutin olarak gerçekleştirilen haftalık encümen toplantısı İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında yapıldı.

İzmit Belediyesi'ne ait 5 iş yeri kiraya verildi!

İzmit Belediyesi haftalık encümen toplantısı İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında yapıldı. Toplantıda belediyeye ait 5 iş yeri kiraya verildi.

İzmit Belediyesi emlak vergisi ödemeleri Haberi

İzmit Belediyesi emlak vergisi ödemeleri

İzmit Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü 2019'a ait Emlak ve Çevre Temizlik vergilerinin ikinci taksit ödemelerinde son tarihin 2 Aralık 2019 olduğu konusunda bir uyarı yaptı.

İzmit Belediyesi'nde yer alan habere göre,  Emlak ve Çevre Temizlik vergisi ödemekle yükümlü mükellefler ödemelerini 2 Aralık Pazartesi mesai bitimine kadar yapabilecek. Vatandaşlar vergilerin 2. taksitlerini İzmit Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Belsa Plaza 3’üncü kat Gelir Birimine, Bekirpaşa, Alikahya, Kuruçeşme, Akmeşe hizmet binalarındaki veznelere yatırabilecek.

HAFTASONU VEZNELER AÇIK

Vatandaşlara kolaylık sağlamak için Emlak ve Çevre Temizlik vergisi ödemekle yükümlü mükellefler 30 Kasım Cumartesi ve 1 Aralık Pazar günü mesai saatleri içerisinde tüm veznelerde ödemelerini yapabilecek.

ÖDEMEDE KOLAYLIK


Ödeme ile ilgili İzmit Belediyesi'nin Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada mükelleflere alternatiflerin sunulduğu bildirilerek Banka ve PTT kanalıyla tahsilat yapılabilecek. Vergi...