27 / 04 / 2024

İzmit halk evleri

İzmit halk evleri

İzmit Belediyesinden yapılan açıklamada Halkevi dükkalarının tahliye edileceği belirtildi. Halkevi dükkânlarının tahliyesiyle ilgili devam eden süreçte alınan son karar açıklandı. Son bilgiler İzmit Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğünden geldi.

Halk Bankası İzmit Şube binasının değeri ne kadar?

Türkiye Halk Bankası A.Ş. İzmit Şube binasının piyasa değeri 19 milyon 500 bin TL, KDV dahil toplam değeri ise 23 milyon 10 bin TL olarak belirlendi. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler için başvuru nasıl yapılır?

Önceki gün İzmit'te temeli atılan KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'e İzmit halkı tarafından yoğun ilgi bulunuyor. Peki, İzmit Çınar Evler  için başvuru süreci nasıl? İzmir Çınar Evler'de konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Kocaeli Tuana Evleri'nin 3'üncü etabı tamamlanmayı bekliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kent Konut tarafından İzmit'in Topçular bölgesinde inşa edilenen Tuana Evleri’nin 3. Etap’ı tamamlanmayı bekliyor.

Hobi evleri Orhaneli'de arazi fiyatlarını yükseltti!

Uludağ eteklerinde bulunan Bursa'nın dağ ilçelerinden Orhaneli'de yapılan hobi evleri, bölgede arazisi mevcut olan yöre halkını, toprak değeri açısından zenginleştirdi.

Meram Aksinne Evleri Projesi başlıyor!

Meram Belediyesi, kentsel değişim adına bir proje hayata geçirmek için kolları sıvadı.  Aksinne Evleri Projesi Meram’daki dönüşüm alanlarında, halkın uygun fiyat ve taksitlerle konut sahibi olmalarına katkı sağlayacak.

Vadi İzmit Evleri'ne alıcı çıkmadı!

İzmit Belediyesi ve Bektaş İnşaat ortaklığında inşa edilen Vadi İzmit Evleri'nin ihalesi düzenlendi. Satışa çıkan 115 daireye alıcı çıkmadı. 

Bizimtepe Aydos Evleri teslim bilgisi!

Bizimtepe Aydos Evleri teslim bilgisi için haberimizi inceleyebilirsiniz. Bizimtepe Aydos projesi Halk GYO ve Vakıf GYO ortaklığı tarafından inşa ediliyor...

Bizimtepe Aydos Evleri 2017 ödemeleri!

Bizimtepe Aydos Evleri 2017 ödemeleri kapsamında cazip ödeme imkanı sunuluyor. Halk GYO ve Vakıf GYO imzası taşıyan proje İstanbul Sancaktepe'de inşa ediliyor...

Çukurova Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm'de sorular belirlendi!

Adana Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Halk Günü'nde vatandaşlarla buluştu. Çetin, Belediye Evleri Mahallesi'nde yapılacak Kentsel Dönüşüm ile ilgili soruları yanıtladı.

Larissa Göl Evleri projesi ile İzmir'e 1200 konut geliyor!

Erden İnşaat, Gebze, İzmit, Ankara ve İstanbul'dan sonra İzmir'de de konut projesine başlıyor. Menemen'de inşa edilecek 1200 konutluk Larissa Göl Evleri projesinin yüzde 80'ini 1+1 daireler oluşturacak.

Erzurum Şehristan Evleri teslim tarihi!

Erzurum Şehristan Evleri projesinde konut fiyatları 178 bin 500 TL'den başlıyor. Şehristan Evleri Erzurum projesi Halk GYO ve Er Konut Adi Ortaklığı imzasını taşıyor...

Bizimtepe Evleri Sancaktepe satılık!

Bizimtepe Evleri Sancaktepe satılık dairelerin fiyatları 438 bin 500 TL'den başlıyor. Halk GYO-Vakıf GYO işbirliğiyle yükselen Bizimtepe Aydos projesinde 1.037 daire yer alıyor...

Afyon Merkez Zafer Mahallesi TOKİ Evleri satılık!

Afyon Merkez Zafer Mahallesi TOKİ Evleri satılık daire tipleri 2+1 olarak tasarlandı. Başvuruları T. Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülen projede 283 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

İzmit halk evleri Haberi

İzmit halk evleri

İzmit Belediyesinden yapılan açıklamada Halkevi dükkalarının tahliye edileceği belirtildi.Dükkanlarının tahliye ediHalkevi dükkânlarının tahliyesiyle ilgili devam eden  süreçte alınan son karar açıklandı. Alınan kararla birlikte son bilgiler İzmit Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğünden geldi. Belediyeden yapılan açıklamada şöyle denildi: : "İzmit Belediyesi yetkililerinin vermiş olduğu son bilgilere göre, 26.08.2013 tarihinde Kocaeli 3. sulh hukuk mahkemesi kiracıların tahliyesi ile ilgili kararın yürütmesini durdurmuş, yine aynı mahkeme 05.03.2014 tarihli kararında da kiracılık ilişkisinin devam ettiğini ve tahliye konusundaki tedbirin devamına karar vermişti. Belediyemizin başvurusu sonucunda bu karar Yargıtay'ca bozulmuştur. İzmit Belediyesi, 10 yillık kira süreleri biten ve imar planında park olması nedeniyle İzmit Emlak Müdürlüğü'nce - de yıkımı îstenen bu yerlerle ilgili verilen kararın bozulması için Yargıtay'a başvuruda bulunmuş ancak Kocaeli Defterdarlığı park...