29 / 03 / 2024

Jersey Boys

Jersey Boys

Londra West End ve Broadway'den gösterileri İstanbul'da ağırlamaya hazırlanan Zorlu Center Performans Merkezi (PSM), yarından itibaren ilk müzikalini sanatseverlerle buluşturuyor. Seyircilere sunulacak ilk müzikal Jersey Boys...

Servetlerini duyanın aklı başından uçtu! Bu kadar paranın çeyreğini bile bir arada görmedik!

Servetlerini duyanın aklı başından uçtu! Bu paranın çeyreğini bir arada görmedik bile! New Jersey merkezli Forbes dergisi, her sene dünyanın en varlıklı insanlarının listesini resmen paylaştı. İşte, 2023'te ismini listeye yazdıran dünyanın en varlıklı 10 insanı...

Netflix, New Jersey'deki askeri üsse talip oldu!

Netflix, eski bir askeri üssü büyük bir film çekim platosu haline getirmeyi istediğini belirtti. Netflix, New Jersey'deki bu askeri üsse talip oldu

Ben Simmons evini satışa çıkardı! 

NBA yıldızı Ben Simmons, New Jersey'deki evini satışa çıkardı. Simmons, evi için 5 milyon dolar istiyor. 

ABD'deki Maarif Okulunun yeni binası 2021-2022 eğitim dönemine yetişecek!

Türkiye Maarif Vakfının (TMV) ABD New Jersey eyaletinde yer alan Maarif Okulu tarafından yeni satın alınan binada aileler için eğlence ve tanıtma günü gerçekleştirildi.

Ödüllü Türk mühendis Mehmet Yontar, ABD'de yaşamını yitirdi!

Türkiye’nin yetiştirdiği en başarılı gençler arasına girerek, 1940’lı senelerin sonunda ABD’ye giden makina mühendisi Mehmet Yontar, 97 yaşında yaşamını yitirdi. Yontar, New Jersey eyaletinde defnedildi.

Donald Trump'ın New Jersey'deki oteli yıkıldı!

ABD eski başkanı Donald Trump'ın bir zamanlar sahibi olduğu New Jersey'deki Trump Plaza Otel ve Casino'nun yıkımı kontrollü bir şekilde gerçekleşti. 

ABD'de Kovid-19 salgını emlak fiyatlarını uçurdu!

ABD'nin New York şehrinde yaşayan binlerce kişi yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sebebiyle kenti terk ederken, başta New Jersey olmak üzere komşu kent ve eyaletlerde ev fiyatları hızla artışa geçti, kiralık ev bulmak ise zorlaştı.

Milyarder Türk Melih Abdülhayoğlu Beyaz Saray yaptırıyor!

Milyarder Türk Melih Abdülhayoğlu'nun serveti 1.8 milyar dolara ulaştı. Milyarder Türk, New Jersey’de Beyaz Saray’ı andıran bir konak yaptırmak için çalışmalara başladı...

Türkiye Maarif Vakfı, New Jersey'de okul açıyor!

Türk ve Müslümanların yaşadığı Clifton şehrindeki okul, pilot uygulama olarak yeni eğitim-öğretim döneminde hizmet vermeye başlayacak.

New Jersey ve Maine kepenk kapattı!

ABD'nin Maine ve New Jersey eyalet yönetimlerinin, bütçelerinin meclisten geçmemesi nedeniyle acil hizmetler dışındaki birçok hizmeti geçici olarak durdurduğu bildirildi.

Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak çifti ABD'den ev aldı!

Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak çifti Amerika'nın New Jersey şehrinden ev aldı. ABD'de boya-badana ve tadilat işleriyle ilgili bir şirket kuran çift artık orada yaşayacak.

Global Yatırım Holding hissesinin yüzde 34'ünü satıyor!

Global Yatırım Holding, yüzde 34.1 oranındaki hissesini satıyor. Türkiye ve yurtdışında 6 liman işleten firma hissesini Jersey Adası merkezli F.A.B. Partners LP'ye 245 milyon lira karşılığında satacak.

Ankara Turan Güneş Bulvarı’nda kaldırım çalışmaları başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 27 gün gibi rekor sürede yol genişletme ve asfalt çalışması tamamlanarak trafiğe açılan Turan Güneş Bulvarı’nda refüje, daha güvenli olan "New Jersey"tipi bariyerler yerleştirilmeye başlandı.

Jersey Boys Haberi

Jersey Boys

Londra West End ve Broadway'den gösterileri İstanbul'da ağırlamaya hazırlanan Zorlu Center Performans Merkezi (PSM), yarından itibaren ilk müzikalini sanatseverlerle buluşturuyor. Zorlu Center Performans Merkezi'nin seyircilere sunacağı ilk müzikal "Jersey Boys." 2006 Tony ödüllerinde "En İyi Müzikal" ödülü alan "Jersey Boys", 13-24 Kasım tarihleri arasında İstanbul'da yorumlanıyor. Dört gencin pop müzik tarihinin en büyük başarılarından birine imza atma öyküsünü anlatan "Jersey Boys"; "En İyi Müzikal Albüm" dalında Grammy, "En İyi Müzikal" kategorisinde Olivier ve Heplman dahil, 54 uluslararası saygın ödüle lâyık görülmüş bir gösteri. Frankie Valli ve Four Seansons grubunun öyküsünden esinlenen "Jersey Boys"un biletleri; www.zorlucenterpsm.com internet sitesinden alınabiliyor. 


Dünya...